Jump to content

jteacher

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jteacher

  1. Thanks Zahus!:) Το πρωτο λινκ βεβαια ειναι στα Ισπανικα που δεν εχω ιδεα. Ευτυχως το δευτερο ειναι στα ...Αραβικα που μαζι με τα Κινεζικα τα ξερω καλυτερα και απ τα Ελληνικα:lol: Το προγραμματακι το εχω βρει αλλα δεν εχω κανει ποτε αναβαθμιση σε κινητο και δεν εχω καταλαβει πως γινεται....
  2. Να κανω καναδυο ερωτησεις? Τα τελευταια (πριν 3 βδομαδες το πηρα-best value κινητο) εχουν το ZV30BUEL2. Ξερεις αν ειναι παλιοτερο? Οταν λες υποστηριζει κανονικα Ελληνικα εννοεις οτι εχει τους Ελληνικους χαρακτηρες με την ελληνικη αλφαβητικη σειρα ή την εχει με τον περιεργο τροπο που την εχει και το δικο μου δηλδη αναμεσα και σε αγγλικους και αλλους χαρακτηρες και σε περιεργα πληκτρα οπως το Ψ στο PQRS? Μπορεις να περιγραψεις την αναβαθμιση πιο αναλυτικα?
  3. Ναι. Ουτε εγω εβρισκα. Στο ΜΡΤ που ειχα ηδη κατεβασει πατησα αναβαθμιση και βγηκα στην ιστοσελιδα.
  4. Γκουζγκουνη θενκς. Το ΜΡΤ2 ειναι Ο.Κ.
  5. Κι εμενα μου εχει κανει 3-4 φορες reboot ενω εκανα πλοηγηση στο μενου και 1 φορα καθως τηλεφωνουσα. Μαλλον καποια εχουν προβληματακια αλλα αντε να το αποδειξεις αφου δε γινεται συνεχεια.
  6. Ρε παιδια το μεν Ηandset manager δεν δεχεται μεταφορα αρχειων jpeg και γενικοτερα ανω των 32ΚΒ στο δε MPT δε βρισκω τροπο μεταφορας αρχειων εικονας κ.λ.π. Εσεις με τι τα μεταφερετε?
  7. Θα σου το αλλαξουν (αρκει να φαινεται η βλαβη) εκτος αν μπορουν να αποδειξουν οτι το χαλασες εσυ πραγμα που δε γινεται
  8. Αυτο πραγματι ειναι η καλυτερη λυση, αλλα σε ενα πλαισιο που πηγα σημερα και κατι αλλα μαγαζια δεν το βρηκα. Θα δω μηπως το βρω αλλου. Τελικα το hands-free εχει τωρα λιγοτερες αποτυχημενες συνδεσεις. Η πλακα ειναι οτι βελτειωθηκε μολις το πηγα στο μαγαζι να το αλλαξουν. Αντε να δουμε....
  9. Παιδια αυτο το μοτορολα απο τοτε που γεννηθηκε δηλ. ηρθε στην Ελλαδα ηταν η εξυπνοτερη αγορα στην κατηγορια του και οχι μονο. Τωρα που πηγε στα 189Ε ηρθε η ωρα και το πηρα. Εχει προβλημα ομως με το χαντς φρη (δεν εχει μαλλον καλη επαφη κι αλλες φορες Ο.Κ. αλλες οχι) και θα τους το παω αυριο να μου δωσουν αλλο. Μπαι δε γουει βρηκα μερικα φτηνα μπλουτουθς http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=166375 και http://shop.zeroone.gr/cgi-bin/zeroone.storefront/4112b5b4063049e0273fc3615b1d0664/Search/Run αλλα δεν ξερω αν λειτουγουν με το μοτο. Θα δω κι αν βρω το γιουεσμπι γιατο Τ720....
  10. Ναι κι οταν γυρισω ευχομαι να εχετε γεμισει τις σελιδες και να βαριεμαι να τα κατεβαζω.... :D
  11. Χμμ τελικα -οχι βεβαια επειδη το θεμα δεν ειναι σοβαρο- θα σας αποχαιρετισω γιατι απο αυριο θα ασχοληθω και με τα μπανια. Αν δε τα ξαναπουμε ευχομαι να υπαρξει η καλυτερη δυνατη λυση για την Κυπρο.
  12. Η επισημανση του shodanjr_gr δεν ειναι λαθος. Δυστυχως ετσι οπως εγιναν τα πραγματα ειναι πολυ πιθανον να βρεθουμε στη δυσαρεστη θεση Ελλαδα και Κυπρος να βρεθουν σε αντιθεση ακομα και στην ΕΕ σε ζητηματα οπως η εισοδος της Τουρκιας οπου η θεση ολου του πολιτικου κοσμου της Ελλαδας (το ΚΚΕ ειναι γενικα κατα της ΕΕ) ειναι υπερ, ενω η θεση της Κυπρου?
