Jump to content

dj-ver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dj-ver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα, κ απο μενα, εχω το αινο, κ σημερα πηγα να κανω αναβαθμιση μεσω wifi! ολα καλα. αντεγραψε, εγκατεστησε, περασε τα 3 σταδια που γραφει..κανει επανεκινηση, ζηταει πιν, το βαζω, μου λεει περιμενετε..και εχει κολλησει τωρα με μαυρη οθονη που ανα καπια δευτερολεπτα σαν να αναβει λιγο(οπως οταν ειναι κλειστο, κ παταμε το πληκτρο να ανοιξει, τετοια λαμψη) κ σβηνει. τι κανω? παιδια τα φωτα σας γιατι μειναμε απο κινητο!
  2. λοιπον το πηρα και γω το παιδι..καλοριζικο να μου ειναι και ας ελπίσουμε να μη βγαλει τα προβλήματα του c905.πρώτες εντυπώσεις μια χαρα. έκανα και την αναβαθμισούλα..ολα jet..
  3. ευχαριστώ παιδια για τις γρήγορες απαντήσεις..ίσως ήμουν υπερβολικός για το αινο γιατι όντων μονο αυτο με τα μηνύματα έχει εμφανιστει και ίσως επειδή διαβάσα με τη μία όλες τις σελίδες, μου έμεινε σα γεύση η γκρίνια..απλα έχω προβληματιστεί, γιατι ήμουν με το c905(για μένα ότι καλύτερο έχω παρει σε κινητό) απλα χάλασε το ηχείο του..και έπρεπε να το αλλάξω..έκανα μια απόπειρα για touch κινητό με το αρενα..αλλα πλέον το αρενα συνοδεύεται με λεξοτανιλ γιατι κάθε ώρα κανει ρεσταρτ μόνο του και ζητάει πιν.γι'αυτό και ρωτώ..η αξιοπιστία πραγματικά με απασχολεί γιατί αν κανει και το αινο κανα αστείο με το ακουστικό όπως το c905, τη βάψαμε..γενικά είμαι ανάμεσα στο αινο και το νοκια που είπα παραπάνω..και απλά ψάχνομαι ποιο απο τα 2 βγαίνει καλύτερο ή αν υπάρχει αλλη λυση..αλλιώς το αινο είναι κουκλί..και μικρό (σε σχέση με το σατιο-έχω ένα τουβλο στο αυτί μου) και γενικά αρκετά πλήρες με touch screen χωρίς να έχει touch πληκτρολόγιο που να κάνεις λάθος συνέχεια τα γραμματα.
  4. Ρε παιδια, 3 χρονια μπαινω και διαβαζω τα ποστ σας και ενημερωνομαι για τις τεχνολογίες και τα κινητα..το μονο που μου χει κανει εντυπωση ειναι η γκρίνια σχεδον για οποιοδήποτε κινητο και η εμφάνιση πάντα προβλημάτων..και πάντα προβληματίζομαι...τώρα ειμαι για κινητό, έχω 385ε επιδότηση, και ψάχνομαι τι θα πάρω...έλεγα για αινο αλλα με τα τοσα προβλήματα...κολωσα να το πάρω...το θέμα είναι δε μπορω να βρω κινητό και θέλω προτάσεις σας...δε με νοιαζει η μουσική ούτε και αν εχει τατς σκριν..μόνο να χει πληκτρολόγιο κ όχι τατς πληκτρολόγιο γιατι δουλεύω με μηνύματα αρκετά και αν γίνεται να χε κάμερα σωστή..καλό θα ταν..για πειτε καμιά ιδεα...τοσο απαράδεκτο είναι το αινο?γιατί έφτασα στο σημείο να λέω για το νοκια 6600ι slide που μοιάζει καλοφτιαγμένο και χωρίς προβλήματα...για πείτε καμια ιδεα και γνωμη
  5. λοιπον το τσιμπησα το κινητακι..να ναι καλα η ανανεωση...120ευρουδακια μονο..δε βαριεσαι χαλαλι του...δε το χω πολυψαξει αλλα μεχρι στιγμης ολα καλα κ πολυ καλα!!! αυτο που μου χει κανει εντυπωση ειναι η γραμματοσειρα...τεραστεια γραμματα, μεγαλη οθονη, γραφεις μηνυμα απο 1 μετρο μακρια..για ατομα με πρεσβιοπεια κανει χαχα:lol:..ολα καλα..αντε να τελειωσει η μπαταρια..να του κανω την καλη τη φορτιση..
  6. καλημερα κ απο μενα...παιδια κανω γκαλοπ:p εχω 270 επιδοτηση..να την κανω την καλη?:ninja: να το παρω το παιδι?για πειτε:cry: γιατι μεχρι το μεσημερι θα παω στο πλαισιο για να παρω αυτο η καποιο αλλο με τα 270..να κανω την υπερβαση η μπα?
  7. Τελικά παιδια μετά απο τόσους μηνες χρησης και υπαρξης αυτου του κινητου στην αγορα..αξιζεις να δωσεις τα 250-270e να το παρεις?ρωτω γιατι εχω επιδοτηση 275ευρω και θα παω να παρω κινητο...εσεις τι προτείνετε?
  8. Καλημερα παιδια, Παρακολουθω το φορουμ πολλές μέρες. Μου τελείωσε η σύνδεση και την ανανέωσα και έχω επιδότηση 240 ευρω.αν και ευχαριστημένος απο το w850 μου, ειπα να δω μήπως βρω ένα κινητο που να χει καλύτερα στοιχεία.και επειδή λόγω της δουλειάς μου είμαι στο δρόμο και χρησιμοποιώ χάρτες σκεφτηκα μήπως το επομενο κινητο μου έχει gps για να μου λέει που να πηγαινω..είμαι ανάμεσα στο νοκια 6110 to nav. kai to mio...εσεις τι λετε..?ξέρω το ένα ειναι περισσοτερο κινητο και το αλλο περισσοτερο pda + nav. ...είμαι σε δίλημμα.και τα 2 μ'αρέσουν...έχω θορυβηθεί βέβαια με τα bugs του mio..αλλα είναι όμορφο και μικρό.εσείς τι προτείνετε και γιατι.
×
×
  • Create New...