Jump to content

Vangie

Members
  • Δημοσιεύσεις

    244
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

Vangie's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

13

Φήμη

  1. Vangie

    Poco F3

    Ναι έφτιαξε το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις ενώ πλέον δουλεύει και το ok google με κλειδωμένο το τηλέφωνο.
  2. Vangie

    Poco F3

    Με τη νέα ενημέρωση (xiaomi eu stable rom) όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι.
  3. Vangie

    Poco F3

    Προσπερνάω το σχόλιο περί χρόνου μιας και έχω 3 παιδάκια μικρής ηλικίας. Βγήκε νέο update και για αρχή έφτιαξε το κενό με τα εικονίδια. Ίσως να έφτιαξε και το ζήτημα με τις ειδοποιήσεις. Θα το ελέγξω. Μάλλον το είδαν οι devs και το διόρθωσαν.
  4. Vangie

    Poco F3

    Την έβαλα εγώ, χωρίς format και είναι η χειρότερη ενημέρωση από όσες έχω βάλει από eu. Δε δουλεύουν σωστά οι ειδοποιήσεις που είναι το βασικότερο πρόβλημα, αργούν ή δεν έρχονται ποτέ. Επίσης υπάρχει ένα τεράστιο κενό στα εικονίδια μεταξύ της κάτω σειράς και της από πάνω. Και τέλος δε λειτουργεί το OK GOOGLE με κλειδωμένο τηλέφωνο, αλλά αυτό λένε ότι θα δουλεύει όταν βγει επίσημη ευρωπαϊκή. Το NFC θέλει ένα reset και παίζει. Κάποιος έγραψε ότι αν κάνεις format δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
  5. Αξίζει το κινητό τελικά παιδιά; Το σκέφτομαι για τη γυναίκα, αρχικά πήγαινα για το Xiaomi Redmi note 11s αλλά με χάλασε το βίντεο στα 1080p μόνο 30fps και έχει ήδη συσκευή Samsung επομένως η μετάβαση θα της φανεί πιο εύκολη...
  6. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται Huawei mate 10 pro σε άριστη κατάσταση με θήκες. Περιοχή Αθήνα. Το κινητό δεν χρησιμοποιείται από 7/2021 λόγω αγοράς νέου. Μαζί το κουτί αγοράς και η απόδειξη από κατάστημα γνωστής αλυσίδας. Όχι ανταλλαγές. Μόνο χέρι χέρι η πώληση Αθήνα. Τιμή μη συζητήσιμη.

    180 €

    Athens - GR

  7. Vangie

    Poco F3

    Καλημέρα. Poco f3 με xiaomi eu stable rom, όταν το βάζω στο android auto χωρίς καλώδιο πιάνει φωτιες το κινητό, με αποτέλεσμα να πέφτει ο ρυθμός ανανέωσης στα 60hz και το κινητό να αργεί στην απόκριση πολύ. Έχω καταλάβει ότι φταίνε οι χάρτες που λειτουργούν συνέχεια στο παρασκήνιο ενώ στο infotainment δεν τους έχω στο προσκήνιο. Υπάρχει λύση;
  8. Vangie

    Poco F3

    Σε εμένα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα σε σύγκριση με το προηγούμενο κινητό που ήταν 4G (Huawei mate 10 pro) η ταχύτητα στο wifi αλλά και το σήμα είναι μέρα με τη νύχτα. Έπαθα πλάκα ένα πράμα στην αρχή με το poco.
  9. Vangie

    Poco F3

    Θέμα συνήθειας είναι. Κι εμένα στην αρχή με δυσκόλευε να βλέπω το ποσοστό όταν ήταν μέσα. Μετά από λίγες μέρες και με δοκιμές να είναι μέσα ή έξω παρέμεινα με το μέσα.
  10. Vangie

    Poco F3

    Με eu rom όλα λειτουργούν κανονικά για alpha μαζί και το gpay
  11. Vangie

    Poco F3

    Τελικά πέρασα τη 13 eu rom χτες βράδυ με fastboot, απλή διαδικασία που σε σχέση με το TWRP θέλει υπολογιστή. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Κανένα bug. Προσοχή θέλει να έχεις On τις επιλογές usb debugging κτλ από επιλογές προγραμματιστων. Κάποιες επιλογές χάθηκαν και άλλες μετακινηθηκαν. Η γραμματοσειρά άλλαξε εντελώς. Μειωσα λίγο την ένταση να φαίνεται λιγότερο bold γιατί αρχικά μου φάνηκε πολύ έντονη. Προστέθηκε στον πίνακα ελέγχου να ελέγχεις ότι μέσο αναπαράγεται, αυτό υπήρχε στη Global βέβαια από τη 12. Εμενα διορθώθηκε και ένα bug που είχα στην AOD η οποία δε λειτουργούσε κάποιες φορές. Επίσης οι ειδοποιήσεις στη κουρτίνα είναι πιο user friendly. Αυτά ως τώρα. Edit: εμφανίζεται συνέχεια ένα εικονίδιο όταν ανοίγει η κάμερα, π.χ. στο ξεκλείδωμα προσώπου. Είναι του Android 12. Κάπου διάβασα ότι αντίστοιχα ανοίγει άλλο εικονίδιο για ηχογράφηση κτλ.
  12. Vangie

    Poco F3

    Και δεν σου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα; Σκέφτομαι να προχωρήσω και εγώ με update, αφού κρατήσω τα αρχεία ένα backup πρώτα.
  13. Vangie

    Poco F3

    Θα το ψάξω για το backup TWRP δε το γνώριζα. Με αυτό γυρνάς δηλαδή στη 12.5.Χ όπως ήσουν με όλα τα δεδομένα; Λογικά θα περιμένω να βγει TWRP. Όταν βγει θα είναι πιο απλή η διαδικασία και ίσως έχουν μαζέψει κάποια bugs. Ευχαριστώ για της πληροφορίες.
×
×
  • Create New...