Jump to content

mistakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mistakos

  1. και πως θα βρω το κατάλληλο miomap????? αρκεί να ψάξω να βρω ποια έκδοση (χώρας προφανως) το υποστηρίζει ή έχει κάποιο άλλο κόλπο?
  2. Καλησπέρα, Είμαι πρόσφατος κάτοχος ενός Mio Moov 330 και έχω τις παρακάτω απορίες: 1. Η κάρτα μνήμης που μπορείς να βάλεις στο mio τι ακριβώς κάνει? επεκτείνει την ήδη υπάρχουσα ή απλά είναι επιπλέον μνήμη για να μεταφέρεις εικόνες κλπ? Έχει δηλαδή ουσιαστική χρήση? (θα παραθέσω παρακάτω το πρόβλημά μου γα να κατανοήσετε καλύτερα την ερώτηση μου) 2. Θέλω να περάσω έναν χάρτη της Ευρώπης. Είναι μεγάλος (250ΜΒ περίπου) σε φορμά .lic Και .cpf. Μπάινω στο miomore desktop, τα αναγνωρίζει και πάω να κάνω εγκατάσταση. Ξεκινάει κανονικά και σταματάει όμως χωρίς να λέει γιατί. Προφανώς δεν έχει άλλο ελεύθερο χώρο. Μπορώ τον χάρτη να τον περάσω στη κάρτα μνήμης αντί για την ίδια τη συσκευή? Αν όχι πως μπορώ να βάλω μεγάλους χάρτες στη συσκευή? (και εδώ πάει και η ερώτηση για την ουσιαστική χρήση της κάρτας μνήμης). 3. Τι γίνεται αν θέλω να βάλω ακόμα μεγαλύτερους χάρτες που τους βρληκα στο Internet? (1,5GB). Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο μεγάλα αρχεάι χάρτες ή έχω βρει μούφες? Προς το παρόν οι ερωτήσεις μου είναι αυτές... σε περίπτωση που βρω και κάτι άλλο θα το ποστάρω. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο και τις απαντήσεις σας.
  3. Επίσης, αν χρειάζεται να πληρώσω για τους χάρτες... που θα τους βρω τσαμπέ? :ninja: Βασικά χρειάζομαι όλης της Ευρώπης και της Τουρκίας. Υπάρχει τρόπος χωρίς να το ξεκλειδώσεις? μπορώ να τους βρω να τους κατεβάσω τσάμπα και να τους τοποθετήσω μέσα χωρίς να πειράξω τη συσκευή?
  4. Καλησπέρα παιδιά... μόλις μου πήρανε δώρο το moov 330. ελπίζω να είναι καλό. Μία ερώτηση που θέλω να κάνω γιατί με ενδιαφέρει άμεσα μιας και είναι ο λόγος που μου το πήρανε, αλλά δεν ξέρουν αν ισχύει: Εγώ ταξιδεύω στο εξωτερικό αρκετά και θέλω να ξέρω αρχικά αν παίρνει χάρτες όχι μόνο Ευρώπης αλλά και γενικότερα από όλες τις χώρες. Είναι δωρεάν οι χάρτες (δεν είχα ποτέ μου GPS και δεν ξέρω) ή πρέπει να πληρώσεις για να τους αγοράσεις στο mio? (και δεν σκέφτομαι να το ξεκλειδώσω) Είναι λειτουργικό με τους ξένους χάρτες? Με τους Ελληνικούς τα πάει καλά? είδα ότι λέτε ότι δευτερεύοντες δρόμους δεν τους βγάζει. Υπάρχει τρόπος να βάλεις μια διαδρομή προς έναν άγνωστο δρόμο ή θα πρέπει να ζοριστείς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο και τις απαντήσεις σας...:happy:
  5. κανείς ρε παιδιά δεν βρήκε τίποτα σχετικά με το software του ZV10? Άλλη μια ερώτηση που θα θελα να κάνω είναι αν ξέρετε κάποιο site με προγράματα για το ZV10 (έχω βρει κάτι ισπανικά, αλλά και τα προγράματα είναι κι αυτά στα ισπανικά και δεν καταλαβαίνω χριστό!!)
  6. κι εγω εχω την ιδια απορια για το software.. το πηρα κι εγω το τηλεφωνο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα. Το θεμα με την μπαταρια ισχυει.. δεν κρατάει πολύ ειδικά μετά την πρώτη φόρτιση, αλλά οκ.. πλέον Multimedia έχουνε γίνει τα τηλέφωνα.. με τόσο μικρές μπαταρίες που να αντέξουν.. Αλλά γιατί είναι κλειδωμένες οι δύο πρώτες εφαρμογές του PC Studio? πρέπει να κάνεις καμία ρύθμιση στο τηλέφωνο προκειμένου να δουλέψουν? Γιατί το manual δεν λέει τίποτα γι' αυτό. Υποθέτει ότι λειτουργούνε όλα. Μια άλλη ερώτηση: Εστω ότι έχω ένα mp3 που θα ήθελα να γίνει ήχος κλήσης στο κινητό μου. Σε τι format πρέπει να το μετατρέψω για να δουλέψει? ACC? MP4? άλλο...? Επίσης, χρειάζεται καμία αναβάθμιση στο firmware το τηλέφωνο? Εχτές το πήρα και δεν έχω προλάβει να το ψάξω..
  7. το έκανα και λειτουργεί μια χαρά... σε ευχαριστώ jotz. τουλάχιστον τώρα δεν θα χρεώνομαι κάθε φορά που θα πατάω λάθος πλήκτρο...
  8. μια ερώτηση... Αυτό το πλήκτρο με το Vodafone Live... Πως μπορεί (αν μπορεί) κανείς να το απενεργοποιήσει? Δεν γουστάρω να μπαίνω στο Live (δεν μου χρειάζεται) και είναι στο χειρότερο σημείο ever... το πατάω συνέχεια και ήδη έχω πληρώσει ένα μικρό μεν αλλά αηδιαστικό ποσό δε. ξέρει κανείς αν μπορείς έστω να "κλείσεις" τη σύνδεση με το Vodafone Live έτσι ώστε αν πατήσεις το κουμπί να μην συνδέεται καν? thnx
×
×
  • Create New...