  13. Χαιρομαι που βαζεις ετσι το ζητημα. Τι να κανουμε για το μελλον της Κυπρου. Δυστυχως δεν μπορουμε να γυρισουμε το ρολοι της ιστοριας πισω. Η λυση που μπορει να υπαρξει ειναι ή ομοσπονδη δικοινωτικη....(Αναν ή καπως διαφορετικα) ή 2 ξεχωριστα καρτη (διχοτομηση). Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Η στρατιγικη μεχρι τωρα Ελλαδας και Κυπρου ηταν υπερ της πρωτης. Αν επιμενουμε σε αυτη θα πρεπει να πιεσουμε μηπως και υπαρξουν καποιες βελτιωσεις για μας (δυσκολο να το αποδεχτει και η αλλη πλευρα) και ξαναγινει δημοψηφισμα. Παντως οπως εδειξε η ιστορια αλλα και οι αντικειμενικες συνθηκες σημερα ο χρονος λειτουργει γενικα εις βαρος μαςΑν επιλεγει η δευτερη λυση θα πρεπει η Κυπριακη ηγεσια να το πει ανοιχτα και εφοσον ο Κυπριακος λαος συμφωνει να γινει μια προσπαθεια για τα οσο το δυνατον περισσοτερα οφελη (εδαφη) με ανταλλαγμα την αναγνωριση. Εννοειται οτι θα ηθελα να υπαρχουν και αλλες λυσεις. Αν εχεις καποια ιδεα προτεινε την . Παντως δεν εχει ακουστει τα τελευταια χρονια κατι αλλο. Απο αυτες τις 2 σαφως προτιμω την πρωτη. Και κατι αλλο. Μη νομιζεις οτι εμενα δε με νοιαζει- αν ηταν θα ασχολιομουν με τα μπανια .Καταλαβαινω τον καημο σου . Η διπλωματια ομως και μαλιστα στη σημερινη εποχη εχει συμβουλο το ρεαλισμο και οχι το συναισθηματισμο
  14. Παιδια δεν ειναι δυσκολο. Σιγουρα θα το πετυχετε. Στης Χριστινας εχει και οδηγιες. Καντε σαν να προσπαθειτε να θελετε να συγκλινετε τα ματια σας μπροστα. Συνεχιστε να στελνετε (στους εχοντες)
  15. Νομιζω οτι το να κατηγορειται ο Ελληνικος πολιτικος κοσμος και προφανως και η πλειοψηφια του Κυπριακου πολιτικου κοσμου για εσχατη προδοσια επειδη διαφωνουν με την πολιτικη Παπαδοπουλου ειναι τουλαχιστον παραλογο.. Οταν ο Βενιζελος λιγο καιρο μετα τη μικρασιατικη καταστροφη τολμησε και εκανε ανοιγμα στην Τουρκια επισκεπτομενος τη γειτονα ειχε πει οτι τοξερω οτι θα με πουν προδοτη αλλα εγω θα παω ουτε δειλος ουτε προδοτης ηταν . Το αντιθετο. Εκανε αυτο που νομιζε οτι ηταν συμφερον κοντρα στο πολιτικο κοστος και την ψηφοθηρια που για αλλους πολιτικους μπορει να ειναι ο μπουσουλας. Δεν εχω καμμια διαθεση για αντιπαραθεσεις αλλα ας μην νομιζουμε οτι εχουμε το αλαθητο και οποιος διαφωνει με εμας ειναι ......προδοτης! Σε ενα τετοιο πλαισιο διαλογου δεν μπορω να εκθεσω επιχειρηματα. Ευχαριστω.
  16. Ελα ρε Revan προσπαθησε κι ασε τις τεμπελιες ;) Πολυ καλη ιδεα . Της Χριστινας δεν ειχα κανενα τα αλλα ειχα απο παλια μερικα αλλα φαινεται πως μπηκαν κι αλλα πολλα.
