Jump to content

ak170805

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ak170805

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

ak170805's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα στους φίλους Εχω το S9 και σκεφτομαι την μετάβαση. Υπαρχει καποιος που το εχει κανει να πει 2 λόγια ? Με ενδιαφερει κυρίως η camera ,φωτο αλλα και video. (λεω για την βασική και την selfie) Ειδικα σε εσωτερικους χωρους που το s9 κραταγε μια αξιοπρεπεια. Επίσης και η εξοδος του ηχου ,που θα ελεγα οτι ειμαι ευχαριστημενος. Παιχνιδια δεν.. Αξιζει η μεταβαση ?
  2. Για τις κλήσεις το έχω αναφέρει στο δικο μου.περίμενα κάτι καλύτερο.Το iPhone 4 έχει καλύτερη ποιότητα ήχου.
  3. Το Nokia play το ήταν από τα πρωτα που έβαλα φιλε- οι παλιοί το είχαμε και σε κάτι λειτουργικά σε σύνταξη πλεον.. Κάνει αυτά που λες και καλά αλλά πρέπει να δεις τα αντίστοιχα του Ios . Επίσης η Panasonic πχ εχει πλήρες τηλεκοντρολ για τις Tv με wi fi που κάνει πολλά πραγματα. Για τος φωτογραφικές επισης (που εχουν wi fi ) τις χειρίζεσαι κατευθείαν από το κινητο με zoom και αλλα καλούδια Όλα αυτά που σου λεω και σε άλλες συσκευές για Ios ,Android εχουν φτιάξει οι ίδιοι οι κατασκευαστές πολύ ποιοτικές και δωρεάν εφαρμογές Εδώ προσπαθούν κάτι μεμονωμένοι προγραμματιστές προς το παρoν Όπως και να εχει δεν είναι το τελος του κοσμου τα παραπάνω.. Άλλαζα τα παντα με φωνητικές κλήσεις στα Ελληνικά ..
  4. Κατι καλύτερο γίνεται με την μπαταρία τώρα τελευταία την Δεύτερη εβδομάδα χρήσης. Γιατι δεν μπορω να πω ,αλλα με ανοικτά WiFI ,data, εν μερει Bluetooth ,καμια ωρίτσα τηλ άλλη μια με αναπαραγωγή μουσική και video με dlna,συγχρονισμό emails ανα 2ωρο ,και αρκετο σκάλισμα στο store κυρίως με εγκαταστάσεις έφτασε τις 45 ωρες. Σε έμενα εχει μεγάλη διαφορά από πριν αλλά θα συνεχίσει ? Προφανώς είναι τα θέματα που αναφέρονται για αστάθειες του λογισμικού σε θεματα κατανάλωσης Κατά τα αλλα σιγα σιγα το φέρνω στα μετρα μου η αισθητική άποψη των windows μου αρέσει..(για την αισθητική του τηλεφώνου να μην ξαναπώ έτσι ..) Για τους φίλους που έχουν Iphone 4 να πω ότι Το ios 7 μου αρέσει πολύ αλλα η εμπειρία του στο απλο τεσσαρι δεν είναι και πολύ σβέλτη Το 925 με την μια κυριαρχεί εδώ. Σε θέματα εφαρμογών βρήκα τις περισσότερες υπάρχουν και κάποιες ενναλακτικές – αλλα προς το παρόν η ποιότητα των εφαρμογών του IOS είναι μακρια (Σε κάποιους τομείς όπως προγράμματα για smart tvs –οι smart φωτογραφικές διαφόρων εταιρειών δεν υπάρχουν καν –αντε κανας μονος του να φτιαξει τπτ αλλα από Samsung,Sony,Google κλπ ερημιά) Είναι και άλλες οι διαφορες βέβαια – θα δω σιγά σιγά αν αντέχονται η όχι..
  5. Φευγω με 100% φορτισμενη μπαταρια (από υπολογιστή με usb ) Ανοικτα wifi,Bluetooth αλλα όχι data Φτανω στον προορισμό σε 25 λεπτα εχοντας χρησιμοποιησει here drive 20 λεπτα και επιπελόν μου ετυχε μια κληση 13 λεπτων που μιλησα με το Bluetooth Η μπαταρία πηγε 78 % Νομζω εφαγε αρκετα Στο δικο μου μεχρι στιγμης εχω δει ότι ΟΤΙ και να τρεξω καταπινει μπαταρία εύκολα. Στην αναμονη ετσι κι ετσι . Τρέμω πχ μηπως δεν μπορω να κανω μια πεζοπορια πχ 4 ωρες χωρίς να αντέχει. Αν κάποιος φιλος έχει δοκιμάσει sports tracker πχ για πολύ ωρα θα του ήμουν υπόχρεος αν μου ελεγε ποση ωρα του κράτησε πριν σβησει. Επίσης αν καποιος εχει δοκιμασει το drive χωρις φορτιστη αυτοκινητου , και μας πει τι χρονους πηρε συνεχους λειτουργιας ,παλι υπόχρεος θα είμαι..
