Jump to content

notorious20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by notorious20

  1. ναι κανονικα μου τα κανει install
  2. Παιδες χαιρεται και απο μενα μολις απεκτησα και γω το galaxy s2. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ενω ολα τα games που κατεβαζω απο το μαρκετ μου παιζουν οταν κανω install καποιο apk απο την καρτα μνημης κανενα παιχνιδι δεν μου τρεχει να πω οτι εχω την τελευταια εκδοση android. Kατα τα αλλα το κινητο το σπαει απλα :D
  3. Παιδες μολις το πηρα και εγω το κινητακι. Καλα για τα λεφτα του ειναι απαιχτο! Δεν βρηκα ομως σε καμια vodafone ουτε θηκουλα ουτε screen protector. Τι παιζει γενικα εσεις ποια χρησιμοποιειτε? Λενε σε site οτι το κινητο εχει ηδη πανω του μια screen protector την οποια ομως εγω δεν βλεπω. Να το αφησω ετσι?
  4. Ενημερωτικα για να ξερετε αν εχετε αυτο το τηλεφωνο. ΔΕΝ μπορεις να μιλησεις σε bluetooth ακουστικο κανει παραξενους θορυβους. Ειναι προβλημα του software (7.70). Θα μου πεις ε κανε update. Ελληνικο update δεν υπάρχει.. το πηγα και σε nokia club και :X:X:X:X τιποτα.
  5. Συνέχεια με μουσική γυρω στο 4ωρο και αν :(
  6. A oke τοτε:) Παντως η μπαταρία παιδια απο το συγκεκριμένο είναι ψιλο για :cry:
  7. Αυτό ειναι το παράξενο.. οτι στο μενου αναπαραγωγη δεν εχει έξοδο για κλεισιμο της εφαρμογής.. και στο εικονίδιο του μένει ένα μπλε σηματακι που σημαινει οτι η εφαρμογη τρεχει.. Ευχαριστω btw για την πολύ γρήγορη απάντηση
  8. Γεια σας παιδιά.. νέος στο forum και γενικα στον κόσμο των smartphones. Στέλνω επειδή εχω ένα σχετικά "χαζό" πρόβλημα με το 5700.. Όταν ακούω ένα mp3 και το σταματάω κανονικά μετά πατώντας το μενού παρατεταμένα βλέπω την αναπαραγωγή μουσικής να τρέχει στο παρασκήνιο χωρίς να παίζει μουσική.. Πως μπορώ να το κλείσω εντελως ?
×
×
  • Create New...