  17. Παιδια ολοι οι διπλωματικοι κυκλοι (και οι ελληνικοι ασχετα αν δεν το λενε ανοιχτα) θεωρουν δεδομενο οτι το τουρκοκυπροακο ψευδοκρατος οδηγειται ταχυτατα σε ενα καθεστως διεθνους αναγνωρισης τυπου Ταιβαν οπου μονο θεωρητικα δεν θα αναγνωριζεται αλλα θα εχει ολα τα δικαιωματα και τις δυνατοτητες που εχουν και τα υπολοιπα. Αυτο σημαινει οτι μετα απο μερικα χρονια θα εκλειψουν οι λογοι που οδηγησαν σε καθυστερηση το βορειο και σε ευμαρια το νοτιο τμημα. Αν λαβουμε υποψιν και τις επιπροσθετες πληθυσμιακες και οικονομικες αλλαγες η διχοτομηση θα πρεπει να θεωρειται δυστυχως δεδομενη. Δεν ειναι η ωρα να για ναπουμε ποιος εφταιξε (πολλοι παραμετροι δεν ειναι γνωστοι στο ευρυ κοινο) γι αυτη την καταληξη αλλα αν δεν υλοποιηθει το αιτημα του ΑΚΕΛ για επαναλειψη του δημοψηφισματος στην Κυπρο η εννοποιηση της Κυπρου θα μεινει ενα ονειρο που θα ξεθωριασει. Θα θυμησω μονο οτι καποτε δινοταν ολη η Κυπρος πλην καποιων βασεων στην Ελλαδα αλλα οι Ελληνες πολιτικοι φοβηθηκαν να μη χαρακτηριστουν ...προδοτες και ειπαν ενα "υπερηφανο" ΟΧΙ. Συνεχισαν να υπαρχουν σχεδια που φυσικα συνεχως χειροτερευαν και τα υπερηφανα ΟΧΙ (μη χαθουν και τιποτα ψηφοι) συνεχιστηκαν. Το σχεδιο Αναν φυσικα απορριφτηκε κι αυτο κι ας ειμασταν εμεις που παρακαλουσαμε τον ΟΗΕ ΕΕ κλπ να επιλυσει το προβλημα. Δυστυχως και το επομενο σχεδιο αν υπαρξει δεν προκειται να ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα. Μακαρι να διαψευστω αλλα φοβαμαι οτι η διχοτομηση ειναι πλεον το πιο πιθανο σεναριο για το μελλον της Κυπρου.
  18. Αν θες να ζεις ολη τη μερα σε ενα μεγαλο κλαμπ πηγαινε τωρα. Θα ταλαιπωρηθεις βεβαια. Διαφορετικα πηγαινε μετα τις 20 του μηνος κατα προτιμηση Δευτερα γαι να πιασεις και καλο μερος. Αν παλι εισαι ερημιτης πηγαινε μετα το δεκαπενταυγουστο. Υπαρχουν και μερικα tips, ρωτα κανεναν παλιο γι αυτα.
  19. Aμαν πια με αυτόν τον κομπλεξισμο και την κακεντρεχεια και την συνωμοσιολογια που μας χαρακτηριζει (δυστυχως) και τα ακουμε από την TV σε κάθε διαγωνισμο που δε βγαινουμε πρωτοι… Ο Σακης ειχε ένα πολύ καλο τραγουδι κι εμφανιση και θα μπορουσε να βγει και πρωτος (προσωπικα της Ουκρανιας μου αρεσε περισσοτερο- αλλα και όλα τα 6 πρωτα {Σερβια, Κυπρος Τουρκια Σουηδια ηταν καλα). Η τριτη θεση στην Ευρωπη ουτως ή αλλως είναι μεγαλη επιτυχια. Γι αυτό και δεν καταλαβαινω την κακεντρεχη επιθεση από τους σχολιαστες για την Ρουσλανα που …. «εδιωχνε τις κατσαριδες» και άλλες τετοιες μικροτητες. Κι επειδη δε μας φτανει να βριζουμε τους αλλους «ευτυχως» βρεθηκε κι ο ανεκδιηγητος ακροδεξιος μητροπολιτης Καλαβρυτων (από τα πρωτοπαληκαρα του Χριστοδουλου) να επιτεθει και εναντιον της Ελληνικης συμμετοχης ως ‘πορνοτραγουδο’ κι αλλα φαιδρα! Μπραβο στον Σακη και την Ρουσλανα. Ας ειμαστε λιγοτερο απολυτοι στις κρισεις μας.
  20. Oχι, δεν ειναι η εξωτερικη ομοιοτητα που εχει πεισει τους επιστημονες οτι ειμαστε συγγενεις με τους πιθηκους. Μαλλιστα ορισμενα ειδη πιθηκων ειναι συγγενεστερα με εμας παρα με αλλα ειδη πιθηκων οπως και πολλα ζωα που φαινονται εντελως διαφορετικα μεταξυ τους ειναι συγγενεστερα απο αλλα που τους μοιαζουν. Στο συμπερασμα εχουν καταληξει μελετωντας κυριως την εξελιξη των απολιθωματων των ανθρωποειδων σε σχεση με την εξελιξη των αλλων ειδων αλλα και τη σημερινη μορφη τους (να πω κατι απλοικα σκεφτειτε γιατι ο ανθρωπος εχει οστα ουρας αφου ουρα δεν εχει), το DNA, πειραματα με την συμπεριφορα των ανθρωπων και των πιθηκων κ.α. Οποιος νομιζει οτι ο ανθρωπος ειναι κατι το ιδιαιτερα ξεχωριστο απο τα αλλα ζωα ας μελετησει την περιπτωση του παιδιου απο την Γαλλια που δεν ανατραφηκε απο ανθρωπους και η συμπεριφορα και οι ικανοτητες του δε διεφερε σε τιποτα απο των πιθηκων παρα τις προσπαθειες που γινανε.
