Jump to content

stig

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

stig's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις! Σχετικά με το GPS, δεν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε manually τους χάρτες, να μπει κι ένα πρόγραμμα πλοήγησης και να παίξει μια χαρά;
  2. Καλημέρα! Αγόρασα κι εγώ το Elm και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πιστεύω πως είναι ό,τι χρειάζομαι. Το τηλέφωνο είναι πολύ πρακτικό, με πολύ καλό πληκτρολόγιο (το κυρτό σχήμα του βοηθάει πολύ) και καλή τιμή γι' αυτά που προσφέρει. Ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Το τηλέφωνο είναι με επιδότηση Cosmote κι εμφανίζεται το "my view" στην κεντρική ιθόνη κάτω δεξιά. Μπορώ να αλλάξω μόνος μου το firmware; 2. Ισχύει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το GPS χωρίς χρέωση; 3. Υπάρχει συμβατότητα με το MyPhoneExplorer; Έχω κι άλλες ερωτήσεις τις οποίες τώρα δε θυμάμαι! :lol: Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Ψάχνω τον τίτλο-συγκρότημα του κομματιού με τους παρακάτω στίχους. Ευχαριστώ! "Μέσα στα όνειρά σου ταξιδεύω να σε βρώ να με νιώσει η καρδιά σου, άλλο μη φοβάσαι κάθε βράδυ θα 'μαι εδώ αγκαλιά μου θα κοιμάσαι..."
  4. Συγγνώμη αν έχει ήδη ειπωθεί αλλά για Nokia 6110 παίζει το Garmin;
  5. Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω, όποιον ξέρει, ποιες είναι οι αρμοδιότητες ενός Sales Account Manager σε μία εταιρία νέων τεχνολογιών ή και γενικά. Επίσης ποιες θα μπορούσε να είναι οι προοπτικές εξέλιξης ενός τέτοιου ατόμου. Ευχαριστώ.
  6. Παιδιά, γεια σας. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Ψάχνω τραγουδιστή και τίτλο τραγουδιού για τα παρακάτω 2 τραγούδια. 1. (Η τραγουδίστρια μου θύμισε Μελίνα Κανά) Άσε με και πάλι πλάι σου να γύρω στο χαμόγελό σου κάνει ο κόσμος γύρο φτιάχνει το μυαλό μου χίλια δυο σκαριά σαν παλιές γαλέρες άνοιξαν πανιά. Όμορφα ταξίδια στο κορμί σου πάνω τέτοιαν ώρα Θεέ μου θέλω να πεθάνω αχ και να μπορούσα λίγο να σταθώ και στο χρόνο μέσα ν' απογειωθώ... 2. (Αποσπασματικά μερικά λόγια. Ο τραγουδιστής του παρακάτω έμοιζε με εκείνον από Ζιγκ Ζαγκ!) Μια παλιά φωτογραφία... Δεν αγάπησα γυναίκα σαν κι εσένα... Χρόνια κίτρινα σαν φύλλα ξεραμένα κι από σένα να ξεφύγω δεν μπορώ... Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...