Jump to content

fiestastyle

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fiestastyle

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

fiestastyle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όχι τώρα το κατέβασα:O Τελικά τα κατάφερα :D Credits to djpanos07:rolleyes: & tfa:rolleyes: :thanks::thanks:
  2. Ευχαριστώ:thanks: OΚ το έκανα Κ810 κι όλα καλά:D Το πρόβλημα είναι πως πάλι πήγα να περάσω τα 4 patches και δεν βλέπω διαφορά Συγκεκριμένα το MegaBass το μπλε στη μπάρα του player και τα 2 του ραδιοφώνου:worry:
  3. Επειδή δεν έχω ξαναεπιχειρήσει κάτι αντίστοιχο πες μου αν μπορείς 1) όταν λες για επαναφορά ελληνικών μιλάς για επαναφορά στην κατάσταση πριν κάνω το "flashάρσιμα" ή για προσθήκη; 2) αν είναι εύκολο να γίνει - όπως μου φάνηκε εύκολο το "flashάρισμα" δεν έχω πρόβλημα να κάνω την μετατροπή σε 810 αν και διαβάζω κάτι προβληματάκια με φωτισμούς στα πλήκτρα 3) δεν μιλάω σε καμία από τις 2 περιπτώσεις να πληρώσω
  4. Προφανώς έχω κάνει πατάτα:O Αυτά τα 2 με τα έντονα πέρασα σε Κ800 Υπάρχει τρόπος επαναφοράς;;;
  5. Τι χρειάζεστε: 2.Θα πρέπει να διαθέτετε το Main Firmware file του τηλεφώνου σας.Για όσους έχουν Κ800 η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η R8BF003,ενώ για όσους έχουν Κ810 η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η R8BA024. Τα αρχεία θα τα βρείτε εδώ: K800 R8BF003 K810 R8BA024 Prepatching: Εφόσον όλα είναι εντάξει και το πρόγραμμα είναι η έκδοση 1.11,ώρα να ξεκινήσουμε τη διαδικασία. 1.Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να περάσουμε ένα patch για να ανοίξει μια "είσοδο"(quick access patch) στο Main Firmware για τα υπόλοιπα patch.Υπάρχει μια μικρή διαδικασία για το πως φτιάχνουμε το quick access patch,αλλά δεν χρειάζεται να την εξηγήσω καθώς διαθέτω το quick access patch και για τις δύο εκδόσεις. Για την Κ810 R8BA024 εδώ. Για την K800 R8BF003 εδώ.
  6. 1)Τίτλος:"Bass" settings change to "Mega Bass" Περιγραφή:Αλλάζει τις ρυθμίσεις από "Bass" σε "Mega Bass" στον Media Player 2)Τίτλος:Change Media player Progress Bar color to lightblue Περιγραφή:Αλλάζει την μπάρα προόδου στον Media Ρlayer από πράσινη σε ανοιχτό μπλε. 3)Τίτλος:Radio without headsets Περιγραφή:Λειτουργία και αναπαραγωγή του ραδιοφώνου χωρίς την χρήση ακουστικών. 4)Τίτλος:Continue radio playing when you unplug headsets Περιγραφή:Επιτρέπει την συνέχεια αναπαραγωγής του ραδιοφώνου ακόμα και αν αποσυνδέσουμε τα ακουστικά.
  7. Καλησπέρα κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις πληροφορίες που παρέχετε στο Forum:happy: Μία απορία μόνο έχω . Είμαι κάτοχος Κ800 Μόλις τελείωσα το flashάρισμα κι άνοιξα το κινητό, αλλά πλέον δεν υπάρχει ελληνική γλώσσα στο τηλέφωνο. Του δίνω επιλογή γλώσσας από SIM που λογικά είναι ελληνικά αλλά τίποτα. Επίσης δοκίμασα ορισμένα από τα patches αλλά δεν βλέπω τις διαφορές που θα έπρεπε να βλέπω Μήπως κάτι δεν έγινε καλά, ή μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια:D
  8. Λογικά είναι 0000:D
×
×
  • Create New...