Jump to content

mixalisX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mixalisX

  1. εγώ τώρα που έστρωσα την μπαταρία, είδα αρκετά μεγάλη διαφορά στην αυτονομία. Με βαριά χρήση τις 2 μέρες τις βγάζει πλέον χαλαρά. με ελαφρή χρήση μπορεί να βγάλει τρείς μερες. Δεν είναι πολύ αλλά σίγουρα δεν είναι τραγικά τα πραγματα πλέον. ΥΣ. έχω απενεργοποιήσει ότι ρουφάει πολύ μπαταρία, όπως είπαμε σε προηγούμενα πόστ.
  2. Χιλια ευχαριστώ για την άμεση εξυπηρέτηση! Τώρα επειδή μου δώσατε 2 νούμερα, ποιο απο τα 2 θα δουλευει για εμένα?
  3. Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 352942024625318 Σας ευχαριστώ και καλή χρονιά!
  4. Δεν θεωρώ πως γίνομαι αστείος λεγοντας τα πράγματα με το όνομά τους. Αν εσύ το θεωρείς εύκολο να συμβιβαστείς και να υποστηρίξεις τέτοιες κινήσεις είναι θέμα δικό σου φίλε μου.
  5. Ωραία, τότε καλήτερα να πουλήσω το κινητό να ησιχάσω. Είναι φοβερή ξεφτίλα να αγοράζεις συσκευή με λειτουργικό σύστημα και να είναι κλειδωμένο. Σαν να αγοράζεις pc και να μπορείς μόνο να βάζεις αγορασμένο λογισμικό ή freeware. Πραγμα καταστοφιλό για όλους μας. Το ξαναλεώ ότι κανουνε μεγάλη ζημια στον εαυτό τους και όσου δεν με πιστεύουν θα με θυμηθούν όταν θα δούνε τα ποσοστά πωλήσεων του 2009.
  6. Έχουμε κανένα νέο αν hackαρετε το καινούριο firmware τελικα? Βρήκε κατι καινούριο?
  7. ναι ρε φίλε αλλά τι κινητό είναι το ένα και τι το άλλο. Ανάλογα με την κατανάλωση του καθενός κρατάει η μπαταρία. Σαν να λές το smart μου είναι μέν αργό αλλά καίει λιγότερα απο την φεραρι μου...
  8. Εγώ δεν κατηγορώ την nokia στο θέμα της αυτονομίας. Στην τελική λογικό είναι. Μια τόσο μικρή συσκευή με τόσες πολές λειτουργίες σίγουρα θα έχει και μεγάλη κατανάλωση. Το να βάλεις μεγαλήτερη μπαταρία θες και περισσότερο χώρο άρα θα θα μεγαλώσει σαν συσκευή. Υπάρχουν άλλα κινητα με αυτές τις ιδιότητες. Τώρα έχω απενεργοποιήσει το 3g εδώ και 18 ώρες και δεν έχει πέσει ούτε μια γραμμή η μπαταρία. Για να δούμε πόσο θα κρατήσει. Πιστεύω πως το 3g ξεζουμίζει τρελά την μπαταρία. Και δεν ξέρω αν κάνω λάθος ή όχι αλλά η αυτόματη εναλαγή απο GPRS σε 3G πρέπει να είναι πολύ ενεργοβόρα. Στην τελική μη ξεχνάμε ότι όταν είναι χαμηλό το σήμα, τα κινητά πριν πάνε σε gprs καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια πριν πέσουν σε gprs όπως και γενικά είναι γνωστή η σχέση πως όσο χειρότερο το σήμα τόσο μεγαλήτερη η κατανάλωση.
  9. φιλε μερικες συμβουλές για να αυξήσεις την αυτονομία του κινητου 1.) Απενεργοποίησε την αυτοματη αναζητηση Wlan 2.) Αν δεν σε πειράζει, απενεργοποίησε το 3G θα δείς μια αυξηση της αυτονομίας της τάξης 30-40%
  10. ναι γίνεται, δες τις ρυθμίσεις.
  11. καμιά σοβαρή διαφορα με το καινούριο λογισμικό? Δεν βρήκα πουθενά πληροφορίες για τα fixes που έχει.
  12. Φίλε μου εγώ σου περιέγραψα την πραγματικότητα, όσο αυστηρη και παράλογη να σου φαίνεται. Φυσικά και είναι. Απο την στιγμή που όλοι μας το κάνουμε τουλάχιστον να μην παίζουμε τους ιθικολόγους(μη το πάρεις προσωπικά). Η παρανομία είναι παρανομία άσχετα αν έχει ή όχι τύψεις ο αυτός που παραβιάζει τον νόμο ή όχι.
  13. Ναι φίλε μου αλλα το θέμα είναι ότι το να σπάσεις το λογισμικό του κινητού είναι μια φορά και μόνο και τέλος. Αντίθετα το να ''υπογράφεις'' κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά είναι απίστευτα χρονοβόρα και ψιχοβγαλιτή διαδικασία. Δεν λέω, πάλι καλά που υπάρχει τρόπος αλλά εμένα προσωπικά με αποτρέπει και πιστεύω το να κλειδώνουν λογισμικό είναι μεγάλη ******* εκ μέρους της νόκια. Δεν μάθανε απο τους μεγάλους? Βλεπε Μιcrosoft και τα τόσα ''τυχαία'' κενά ασφαλείας που επιτρέπουν την αντιγραφή αλλά και την δωρεάν αναβάθμιση σπασμένου λογισμικού! Αν δεν βάλουν μυαλό θα το χάσουν το παιχνίδι και θα επικρατήσει το windows mobile. Eκτός και άν βγούνε ''ξαφνικά'' firmware updates ξεκλειδώνωντας τα.
  14. Για ποιό λόγο να μην χακαρονται? Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή μαλον είναι απλά νωρίς ακόμα? Δεν μπορω να φανταστώ πως δεν θα βρεθεί κάποιος να τα σπάσει. Το ελπίζω τουλάχιστον γιατί άν είναι να αρχίζουμε να αγοράζουμε και software για τα κινητά μας την κάτσαμε την βάρκα....
  15. Συγνώμη αλλά έχω φάει το ιντερνετ και δεν μπορεσα να ξεκλειδώσω το E66 μου με το καινούριο firmware ακόμα. Τελικά υπάρχει δοκιμασμένο ***** για firmware 110.07.126????
  16. για πες φιλε μας ενδιαφέρει!
  17. An ena kinito THLEFWNO den exei kalh diaxeirish thlefwnon pou einai isos apo ta basikotera tote ti na to kanw, to thelw kai gia douleia oxi gia mostra.... Krima pola ta psegadia telika aurio tha akurosw tin paragelia kai tha paw gia kati poio asiopisto kai euxristo.
  18. Paidia eimai sta prothura agora kai egw, malista exw parageilei to u600 tin paraskeuh tha to exoun sto katasthma omws mou exoun mpei idees tis teleutaias stigmis, mipws na paw gia to k810i? Exei perasei arketos kairos pou bgikan kai oi 2 suskeues kai tha mporousate na mou peite poio oloklhrwmenh apopsh. Bohtheia parakalw me kaiei to thema thanx :O
×
×
  • Create New...