Jump to content

d3m3tr3s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by d3m3tr3s

  1. Καλησπέρα, στην εφαρμογή "People", η πρώτη επαφή είναι το "My Profile"....Πατώντας εκεί λοιπόν, στο Information, βλέπω τηλεφωνά μου και email μου καθώς και τη διευθυνσή μου. Κάνοντας edit όμως, τίποτε απο αυτά δε φαίνεται......απο που τραβάει τα data?
  2. γρήγορο είναι, δέν έχω κανένα πρόβλημα....απλά αναρωτιέμαι τί γίνεται!
  3. Καλημέρα, χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη, σχετικά με το Quandrant για το οποίο έχω κάνει δυό-τρεία post, ας μου εξηγήσει κάποιος το εξής: στο πρώτο μου post, έγραφα οτι "φρεσκοφορμαρισμένος" και έχοντας μόνο 10 εφαρμογές εγκατεστημένες, το quadrant μου έβγαζε ΜΟΝΟ 1500. Παρατήρησα όμως οτι γενικά βγάζει χαμηλή βαθμολογία όταν έχει κανείς συνδεδεμένο το κινητό με pc σε charging mode. Στο δεύτερο post, ενώ είχα περάσει πλέον το ICS, μου έβγαζε πολύ καλήτερα αποτελέσματα, 2300 πόντους, σκοτώνοντας πρώτα καθε live εφαρμογή με το Advanced Task Killer. Στο τρίτο post, αυτό εδώ που διαβάζετε αυτή τη στιγμή, χωρίς να σκοτώσω καμία εφαρμογή και έχοντας πλέον εγκαταστήσει αρκετές εφαρμογές απο τις οποίες επίσης αρκετές τρέχουν στο background, χωρίς να κάνω restart, απλά τρέχοντας το Quadrant, μου έβγαλέ αυτά τα αποτελέσματα http://img708.imageshack.us/img708/355/20120418112730.png μετά απο 10 λεπτά που το ξανάτρεξα, μου βγάζει κοντα στα 2150. Τα 2150, είναι η βαθμολογία που βλέπω πιό συχνά στο κινητό μου το οποίο είναι non-rooted, vodafone branded. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί γίνεται???
  4. οπότε υποθέτω οτι οι βλακίες της vodafone με κρατάνε χαμηλά....ας είναι, τη δουλειά μου, τη κάνω και έτσι :)
  5. εγώ πήρα το δικό μου απο τη vodafone και το έχω πάρει με ΟΤΑ αυτό αποδεικνύει τελικά οτι εγώ ΔΕΝ είμαι καλά και πάλι! Είμαι με vodafone branded, non-rooted.....εσύ τι φοράς? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  6. Με αφορμή το παρακάτω μήνυμά μου, παραθέτω αποτελέσματα του quadrant με το ICS http://img594.imageshack.us/img594/5298/20120412022254.png
  7. Και όμως, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Μόλις το δοκίμασα. Έβαλα ένα contact στο gmail και μετά έκανα συγχρονισμό και εμφανίστηκε στο κινητό μου. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ άν δοκιμάσετε να προσθέσετε μια επαφή στο κινητό και στο contact type, επιλέξετε Phone, βγάζει ένα μύνημα που λέει οτι το συγκεκριμένο contact, θα γίνεται sync μόνο με το outlook και θα υπάρχει και locally στο κινητό. Το ερώτημα μου τώρα είναι το εξής: έχω κάνει @@ριά που έχω σε όλα τα contacts μου επέλεξα contact type: Phone αντί για Google account?
  8. Αυτό το κάνω, αλλα οι επαφές που έχω στο τηλέφωνο, δέν εμφανίζονται στο gmail μου (στο Contacts του gmail εννοώ)
  9. 'Αν κατάλαβα καλά, ο πιό καλός τρόπος είναι να γράψω μία μία επαφή στο gmail μου ενώ ταυτόχρονα να τη σβήνω απο το κινητό μου? Μεχρι τώρα, τις έγραφα στο κινητό και ΔΕ γινόταν sync με το gmail.
  10. Απ'οτι φαίνεται, όλοι μας το πήραμε κανονικά μέσω ΟΤΑ. Μια ερώτηση ακόμα: για τους non-rooted χρήστες, ποιό θεωρήται το καλήτερο application για backup των contacts, sms κλπ???
  11. Μετά απο ένα restart που έκανα (εφόσον κατέβασα και γώ επιτέλους το ICS), όταν πατάω το home button, αντί να με πάει στο κεντρικό panel, με πάει σε ένα απο τα υπόλοιπα....γνωρίζει κανείς άν υπάρχει σχετική ρύθμιση?
  12. Το έχω δεί και σε λευκό το cover και σκίζει.....όπως και στη τιμή σκίζει: 50 ευρά
  13. Πωπωωωω ξενέεεεεραααα.....και γώ έδωσα το sensation μου στη Voda προχτές :( Ένα θέλω να μάθω για αρχή: εξακολουθεί να βγάζει screenshots???????
