Jump to content

filippos_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

filippos_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δηλαδή με το 360 έχω msn, facebook, και στέλνω mail μέσω Gmail δωρεάν?
  2. Δυστυχώς μόνο η Vodafone το φέρνει το συγκεκριμένο κινητό.
  3. Καλημέρα, Έχω καρτοκινητό Wind kαι θέλω να κάνω φορητότητα στη Vodafone. Μιλώντας με vodafone μου είπαν πως μου κάνουν 120 ευρώ εκπτωση σε όλες τις συσκευές. Στο vodafone.gr όμως η συσκευή που με ενδιαφέρει μου τη δίνει το site με 250ευρώ έκπτωση αλλά αυτό ισχύει για νέα σύνδεση και όχι φορητότητα. Υπάρχει τρόπος να κάνω φορητότητα και να εκμεταλλευτώ μια επιδότηση ανάλογη που μου δίνει το site? Μπορώ να τους πώ/ζητη΄σω κάτι? Ευχαριστώ!
  4. Μια συγκεκριμένη ώρα δεν έλαβα μια ειδοποιηση κλήσης καθώς το κιν μου ήταν κλειστό τη στιγμή που με κάλεσε συγκεκριμένος αριθμός. Υπάρχει τρόπος να ανακτησω αυτη την κλήση? Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών αλλά λεει η μια κ άλλα η άλλη..κ δεν με αφήνουν να μιλήσω με τεχνικό τμήμα. Μπόρω να κάνω κάτι?
  5. Έχει Symbian λειτουργικό?
  6. Λέτε να πέσει κι'άλλο? Επίσης ξέρετε αν μπορώ να εκμεταλευτώ vodafone επιδότηση απο eshop?
  7. Για να ανεβάσω το ποσό της επιδότησης μου τι πρέπει να τους πω στο τηλ? Επιδότηση έχω να εκμεταλευτώ πάνω από 3 χρόνια. Τώρα έχω 83 ευρώ. Πόσο παραπάνω να περιμένω. Επίσης το Samsung i780 πότε θα το φέρει η Vodafone? Eyxaristw!
  8. Να ρωτήσω κάτι για όποιον ξέρει.... Στα μεταπτυχιακά της ασοεε και ιδαιτέρως αυτά της πληροφορικής...χρειάζονται μέσο?
  9. Αν αποσύρω περισσότερες συσκευές δικαιουμε επιδότηση 50*αριθμός αποσυρόμενων συσκευών?
  10. Μία ερώτηση...το οτι δεν έχει wifi το συγκεκριμένο κινητό δεν αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι μπορείς να έχεις απεριόριστο Internet απο το Free2Go?
  11. Μία ερώτηση.. Αν αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό απο Vodafone έχει μονο ή διπλο ακουστικό?
  12. Τα samsung τι λένε? Βρήκα 12άρι Α κλάση...Κορέα...444 ευρώ. Να το πάρω?
  13. βασικά θέλω επεξεργαστή..μνήμη..17άρα οθόνη και...SONY!
  14. Γιατί μέτριος επεξεργαστής?:( Dual Core..τι καλύτερο...? Επίσης..από sony είναι το μο΄νο που βρήκα με 17 αρα οθόνη..
×
×
  • Create New...