Jump to content

marion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    370
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by marion

  1. Χαιρετώ τους χρήστες του S23+ αλλά και όσους γνωρίζουν περί κινητών Samsung S 🙂 Σκέφτομαι να αγοράσω το S23+ (έχω χρόνια το Α9 2018) επειδή δεν μπορώ να πάω στο ultra. Απογοητεύτηκα από τις κριτικές για το S21 FE , S22 κτλ ειδικά για το θέμα της αυτονομίας της μπαταρίας τους. Βρήκα σε πολύ καλή τιμή (950 ευρώ) το S23+ (RAM 8GB / 512GB) μέσω γνωστής πλατφόρμας αγοράς διαφόρων προϊόντων (δεν γνωρίζω αν πρέπει αν το γράψω μην θεωρηθεί διαφήμιση) και μου έκανε εντύπωση γιατί σε μεγάλα γνωστά καταστήματα το ίδιο ακριβώς έχει τιμή πάνω από 1200 ευρώ. Να το πάρω ή θα είναι made in Bulgaria κτλ;;;; Γενικά γνωρίζετε γιατί υπάρχουν τόσο μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές σε απλά καταστήματα (όχι αλυσίδες); Ευχαριστώ!
  2. Καλημέρα σας, θα ήθελα να μου προτείνετε ένα tablet της Samsung μέχρι 200 ευρώ περίπου. Ο συνδυασμός καλής ανάλυσης οθόνης, ταχύτητας και αποθηκευτικού χώρου υπάρχει σε αυτό το κόστος; Ευχαριστώ πολύ!
  3. Και ήρθε η ώρα να φύγω από την σειρά Α (Α9 2018) και να πάω στην σειρά S....όμως τι να επιλέξω με όλα αυτά τα θαυματάκια που κυκλοφορούν; Οι έμπειροι χρήστες της παρέας τι έχουν να προτείνουν; Με ενδιαφέρει να είναι της σειράς S με πολύ καλή κάμερα και τιμή μέχρι 550 ευρώ το πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ!
  4. Καλημέρα!! θα ήθελα προτάσεις για κινητό samsung μεσαίας κατηγορίας δηλ. τιμή έως 250 ευρώ που να έχει όμως πολύ καλή κάμερα. Κάποιοι φίλοι μου ανέφεραν το Α32-Α31-Μ21 και Α40. Υπάρχει κάποια άποψη από έμπειρο μέλος; Ευχαριστώ πολύ!
  5. Καλημέρα σε όλους και όλες! έχω την εξής ερώτηση: έχω ένα xiaomi Redmi 4 το οπόιο θέλω να το χαρίσω στον ανιψιό μου. Έκανα hard reset κτλ αλλά όταν το ξεκινάω για να το σετάρω από την αρχή ζητάει το gmail του ιδιοκτήτη. Το βάζω μάλιστα ολοκληρώνω και τον έλεγχο δραστηριότητας σωστά κτλ. όμως μετά μου λέει ότι υπήρξε σφάλμα και με πάει πάλι από την αρχή....Τι άλλο υπάρχει να κάνω; Α να σας πω ότι δεν είχα ποτέ λογαριασμό στο mi cloud. Επίσης από το google έσβησα κάθε είδους σύνδεση με το κινητό αυτο. Γενικά έχω δοκιμάσει τα πάντα. Υπάρχει κάτι άλλο για να μπορέσω να το καθαρίσω και να το πάρει ο μικρός;
  6. συγγνώμη για την χαζή ερώτηση αλλά...τι σημαίνει vfm;;;; :O
  7. ο μάντης Κάλχας είσαι;; :lol: η εταιρεία έχει όντως σαν αντικείμενο τις μονώσεις.... και είναι αλήθεια και το τελευταίο που είπες ότι δεν ανάψαμε καλοριφέρ και ούτε πρόκειται πλέον, με θερμάστρες ήμασταν όλο το χειμώνα. Σίγουρα όταν δεν θερμαίνεται σωστά το σπίτι υπάρχουν υγροποιήσεις υδρατμών κτλ. και πάνε και κολλάνε στον τοίχο, δημιουργείται μούχλα και όλα τα επακόλουθα. Διότι πριν χρόνια δεν είχαμε πρόβλημα επειδή μάλλον ανάβαμε καλοριφέρ. Λοιπόν σχετικά με το κλιματιστικό βρήκα το Mitsubishi MSZ SF25VE Plus. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Έχω ακούσει καλά λόγια μέχρι στιγμής. Έχει SEER 7,6! Σε σύγκριση με άλλα ακριβότερα SAMSUNG & TOYOTOMI είδα ότι αυτά έχουν μικρότερο SEER και SCOP.