  6. Μιας εβδομάδος χρήστης ασχολήθηκα μαζι του το ΣΚ. Προέρχομαι από N8 για ένα χρονο και τα 2 τελευταία από ένα iphone 4 –υποχρεωτικο λογω εργασίας Το 925 είναι πολύ σβέλτο και πολύ ομορφο. Θα εστιάσω κυρίως σε ότι μου φαίνεται αρχικα αρνητικο . Κάποτε διαλέγαμε Nokia και για την ποιότητα του τηλεφωνικού μερους Σημα ,ποιότητα κλησης και τηλεφωνικές δυνατότητες ηταν παντα κορυφαία Σε αυτό τολμω να πω ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Περιμενα κατι-πολύ- καλύτερο .. Στην καφετερια ο συνομιλητής δεν ακουγεται πολύ καλα ενώ η ποιοτητα του ηχου της συνομιλίας δεν.. (Τα iphone,Ν8 by far καλύτερα ) Για τα windows θα τους δωσω λιγο χρόνο μεχρι να τα καταλάβω Βεβαια οι φωνητικές κλησεις στα Ελληνικά που ειχα στα τελευταία τηλ πανε (κρίσιμο στο αμαξι για μενα) Και μετα ψαχνω και αλλα που μαλλον δεν τα εχω βρει πχ Πως ψαχνω το τηλ και όχι τον ιστο Πως ψαχνω τις επαφες πχ με mail η με τηλέφωνο και όχι μονο με ονομα Smart dialing, Γρηγορη κληση σαν να μην βλέπω Δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια ότι τα εχω δει καλα αρα θα επανέλθω.. Εχω να δω και την camera που εχω ακούσει καλα λογια Για να δουμε… Στο Look παντως 10 σκετο…
  7. Πολυ καλο το Post Του psail. 4 ημερων κατοχος χωρις χρήση το εχω σε αναμονη μεχρι να το στησω. Πρωτη φόρτιση αντεξε 50 ωρες αναμονή με απειροελάχιστη χρήση
  8. Δεν αντεξα ρε παιδια.. Δεν ηταν να παρω κινητο αλλα να εξω απο τη Vodafone στο mall ήμουνα.. Κανω την ερωτηση και το ειχαν.. 250 τι να κανω ,λύγισα .....
  9. H επιτυχής συμβίωση με το κινητό συνεχίζεται. Παραμένει σβέλτο,οι χάρτες είναι μια χαρά στην 4 αρα οθόνη και οι φωτο για την κατηγορία του καλές. Επισης η Alpha Bank έβγαλε και application η μόνη τράπεζα αν έχω δει καλά.. Όμως εκ του αποτελέσματος να πω κατι. Ενα μήνα μετα την επίσημη εμφάνιση του από την Νοκια στην Ελλάδα με αρκετη διαφήμιση -με πολύ καλες κριτικές από πολλα site του εξωτερικού - και με τιμη από 150 Ε από ανεπίσημα κανάλια διανομής, στο φορουμ δεν βλέπω καμία κίνηση. Όπως ελάχιστη κίνηση βλέπω και για τα αλλα wp της Νόκια -αντε κάτι λίγο στο 920 . Δεν θα το έλεγα ακριβώς αποδοχή από τους καταναλωτές αυτό..
  10. Το ηθελα για την κορη.Ημουν μεταξύ αυτού και του xperia sola.Της το προτεινα λοιπον – και για να διαφοροποιηθει λιγο από τον περιγυρω της που ολοι εχουν καποιο Sony χαμηλου κόστους.Μετα από 10 μερες χρησης: Πολύ σβέλτο ,πολύ καλη αφη ,και από ότι εχω δει με καλο wi fi και πολύ καλο gps. Κλειδώνει ακαριαια –χωρις υποβοηθηση- ενώ διπλα στο παλιο αγαπημενο μου Ν8 – και πλεον της συζυγου- η διαφορα στο κλειδωμα ειναι χαωδης.Τωρα για τους νεους το ότι αλλαζουν καπακια και χρωμα είναι ένα συν. Επισης η υποδοχη που του εγινε οσο αφορα το design του ηταν πολύ καλη. Είναι πραγματικα ομορφο και χαίρεσαι να το κρατας. Τωρα σε αυτές τις μερες –τις εξαντλητικης πιστεψτε με χρησης από την μικρη –εκανε και 2 κολληματα. Προσωπικα με χαλαει η ποιοτητα της οθονης του.Εκει το ότι είναι χαμηλου κοστους φαινεται-είναι και 4αρα βεβαια για να πουμε και το + .Οσo για τα windows η μικρη τα εχει συνηθισει δεν αναφερει κατι –βεβαια υπαρχουν και 8αρια στο desktop- και περιμενουμε μηπως γινει κατι και αποκτησει το τηλ και το ραδιοφωνο που λειπει τωρα..
