Jump to content

dimogrec

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimogrec

  • Ημ. Γέννησης 19/02/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimogrec's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Othon και anikologr Ευχαριστω για τις απαντησεις. Βολευτηκα με το greek keyboard (για 160 χαρακτηρες σε sms στα ελληνικα)
  2. Παιδιά καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω 160 χαρακτήρες σε μήνυμα με ελληνικά? Κάποιο προτεινόμενο application?
  3. Κι εγω το εχω κανα μηνα κ ειμαι γενικα πολυ ικανοποιημενος. Το μονο αρνητικο είναι οτι μου εχει σβησει 2 φορες ενω μιλαω... Εχει κανεις παρομοιο πρόβλημα? Δεν εχω κανει αναβάθμιση ακομα.
  4. όχι γείτονα bezoss δεν έχω δεί διαφορά... εδώ κ κανα χρόνο ταλαιπωρούμαι. Το πρωί μάλιστα που ρώτησα στο κατάστημα Cosmote στη Στουρνάρη δεν ήξεραν αν θα λυθεί το πρόβλημα στην Κυψέλη. Ευτυχώς ήταν ενήμεροι για το πρόβλημα γιατί παλαιότερα που είχα επισημάνει το θέμα κακής λήψης στην περιοχή οι υπάλληλοι μου έλεγαν ότ δεν έχουν άλλη αναφορά για την περιοχή κ οτι είμαι ο πρώτος που τους το λέω :lol: Ευχαριστώ για την απάντηση
  5. Παιδια αντιμετωπίζω κ εγω πρόβλημα εδώ και καιρό (πανω από χρονο) στην Κυψέλη με την Cosmote. 'Εχει αλλάξει κανείς απο σας δικτυο σπό Cosmote σε Wind στην περιοχή της Κυψελης? Πιο συγκεκριμενα από πλατεία και πανω (Καυκασου, Δοϊρανης κ μεχρι τα Τουρκοβουνια σημα μπανανες αντι για καμπανες). Εχετε δει διαφορα?
  6. Μιας και δεν απαντησε καποιος να πω οτι πηρα το ΒΗ-103 και δουλευει ικανποιητικα.
  7. Απαντωντας στην ερωτηση μου, το ΒΗ-103 της Nokia δουλευει ικανοποιητικα για τη δουλεια που το θελω.
  8. Καλησπερα παδια, εχει κανεις να προτινει καποιο καλο Βluetooth ακουστικο για το 6680? Προτιμω καποιο με καλωδιο (με κλιπ η' κρεμαστο) για να μπορω να το φοραω και με το κρανος στο μηχανακι. Αν εχει κανεις καποιο να ακουγεται καθαρα, χωρις διακοπες, κ να εχει καποια εμβελεια 2-3μ ας το προτινει. Ευχαριστω.
  9. Εδώ και κανα μήνα έχω ασθενές σήμα στο χώρο εργασίας μου. Σε ορσιμένα σημεία του γραφείου έχω καλό σήμα και θέλω να αφήνω σε εκείνο το σημείο και μέσω κάποιας συσκευής Bluetooth να μιλάω. Δεν θέλω όμως το κλασικό Βluetooth που μπαινει στο αυτί αλλά προτιμώ κάτι με καλώδια όπως το BH 903 'η το BH 103 και το HS-12W . Mε ενδιαφερει περισσοτερο η ποιότητα ηχου. Κυρίως να ακουγομαι καθαρά, γιατί καποια άλλα Bluetooth που είχα, ακουγα καλά αλλα ο συνομιλητής μου δεν με άκουγε καθαρα. Όπως επίσης πολυ απογοητευμένος είμαι από το turbo-x car kit (κακη ποιοτητα ηχου,εχει αναγνωριση κλησεων στο display αλλα δεν αναγνωρίζει ελληνικά!!!). Αν καποιος απο εσάς εχει κάποιο από τα παραπάνω προιόντα παρακαλω να με βοηθήσει για το αν ακουγονται καλά. Καποια απο τα παραπάνω έχουν και display με αναγνωρισει κλησεων. Οι ελληνικοι χαρακτήρες φαίνονται? Έχει κανεις κάτι αντίστοιχο να προτίνει? Aκόμα κ καποιο κοινο, απλο bluetooth, αρκει να εχει καλη αποδοση Tα i-tech clip έχουν καλή απόδοση? Η συσκευή ειναι Νοkia 6300, version 6.01 κ θα ειναι 2,5-3,0μ μακρυα από τη συσκευη Βluetooth.
  10. Εχω κανει αγορες πολλες φορες απο Internet & δεν φοβαμαι :) απλως θα προτιμουσα ενα μαγαζι να εχει καποια ποικιλια και να τα δω μπροστα μου.
  11. thanks ndm, καλο το play247.gr αλλα ειναι Πατρα το ατιμο κ ελεγα να παρω κατι απο Αθηνα, να τα δω λιγο απο κοντα ;)
  12. Παιδια μηπως γνωριζετε καποιο κατάστημα στην Αθηνα να διαθετει bluetooth gps receiver κατα προτιμιση οχι on-line. Eψαξα λιγο στο google & ειδα μονο το expansys... Μιας κ το εφερε η κουβέντα μηπως εχετε να προτινετε και ποιο receiver να πάρω?Γνωρίζει κανεις ποια χαρακτηριστικά πρεπει να εχει? Τι πρεπει να εχει για να ειναι καλο? Ελεγα να παρω 1 fortuna clip-on οχι για καποιο ιδιαιτερο λογο, απλως ειναι το μονο που εχω δει να δουλευει με 1 Νοκια 6600 κ route66. O λογος που το θελω ειναι ακριβώς ο παραπάνω, με route66 αλλα σε Ν70 η' 6680.
  13. ευχαριστω μιχαλη. Ειχα δει καποτε το 6600 με Route66 & χαρτες Αθηνας, αρκετα ικανοποιητικους. Κανεις αλλος το εχει δουλεψει με ελληνικους χαρτες?
  14. Παιδες καλησπερα, ενδιαφερομαι να αγορασω το Ν73. Θα'θελα να ξερω αν υπαρχει δυνατοτητα να το χρησιμοποισω κ σαν navigator με καποιο gps bluetooth receiver. Θα μπορεσω να του βαλω το Route66 η το tom-tom κ τους χαρτες πχ τησ Αθηνας? Το εχει κανει καποιος απο σας να μου ανοιξει λιγο τα ματια? Ευχαριστω
×
×
  • Create New...