Jump to content

Wolverine

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Wolverine

  1. james55 κατατοπιστικότατος!!! Ευχαριστώ πολύ φίλε! Για το dress-for-less διάβασα κάπου στο τοπικ οπότε δεν το φοβάμαι και 'γω.. Για το koodos ψιλοφοβάμαι και γω αν και οι τιμές μου φάνηκαν σχετικά νορμάλ για ίντερνετ..
  2. Hello guys! Πολύ χρήσιμο το topic για όλους εμάς που ψαχνόμαστε στις online αγορές!:):):) Βλέπω γενικά οτι το yoox θεωρείται αξιόπιστο μαγαζί από σχόλια διαφόρων παιδιών στο τόπικ. Θέλω την γνώμη σας για τα παρακάτω: http://www.koodos.com/ http://www.dress-for-less.com/tmpl/de/home.tmpl Βασικά έχω παραγγείλει ήδη από μία μπλούζα από το καθένα δοκιμαστικά, εδώ και μία εβδομάδα περίπου. Δεν με ενδιαφέρει ο χρόνος που κάνουν να έρθουν τα προϊόντα, αλλά τα ρούχα να είναι αυθεντικά και σε περίπτωση προβλήματος (πχ σκισμένη μπλούζα-σημάδι-κλπ) να γίνονται επιστροφές. Thank you!!
  3. Γεια χαρά παίδες! Έχω ένα W350i και θέλω να μάθω αν μπορεί να υποστηρίξει κάρτα μνήμης 8 gb.. Σε ένα W300i που έχω, μία 4άρα λειτουργεί κανονικά.. Έχει κανείς ιδέα??
  4. Και'γώ ανήκω στην Vodafone... Η προσφορά της για σύνδεση στο ίντερνετ, με ώθησε προς αυτή την κατεύθυνση...και φυσικά, η εξυπηρέτηση πελατών, το πολύ οργανωμένο δίκτυο και ο καλός τιμοκατάλογος! ;)
  5. Εγώ είμαι στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστιμίου Αθηνών, 1ο έτος...
  6. Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα! Και συγνώμη για το λάθος μου! :)
  7. Γειά σας, είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι. Πέρασα στην Αθήνα φέτος, και η οικογένειά μου είναι στην Μυτιλήνη. Οπότε, συχνά θα χρεώνομαι με υπεραστικές κλήσεις. Η Telepassport όπως έχω ακούσει, συμφέρει για κάτι τέτοιο. Αυτό που με απασχολεί όμως, είναι το τί γίνεται με το internet. Έχω μία 56άρα σύνδεση από την Panafonet (δωρεάν με αγορά κινητού με σύνδεση Vodafone). Σκοπεύω, τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο να την κρατήσω. Βλέποντας όμως στο site της Telepassport, οι χρεώσεις είναι διαφορετικές από τις κανονικές (οι κανονικές νομίζω είναι 120 δρχ/ώρα με το παλιό σύστημα). Και η ερώτησή μου είναι: Μπορώ να χρησιμοποιώ για την σταθερή μου τηλεφωνία την Telepassport, και παράλληλα να συνεχίσω να μπαίνω στο internet με την 56άρα μου σύνδεση, και με την χρέωση που ισχύει τώρα κανονικά;; (εννοώ τις 120 δρχ/ώρα) Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)
  8. Γειά σας, είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι. Πέρασα στην Αθήνα φέτος, και η οικογένειά μου είναι στην Μυτιλήνη. Οπότε, συχνά θα χρεώνομαι με υπεραστικές κλήσεις. Η Telepassport όπως έχω ακούσει, συμφέρει για κάτι τέτοιο. Αυτό που με απασχολεί όμως, είναι το τί γίνεται με το internet. Έχω μία 56άρα σύνδεση από την Panafonet (δωρεάν με αγορά κινητού με σύνδεση Vodafone). Σκοπεύω, τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο να την κρατήσω. Βλέποντας όμως στο site της Telepassport, οι χρεώσεις είναι διαφορετικές από τις κανονικές (οι κανονικές νομίζω είναι 120 δρχ/ώρα με το παλιό σύστημα). Και η ερώτησή μου είναι: Μπορώ να χρησιμοποιώ για την σταθερή μου τηλεφωνία την Telepassport, και παράλληλα να συνεχίσω να μπαίνω στο internet με την 56άρα μου σύνδεση, και με την χρέωση που ισχύει τώρα κανονικά;; (εννοώ τις 120 δρχ/ώρα) Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)
×
×
  • Create New...