Jump to content

hot_quicksilver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    129
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hot_quicksilver

  • Ημ. Γέννησης 09/02/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

hot_quicksilver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα σας... χθες ξεκινησα να κανω απεγκατασταση διαφορες εφαρμογες με προσοχη και εσβησα ολα τα προγραμματα που λεγανε pidgin. σημερα μπαινω κανονικα στον λογαριασμο μου 'gmail' και ενω συνδεεται και μου μιλανε οι επαφες μου. εγω παταω να δω στο 'νεο im' τις επαφες που ειναι online και μου λεει δεν υπαρχουν επαφες. τι εχει γινει? εσβησα λογαριασμο και ξαναεφτιαξα αλλα τπτ...
  2. ευχαριστω πολυ... πολυ αναλυτικος οδηγος.μπραβο να ρωτησω που δεν ειμαι γνωστης για ποιο λογο να αλλαξω rom? τι κερδιζω σε σχεση με την αρχικη?
  3. Καλησπερα ισως αργησα λιγο αλλα το πηρα αποφαση. σε δεκα μερες θα αποκτησω και εγω τον γαλαξια και θα ξεφορτωθω το αγαπημενο/κουρασμενο n900. το βασικοτερο που θελω να ρωτησω ειναι αν αληθευει αυτο που μου ειπε ενας φιλος , οτι μολις το αγορασω να του βαλω καινουργια rom κατ'ευθειαν (δεν ξερω πως γινεται , αν υπαρχει αρθρο πειτε μου). επισης να ρωτησω αν υπαρχει καποιο λινκ που να βοηθαει εμας τους αρχαριους (ψαραδες) στο android . ευχαριστω
  4. καλησπερα !!! απλοποιημενο προγραμμα για μπκλοκαρισμα επαφης υπαρχει? ειναι πολυ σημαντικο.
  5. οοοκ . καταλαβα . θα αρκεστω στο υποτιθεμενο lv500-850 και ας ειναι min 125 και δε θα το πειραζω ποτε. ειχα ως δεδομενο οτι μπορουν να μενουν οι συχνοτητες μονιμα .
  6. ναι 125 μου εβγαλε... δηλαδη εγω που κανω 100 τηλεφωνα την ημερα θα πρεπει να clockαρω το κινητο καθε φορα?
  7. με εκανες λασπη. εγω εδωσα kernel-config show και μου εδειξε avoid frequences : 125 250 .επισης πιο πανω εγραφε min freq 125 και max freq 850 ενω εγω του εδωσα lv 500-850. τι εννοεις μετα απο τηλεφωνικη κληση να φορτωνουμε τις ρυθμισεις συχνοτητας? γιατι μετα απο κληση τις χανει? εμενα και κληση που εκανα το qcpu ακομα 500-850 λεει. μπερδευτηκα πολυ :cry:
  8. αποριες 1)εχω εδω και καιρο το advanced power και το advanced power monitor. ποιο απο δυο προγραμματα χρειαζομαστε και ποιο οχι? εγω τα ειχα βαλει γιατι μου εφτιαξε την ενδειξη της μπαταριας να λεει και ποσοστο και χρόνο. 2)επισης μου ερχονται εδω και πολυ καιρο 2 update και μια φορα ειχα πατησει αποδοχη και μου χαλασε το εικονιδιο της μπαταριας αναγκαζοντας με να εγκαταστησω απο την αρχη τα 2 αυτα προγραμματα. 3)επισης κανω επανεκκινηση στο κινητο και μολις ανοιγει μου γραφει charger disconnected. τι εχετε να πειτε???
  9. καταπληκτικα. το clockara χειροκινητα lv 500-850 εκανα ολες τις εντολες, εκανα restart και βουαλά... οι ρυθμισεις δεν χαθηκαν. επομενος στοχος να δουμε αν ανεχει στο 1ghz και για ποσο. ευχαριστω πολυ παιδια,φορουμ,μαμα, μπαμπα, n900 . :p
  10. ααα!!! οποτε αν δωσω μετα και την εντολη 'kernel-config default "το όνομα' θα οριστει default και δε θα χαλαει σε περιπτωση επανεκκινησης??? αν μετα την εντολη αυτη μπω στο qcpu μηπως ξερυθμιστει απο μονο του? Πριν πεντε λεπτα εκανε παλι επανεκκινηση το κινητο με ideal 500-805 χωρις να το πιεζω ,χωρις smart reflex.μόνο στο φορτιστη το ειχα. 1000% δε δουλευει με ideal. παω να το χρονισω χειροκινητα σε lv 500-850 και να το θεσω default. η παναγιά μαζι μου.
  11. εκανα τα βηματα οπως ακριβως μου τα ειπες και ολοκληρωθηκε επιτυχως. πηγα μετα στο qcpu να δω την συχνοτητα και ηταν αυτη που ειχα ορισει στο x-term. επειτα απο 2 ωρες (δε θυμαμαι αν εκανα επανεκκινηση) πηγα qcpu παλι και ειχε τις default συχνοτητες. :mad: γιατι συμβαινει αυτο? καποιος που να χρησιμοποιει το qcpu και να εχει ορισει κατωτατη 500 με lv υπαρχει? edit: δεν εχω καταλαβει κατι. αν συγκρινουμε τις εξης συχνοτητες ideal 500-850 και lv 500-850 θα ειναι το ιδιο πραγμα? με εβαλε ο διαβολος τωρα και ξαναδοκιμασα ideal 500-805 αλλα αυτη την φορα δεν πατησα ουτε save ,ουτε την επιλογη 'load.... battery' που υπαρχει στα settings. περιμενω να δω αν θα μου κανει τα ιδια... Ξαναedit: μετα απο μια ωρα δεν εχει κανει κιχ χρονισμενο στο ideal 500-805. Υπαρχει περιπτωση η επιλογη load bq27x00_battery module να μου εκανε χθες τα κολπα??? πολυ φοβαμαι πως αυτο ηταν η αιτια. (?)
  12. κλασσικα απο application manager στις ενημερωσεις . αλλα για να λες οτι δεν εκανες update κατι αλλο θα ειναι. καποιος πιο εμπειρος θα σε βοηθησει.
  13. μηπως εκανες καμια αναβαθμιση στο advanced monitor ? εκανα εγω αναβαθμιση παντως και τα ιδια κολπα μου εκανε. τωρα εχω βαρεθει να παταω παραβλεψη στις ενημερωσεις.
  14. οντως αλλαξε η εκδοση. πριν μια ωρα δοκιμασα και τπτ και τωρα που το ειπες δουλευει κανονικα. ευχαριστουμε man. τωρα που εχω cssu features δε το χρειαζομαι το cssu tuner. uninstall λοιπον. με τα multimedia δεν εχει γινει κατι ακομα ομως. εμενα εξακολουθει να εχει προβλημα στο portrait mode.
  15. ειναι δυο εφαρμογες στα extra-devel α)sms160 β)tmoread οι οποιες λεει φτιαχνουν το γνωστο προβλημα με τους ελληνικους χαρακτηρες στα sms. εχει δοκιμασει κανεις αν λειτουργουν?
×
×
  • Create New...