  14. Έχω το ίδιο πρόβλημα σχεδόν απο τα μέσα καλοκαιριού μετά απο μία αναβάθμιση και χωρίς να είμαι rooted. Παρόλο που πρίν 2 ημέρες έριξα φρέσκο RUU, έχω βαρεθεί καθε τρείς και λίγο να σβήνω screenshots. Είχα 3 εκδόσεις iphone στη κατοχή μου. Το sensation ήταν η πρώτη συσκευή HTC που είχα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα με τα ατελείωτα screenshots καθώς και το οτι στο άσχετο, έπεσε απο τη θέση του το κουμπί του volume, είναι ο λόγος που προφανώς το επόμενο κινητό μου θα είναι και πάλι iphone. Πολύ ωραίο το Android, πολύ περισσότερο απο το iOS όσον αφορά το γραφικό περιβάλλον, αλλά ώρες ώρες μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή!!! Πραγματικά απορώ με τους developers του Android. Μα δέ διαβάζουν forums μπας και βρούν κανά πρόβλημα που τους διαφέυγει? Κανένας απο αυτούς δεν έχει HTC με Android που να του συμβαίνει το ίδιο???? Κάποιος μου είχε ζητήσει ένα συγκεκριμένο αρχείο απο το android ώστε να κάνει κάποια αλλαγή στον κώδικα για να σταματήσει να συμβαίνει αυτό, αλλά δέ το έστειλα ποτέ. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει ποιό αρχείο είναι αυτό και πώς μπορούμε να το διορθώσουμε μόνοι μας?...γιατί φαντάζομαι οτι είμαστε πολλοί με το ίδιο πρόβλημα.
  15. Δέν ασχολούμε πολύ είναι η αλήθεια αλλά δέ θα έλεγα ότι είμαι και άσχετος. Ο μόνος λόγος που έκανα unroot και ξαναέριξα το επίσημο RUU της Vodafone, είναι επειδή ΕΠΕΣΕ (στη κυριολεξία) το κουμπάκι της φωνής απο το sensation μου και μετά απο κάμποσα πεσίματα, έσπασε και στα δύο. Οπότε είπα να δοκιμάσω τη τύχη μου στη Vodafone, επικαλούμενος την εγγύηση στην οποία βρίσκομαι ακόμα. Όταν όμως ήμουν rooted, με το επίσημο επίσης RUU της Vodafone, η βαθμολογία που είχα στο quadrant, ήταν πιό μεγάλη απο αυτή που έχω τώρα. Πραγματικά μου είναι πολύ περίεργο. Όταν ξεμπερδέψω με τη voda, θα ρίξω το ICS να δώ κατα πόσο πολύ περισσότερο θα πετάει το κινητό μου....ή μέχρι να πετάξει απο το παράθυρο, με ένα δικό μου χέρι βοηθείας. Να επισημάνω οτι τρέχω τη τελευταία έκδοση του quadrant, στην οποία παρατήρησα κάτι περίεργο: οι παλιότερες εκδόσεις, είχαν 12 τεστ στο cpu. Αυτή που τρέχω τώρα, έχει μόνο 8 και πάνε σαν χελώνα!!!! Συμβαίνουν μόνο σε εμένα όλα τα παραπάνω ή υπάρχουν και άλλοι απο άλλο πλανήτη?
  16. Καλημέρα, σχετικά με το " ΣΦΑΛΜΑ [155]: ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΦΑΛΜΑ" .....κάνουμε restart σε fastboot mode και μετά τρέχουμε το RUU και γίνεται κανονικά η εγκατάσταση. Έχω όμως μια άλλη ερώτηση τώρα. "Φρεσκοφορμαρισμένος" πλέον και έχοντας κάνει και εγκατάσταση καμιά 10ρια εφαρμογές που χρειάζομαι, τρέχω το Quadrant και τα αποτελέσματα είναι λίγο περίεργα θα έλεγα. http://img513.imageshack.us/img513/2448/20120326105016.jpg θέλω τη γνώμη σας. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ, έχω το HTC SENSATION, Vodafone branded, non-rooted, με 2.3.4 android version, 1.50.168.1 software number και 3.0 sense
  17. και ενώ κατέβασα και την ευρωπαϊκή έκδοση 1.50.401.1 η οποία είναι νεότερη απο αυτή που έχω (για να δώ άν τελικά είναι θέμα upgrade ή downgrade), εξακολουθώ να πέρνω το ίδιο ΣΦΑΛΜΑ, που σημαίνει οτι ΔΕΝ ειναι θέμα upgrade. Γνωρίζει κανείς τί πρέπει να κάνω και γιατί συμβαίνει αυτό????