  8. εχω φέρει συνεργειο ειδικο για να κανουν διαγνωση για το θεμα της υγρασιας και καταληξαμε οτι θελει θερμομονωση η ταρατσα. Ομως ειναι πολυ ακριβο για να γινει τωρα οποτε ψαχνουμε πιο οικονομικους τροπους να το λυσουμε. Παντως οχι οτι δεν κανει και δουλεια η αφυγρανση με το κλιματιστικο γιατι οντως μαζευει νερο. Σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με το να εχεις ξεχωριστο μηχανημα για αυτη την δουλεια. Αλλα τοτε γιατι υπαρχει η αφυγρανση στο κλιματιστικο; μονο και μονο για να αυξανει την τιμη πωλησης;;
  9. ευχαριστώ πολύ! από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι καλύτερα να επιλέξω κάτι μεταξύ MITSUBISHI, HITACHI ή έστω SAMSUNG που ειναι αθόρυβα. Ενα μικρό θέλω για το υπνοδωμάτιο (18-20τμ) απλά με ενδιαφέρει και η λειτουργία της αφύγρανσης γιατί έχω υγρασία το χειμωνα από υδρατμούς που υγροποιούνται. Διάβασα αρκετά για την αφύγρανση των κλιματιστικών απλά αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι το χειμώνα η λειτουργία της αφύγρανσης βγάζει κρύο αέρα...:confused:
  10. Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνουν τα SEER & SCOP στα χαρακτηριστικά ενός κλιματιστικου και επίσης πως καταλαβαίνω οτι ενα κλιματιστικό έχει καλο επίπεδο θορύβου? ξέρω οτι υπαρχει η ένδειξη : Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εσωτερικής Μονάδας H 37 / L 19 Τι σημαίνει L ? το χαμηλότερο? και πως μπορω να κρίνω αν ειναι καλο επίπεδο? για τα κινητά ξέρουμε οτι το sar< 1 θεωρείται καλο, στα κλιματιστικά τι παίζει με τις τιμές των db? Και κατι ακόμα, για τα TOYOTOMI τι άποψη έχετε?
  11. Γενικά παρατήρησα ότι έτσι και ακουσω μουσική, μπω στο ιντερνετ ή παιξω κανενα παιχνιδι και μιλησω λιγο στο τηλεφωνο....η μπαταρια εχει πεθανει μεχρι το απογευμα. Πριν ειχα το xperia mini pro. Οχι οτι κρατουσε πολυ η μπαταρια σε εκεινο αλλα σιγουρα περισσοτερο. Βεβαια καμια σχεση η οθονη με του galaxy...Εγω επειδη θελω να ευχαριστηθω την φανταστικη οθονη του samsung θα δοκιμασω να παρω οταν εχω χρηματα την παρακατω μπαταρια>> http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?shopGroupId=16167761#/assortmentProductId/88628039/shopGroupId/66067531 εχει κανεις καμια γνωμη για την παραπανω μπαταρια; δεν πιστευω να μου ανατιναχτει στο χερι το κινητο!!:lol:
  12. Καλημέρα σε όλους! απέκτησα πρόσφατα το samsung galaxy s4 mini και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όμως παρατήρησα ότι η μπαταρία του δεν έχει και μεγάλη αντοχή. Το κινητό το χρησιμοποιώ αρκετά και ομολογώ ότι επειδή μου αρέσει πολύ η οθόνη με τα χρωματα, έχω βάλει πλήρης φωτεινότητα. Δεν έχω κάτι άλλο ανοιχτό να τρέχει από πίσω (wi-fi, GPS, Bt, κτλ) και η οθόνη κλείνει πολύ γρήγορα όταν δεν το χρησιμοποιώ. Βρήκα σε μια ιστοσελίδα γνωστή μια μπαταρία 6000mAh για το συγκεκριμένο τηλεφωνο. Φαίνεται πως τηρεί όλες τις προδιαγραφές κτλ κτλ και είναι ασφαλής κτλ. Δεν αναφέρω την ιστοσελίδα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Είναι επικίνδυνο να βάλω άλλη μπαταρία. Η τάση είναι η ίδια πάντως δηλ. 3,8 V. Απλά είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας.
  13. Σήμερα είδα από κοντά το κινητό σε λευκό χρώμα. Να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα από άποψη ποιότητας υλικών αλλά περισσότερο με πείραξε το κενό που υπάρχει στο κάτω μπροστινό μέρος μετά το τελείωμα της οθόνης....δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί αφού κουμπιά δεν υπάρχουν. Αυτό το ξέρει καλύτερα ο σχεδιαστής του κινητού :lol: Πιστεύω ότι σε μαύρο θα είναι καλύτερο γιατί δεν θα φαίνεται τόσο έντονο αυτό το σχεδιαστικό παράδοξο... Ρώτησα για το μωβ χρώμα και μου είπαν ότι μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σε μωβ, υπάρχει όμως το lime.