  11. Επισης κανε μια δοκιμη αν εχεις αριθμους που ξεκινανε απο 0030 -για κληση απο εξωτερικο- να μην εχει κενο μετα το 0030 και τον επομενο Δοκιμασε 0030210 και οχι 0030 210 Ενα τετοιο ειχα εγω...
  12. Το πρόβλημα μου ρε παιδια .. Το Skype είναι αυτό που μου λείπει.. Στο ovi store Δεν το βρισκω για Ν8.. Μπαινω στο skype.com/m και μου λεει οχι για το δικο σου. Στέλνω sms για να κάνουν αυτοι το μαγικο οπως λεει τπτ.. Που το βρήκατε ρε παιδια ? (Παιζει επειδή το δικο μου είναι cosmote να μην προβλέπεται ?)
  13. Τις ευχές μου και τους χαιρετισμούς μου σε όλους. Από την παραμονή των Χριστουγέννων κάτοχος κι εγώ του Ν8 από τον Γερμανο και με τις ρυθμίσεις τις cosmote έτοιμες (Ήχος κλήσης το τραγουδι της Cosmote !). Δεν αλλάζω συχνά τηλ τα τελευταία 4 χρόνια είχα το Ν73 και το Omnia 1 από τα οποία ήμουν και ευχαριστημένος. Το Omnia ηταν και επαγγελματικό εργαλείο σε επιχειρησιακό περιβάλλον στο οποιο το συνολο των συναδέλφων μετακόμισε από τα WM 6 σε iphone. Εγω ξαναγύρισα την Nokia. Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις παρόμοιες με τον άλλων –κορυφαία ποιότητα ,πολύ καλή οθόνη κλπ τα εχετε πει οι περισσότεροι . Θα εστιάσω σε ιδιαίτερα θέματα για όσους ενδιαφέρονται σε αυτά . Mail For exchange :Eυκολο σε γενικές γραμμές σεταρισμα και καλύτερος mail client από το Omnia. Συγχρονίζει και τους υποφακελους όμως μεχρι στιγμης δεν μπορω να βρω πώς να επιλέξω κάποιους από αυτούς μόνο –ήταν 2 κλικ στο Omnia αυτή η δουλειά . Συνδέσεις μεσω proxy –Δύσκολα και ακόμα παιδεύομαι. Εκτος που είναι πολύ δυσκολο να βρεις πώς να το κανεις από μονος σου δεν το εχω καταφερει να δουλεψει. Δεν ξερω τι δεν κάνω καλα αλλά οι συναδελφοι με τα μηλα γελανε .. Ακλούθησα ότι εχει γράφει εδώ http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/N8-amp-Proxy-setting/m-p/781340/highlight/true#M230499 …(αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο παρακαλώ ας το ποστάρει) Γενικα στο θεμα των ρυθμίσεων και σε κάποιων λειτουργιών σίγουρα θέλει κάποιο σενιάρισμα –ψιλοχανεσαι οποτε αυτά που ειχα διαβάσει και σε διαφορα reviews για το Symbian δεν είχαν και άδικο. Να συμπληρώσω ότι περίμενα κάτι –πολύ- καλύτερο από την ποιότητα των ακουστικών και της audio εξόδου. Αρχικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πώς κάνει τα περισσότερα πράγματα και ελπίζω αυτή η ποιότητα –και με την αναμενόμενη υποστήριξη του από τη Νοκια- να το συνοδεύει για αρκετό καιρό ..
  14. Η χρήση του μέχρι τώρα ειναι πολύ ευγενική και χωρίς πτώσεις. Αφού τα έγραψα αυτα παίρνω τηλ το service της Samsung να μου πουν που να το παω και μου λεει μια κοπελια. Εκει ειναι το πιο κοντινό service αλλα πριν το φέρετε δεν πατε στις ρυθμίσεις->οθόνη και να κάνετε μια στοίχιση. Το κάνω και εφτιαξε !! Είπα είμαι άσχετος αλλα με έσωσε καλά να ειναι .... Όποτε τώρα ολα οκ :)
  15. Καλήμερα κι από μένα. Το εχω κανα εξάμηνο αλλα γενικα ειμαι "απλος" χρήστης. Τελευταια ενα κομματι της οθόνης τελειως δεξια και στο μέσο περίπου είναι ανενεργό. Πχ στο αριθμητικό samsung keyboard το μηδέν δεν πατιέται με τίποτα οτι και να κάνεις εκει γραφει το εννέα .Αυτο ισχύει και στις αλλες εφαρμογές και αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ τον κέρσορα. Μήπως μπορώ να κάνω κατι άλλο εκτος να το πάω για service? Αν κανένας έμπειρος γνωρίζει κάτι θα εκτιμούσα για καμμια γνώμη ..
×
×
  • Create New...