  18. Καλημέρα, μια ερώτηση παιδιά. Προσπαθώ να κάνω unroot το sensation μου εκτελώντας τα βήματα αυτού του οδηγού http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300 Όταν λοιπόν τρέχω το RUU, μου λέει "Απο: Έκδοση εικονας 1.45.168.2 Προς: Έκδοση εικόνας 1.35.168.1"....που σημαίνει προφανώς οτι το τελευταίο RUU της vodafone που κατέβασα, είναι πιό παλιό απο αυτό που έχω.....στη διαδικασία ενημέρωσης λοιπόν, μου βγάζει ΣΦΑΛΜΑ [155]: ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΦΑΛΜΑ. Προφανώς γιατι το βλέπει σαν downgrade....ή κάνω λάθος? Γενικά, τι πρέπει να κάνω?
  19. Καλή χρονιά σε όλους παιδιά. Απο τότε που έκανα update στην έκδοση 2.3.4, μου έχει σπάσει τα νεύρα το κινητό με το να παίρνει συνέχεια screenshots. Έχω ψάξει για το πώς απενεργοποιήται, αλλά δέν εβγαλα άκρη, πέρα του ότι πολύς κοσμάκης έχει το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει λύση???
  20. Καλημέρα σε όλους, καθισα και διάβασα όλες τις απαντήσεις απο αρχές του 2010 ψάχνοντας σχετικά με τις ρυθμίσεις του iphone όσον αφορά το internet. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, δε γίνεται τίποτα. Μέχρι και με το ultrex λούστικα! Έχω το iphone 3G, jailbreaked με λειτουργικό 3.1.2 και έχω και το 2G με λειτουργικό 3.0. Εχω βάλει στο APN το myq και με username και pass κενά, καθώς έχω δοκιμάσει εκτός απο κενά, να πλήκτρολογίσω space σαν κενό. Κάνω restart....τίποτα. Έχω δοκιμάσει και με εκείνο το ip που δίνουν απο την εξηπηρέτηση πελατών...τίποτα και πάλι. Έστειλα κενό sms στο 19234 για να λάβω τις ρυθμίσεις και μου ήρθε απάντηση να στείλω το λεκτικό INTERNET, WAP, MMS ή ALL (στον ίδιο αριθμό). Στέλνω ALL και δε μου ήρθε ποτέ. Στέλνω INTERNET και επίσης δε μου ήρθε ποτέ. (Εδώ αναρωτιέμαι αν χρεώνονται αυτά τα sms για να τους πάρω τηλέφωνο να τους βρίσω.) Την sim της Q card, την πήρα πρίν απο 2 εβδομάδες σε ένα περίπτερο στη Λαμία. Στο μεταξύ η περιπτερού, μου την χάρισε, γιατί ήταν η τελευταία (λέει) και δέν ήξερε αν θα μπορέσω να την ενεργοποιήσω. Απ'οτι κατάλαβα, πλέον δε πουλάνε στα περίπτερα sims, γιατί πρέπει να τις δηλώνουμε. Στο μεταξύ έχω και μια sim της Vodafone η οποία ήταν με συμβόλαιο αλλά επειδή έπρεπε να φυγω στο εξωτερικό για έναν χρόνο, την έκανα καρτοκινητή (CU) Πέρυσι το καλόκαίρι ήμουν στη Λευκάδα και μπήκα σε ένα κατάστημα της Vodafone και ρώτησα τον τύπο τί πρέπει να κάνω για να έχω 3G σήμα. Κοίταξε τη sim και μου είπε οτι είναι παλιά και οτι πρέπει να την αλλάξω. Το περίεργο είναι οτι πλέον οταν ενεργοποιώ το 3G στη CU, μου βγάζει το σημα 3G, ασχέτως άν λόγο καρτοκινητής, δέν έχω πρόσβαση. Και αναρωτιέμαι σ'αυτό το σημείο, ΜΗΠΩΣ τελικά δέν έχει να κάνει με το iphone και το λειτουργικό αλλά με το πόσο παλιά είναι η sim κάρτα?? Ξέρει κανείς πώς αναγνωρίζουμε άν μια sim υποστηρίζει 3G ωστε να διαπιστώσουμε αν το σηματακι 3G στα iphone είναι εικονικό ή όχι????? Μου κάνει τρελή εντύπωση το γεγονός οτι άλλοι μπαίνουν στο internet και άλλοι όχι (οπώς εγώ). Επίσης το βλέπω κουφό να ΜΗΝ υποστηρίζεται το iphone σε κάτι τέτοια μιας και είναι απο τα top κινητα. Παρόλα αυτά, στο site της Q, εκεί που λέει ποιά κινητά υποστηρίζονται, το iphone δέ το αναφέρει.....και δε νομίζω να το ξεχάσανε. Απο την άλλη, δεν αμφιβάλω για αυτούς που έχουν iphone και έχουν interent με την Q Card. Τί στο #*&%#*% φταίει??? Και καλά αυτοί στην υποστήριξη πελάτών...ότι τους πόυνε, αυτό λενε. Είναι δυνατόν να μη βρούμε εμεις οι πιο σχετικοί τι σκ@τά φταίει και δε μπαίνουμε????
×
×
  • Create New...