Jump to content

photosnipper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About photosnipper

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

photosnipper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά καλημέρα. Σήμερα πρόσεξα ότι το τηλέφωνό εχει πολύ και να δεχτεί αναβαθμίσεις απο το store. Παλιοτερα ηταν καθημερινες... Συμβαίνει αυτό; μπορεί να έχω πειράξει κάποια ρύθμιση χωρίς να το ξέρω; ξέρει καποιοςτι μπορεί να φταίει; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  2. Καλημέρα σε όλους. Το πήρα και εγώ και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές! Παρατήρησα μόνο από το εσωτερικό του όταν αλλάζει κλίση η συσκευή πάνω στον κάθετο άξονα ένα πολύ ελαφρύ τικ - τικ. Είναι κάποιος σένσορας?
  3. Φίλοι καλησπέρα, είμαι πολύ νέος κάτοχος του κινητού και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να δώ το στίγμα μου απλά με τις εφαρμογέ ς που έχει εγκατεστημένο το κινητό η χρειάζεται κάτι άλλο. Μου βγάζει το μύνημα "Αστοχία Δικτύου. Η εφαρμογή αυτή απιτεί σύνδεση δεδομένων εργασίας" Ευχαριστώ
  4. Φίλοι καλησπέρα, ξέρει κανείς τον τρόπο ώστε το numpad του τηλεφώνου να εμφανίζει Ελλινικούς χαρακτήρες ώστε να είναι εύκολη η αναζήτηση στις επαφές?
  5. Αγαπητοί φίλοι καλημέρα, είμαι και εγω ένας ευτηχής κάτοχος του 995 αλλά η ερώτηση είναι η εξής και θα ήθελα τα φώτα σας: γιατί δεν μπορεί να δεχτεί ομαδική αποστολή προσωπικών στοιχείων επαφών μέσω ΒΤ από ένα Νοκια Ν79 παρά μόνο μία μία.......:(((
  6. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
  7. Καλησπέρα σε όλους. Μηπως ξέρει κάποιος φίλος πως ενεργοποιήται στο τηλέφωνό μας η φωνητική αναγγελία καλούντος??
×
×
  • Create New...