  14. Καλύτερα να μην το σχολιάσουμε....ο μεσαιωνας είναι μακρινό παρελθόν! Ας το πάρουμε ως αστεϊσμό και τίποτε παραπάνω. Το κινητάκι πάντως πρέπει να είναι καλή ευκαιρία στην τιμή που το προσφέρουν. Ας περιμένουμε να βγουν και τα πρώτα bugs και βλεπουμε:D
  15. εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο γιατί εμένα προσωπικά μου παρουσιάστηκε ένα σοβαρό πρόβλημα με την φόρτιση και με το πληκτρολόγιο της οθόνης όταν κρατάω σε οριζόντια θέση το κινητό και έχω την ελληνική γλώσσα. Καταρχήν δεν μου φορτίζει από πρίζα μόνο από υπολογιστή (βέβαια όταν το βάλω στην πριζα καταλαβαινει οτι γινεται τροφοδοσια γιατι αναβει το led σε πορτοκαλι απλα δεν κανει τιποτα) και το ελληνικο πληκτρολογιο αφης σε οριζοντια θεση δεν προσαρμοζεται σωστα στην οθονη με αποτελεσμα να μην φαινονται ολα τα πληκτρα για να γραψεις....θελω να δω μηπως μπορω να το κανω roll back χωρις να το κανω root...
  16. παιδιά είχε κανείς πρόβλημα με την φόρτιση μετά το update;;;;;:worry: μονο μεσω υπολογιστή μπορω και το φορτιζω...κατι επαθε και δεν φορτιζει σε πριζα.:confused:
  17. μετά το update είχε κανείς σας πρόβλημα με την φόρτιση;;; εμενα φορτίζει πλεον μόνο με την σύνδεση στον υπολογιστή όχι από πρίζα....
  18. Από που την κατεβαζουμε;; πηγα στο link που δινεις αλλα δεν καταλαβαινω :O
  19. Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος είτε να πουλήσω για ανταλλακτικά είτε να αποσύρω δυο εκτυπωτές-πολυμηχανήματα (HP) που μου παρουσίασαν πρόβλημα και δεν συμφέρει να τους επισκευάσω. Είναι κρίμα γιατί ειναι σχετικά καινούργιοι, εννοώ οτι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ ειδικά ο ένας ο hp που είναι και wifi. Αν ξέρεις κανείς πως μπορώ να τους αξιοποιήσω θα με βοηθούσε πολύ. Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε κάποιο μαγαζί που να δεχότανε συσκευές με πρόβλημα και είτε να τις αγόραζε για ανταλλακτικά είτε να σου έδινε κάποια άλλη συσκευή.:lol::D
  20. παιδιά τι προστατευτικό οθόνης πήρατε για το mini pro; Ρωτάω γιατί εμένα μου δώσανε από το Πλαίσιο ένα CELLY που λεει απέξω ότι κάνει για το xperia mini αλλά όταν πήγα να το συγκρίνω με την μεμβράνη που δίνει το πακέτο δεν είχε καμία σχέση. Είναι πιο στενή. Θα τους το παω πίσω αλλά θα ήθελα να μου πείτε και σεις τι κάνατε. Για την ώρα έχω βάλει την μεμβράνη που έδινε το κουτί. Το κινητό καταπληκτικό :happy:
  21. ακόμα συνεχίζει το πρόβλημα; έχω χάσει επεισόδια, είχα μείνει στο πρόβλημα το βιντεο. τι είναι αυτό με το ακουστικό? δηλ. μιλάς και ακούς και θόρυβο;
  22. καλήμερα σε όλους! έχω μια ερώτηση να κάνω σχετικά με τα ακουστικά και τον ήχο κλήσης. Στο κινητό που έχω τώρα δηλ. στο Χ8, όταν έχω τα ακουστικα τοποθετημένα στην συσκευή και δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις ο ήχος είναι πολύ χαμηλός αν και τον έχω στο full προφανώς για προστασία της ακοής. Το θέμα είναι ότι εγώ τα ακουστικά τα έχω σχεδόν πάντα συνδεδεμένα με την συσκευή και το αποτέλεσμα είναι να χάνω κλήσεις όταν το έχω στην τσάντα μου γιατί χαμηλώνει την ένταση μόνο του όπως είπα πιο πάνω. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να απενεργοποιηθεί αυτή η "προστασία";:( Στο νέο mini pro συμβαίνει κάτι τέτοιο; Ελπίζω πως όχι γιατί πρόκειται να το πάρω αφού πρώτα φύγουν οι ελαττωματικές παρτίδες.
  23. Οι περισσότερες εφαρμογές μένουν ανοιχτές. Εγω έχω κατεβάσει από το android market τον Advanced Task Killer Free. Είναι απλό προγραμματάκι και κάνει την δουλειά του {τουλάχιστον έτσι δείχνει}:confused:
  24. πραγματικά είναι πολύ γρήγορο. Το είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ και εντυπωσιάστηκα από την ανταπόκρισή του και φυσικά δεν συγκρίνεται με το Χ8 που έχω. Η οθόνη πολύ φωτεινή με ζωηρά χρώματα. Όποιος μπορεί να μας πει για την απόδοσή του σε ένταση ακουστικού, ήχου κλήσης και πολυμέσων γενικα.:happy:
  25. το έχει και η KINITOMANIA σε λευκό με πληκτρολόγιο QWERTY και 2 χρόνια εγγύηση από SONY ERICSSON στην τίμη των 245€....τώρα πως γίνεται και έχουν τόση διαφορά από τα άλλα μαγαζιά....δεν ξέρω. Πήρα τηλέφωνο και το τσέκαρα πάντως. http://www.kinitomania.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=1154&category_id=1&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 :)
×
×
  • Create New...