  21. Η εξελικτικη θεωρια δεν αμφισβητειται πλεον πουθενα κι ακομα και η καθολικη εκκλησια την αποδεχεται εστω και υποβαθμιζοντας τη. Παλιοτερα η εκκλησια ειχε δωσει 'επιστημονικη' μαχη και υπηρχαν "επιστημονες " που προσπαθουσαν να την αντικρουσουν με επιχειρηματα για τον χαμενο κρικο στην ανθρωπινη εξελιξη κ.λ.π. Οι τελευταιες παλαιοντολογικες και βιολογικες αποκαλυψεις DNA κ.λ.π. αφαιρεσαν και τις τελευταιες αμφισβητησεις. Βεβαια υπαρχουν επιστημονες που πιστευουν οτι η δημιουργια και η εξελιξη ειναι θεικο σχεδιο ομως δεν αμφισβητουν την ιδια την θεωρια. Γιατι τοτε το συζηταμε? Γιατι η Ελλαδα ειναι ισως το μονο συγχρονο κρατος που τα σχολικα βιβλια περνανε απο την λογοκρισια της εκκλησιας . Θυμηθειτε τι ειχε γινει πριν απο λιγα χρονια οταν βιβλιο του λυκειου αποσυρθηκε γιατι οι μαθητες δεν πρεπει κατα την εκκλησια κι αλλους σκοταδιστικους κυκλους να μαθαινουν την επιστημονικη αληθεια. Συμπερασματικα ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειμαστε απογονοι των πιθηκων και για να ειμαι πιο ακριβης των πιθηκοειδων απο τους οποιους προηλθαν και οι σημερινοι πιθηκοι και οι ανθρωποι. Αν καποιος ενδιαφερεται πραγματικα να μαθει οποιοδηποτε συγχρονο βιβλιο (οχι σχολικο εγχειριδιο) μπορει να τον βοηθησει...
  22. Amiga. Οχι απλα το καλυτερο μηχανημα της εποχης αλλα ενας θρυλος. Ο πρωτος βεβαια ηταν ο Spectrum
  23. Ακριβως ετσι ειναι. Οταν φωναζεις οτι η Μακεδονια ειναι Ελληνικη λογικο ειναι οτι οι ξενοι θεωρουσαν οτι θελαμε να προσαρτησουμε τη χωρα που ηταν απο πριν γνωστη ως Μακεδονια. Το συνθημα ηταν ανοητο και βλαπτικο για το συμφερον της χωρας μας
  24. Ρε παιδια απεχθανομαι τον ακροδεξιο Μπους και την αμερικανικη πολιτικη αλλα το να λεμε οτι συνομωτουν κατα της Ελλαδας αγγιζει τα ορια του παραλογου. Δεν ειμαστε η καμμια υπερδυναμη και σε αυτο οφειλεται η αδιαφορια . Οσο για την FYROM Μακεδονια αποκαλειται παντου εκτος Ελλαδας εδω και πολλα χρονια. Εθελοτυφλουμε ματαια αγαπητοι. Τι φταιει? Οτι οι πολιτικοι μας αντι να κανουν αυτο που ελεγε το εθνικο συμφερον και η λογικη κατι που ο Μητσοτακης το ηξερε (ουτε αυτον τον παω) δηλ. να στηριξουμε το κρατιδιο ασχετα απο το ονομα του και να το κανουμε δορυφορο μας υποταχτηκαν στις ανοητες εθνικιστικες κραυγες που για χρονια απομονωσαν τη χωρα μας απο τα Βαλκανια και την Ευρωπη. (Στην κυριολεξια ειχαμε γινει ανεκδοτο) Αλλο ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα που ο υπερπατριωτισμος καταστρεφει την πατριδα
  25. Κι ομως η 740 ειναι μια απο τις καλυτερες μη-SLR μηχανες καταπληκτικη για τα χρηματα της. Αν δεν εβγαινε η Panasonic z-10 θα την αγοραζα.
×
×
  • Create New...