Jump to content

magicman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by magicman

  1. magicman

    OnePlus 3T

    ναι ολα κανονικα. τελικα ηταν sim. δεν ξερω τι σκαλωμα εφαγε. αλλαξα στο γερμανο την sim και ολα οκ! 4g+ βλεπω κεντρο κιλκις 50mbit download.
  2. magicman

    OnePlus 3T

    εχω θεμα με το 4g. δεν πιανει πουθενα. καρτα sim ειναι whatsup . δοκιμασα αλλη καρτα sim και παλι δεν πιανει. ξαναεκανα το apn και παλι το ιδιο. πιανω μονο h+. καμι ιδέα. ειναι με 5.0.1 oxygenOs.
  3. magicman

    OnePlus 3T

    και γω το 3 ειχα, αλλα δεν θυμαμαι να ηταν ετσι. κακη χρηση οχι, γιατι δε χανει επαφη. τεχνικος ειμαι. δεν χανει επαφη, δλδ δεν εχει κατι η θυρα, αλλα νιωθω οτι εχει λιγο τζογο το πλακετακι της θυρας. αριστεα-δεξια.
  4. magicman

    OnePlus 3T

    η επαφη φορτισης σε εσας κουνιεται αριστερα δεξια? εννοω ολο το πλακετακι που ειναι μεσα. Δεν χανει επαφη, απλα εχει λιγο τζόγο.
  5. το orzly γυαλι εμενα μου μπηκε καλα. οκ σβηστο φαινονται οι τελιτσες, το μονο που με χαλαει ειναι οτι λαδωνει και φαινεται ασχημα, πρεπει να το καθαριζεις συνεχεια. Ειχα παρει προσφορα τα 2 κομματια, 14 ευρο.. σαν προστασια ειναι αψογο, χτυπηθηκε καπου το κινητο μεσα απο το τσαντακι, και ραγισε σε μια γωνια το γυαλι, και δεν επαθε τιποτα αλλο.
  6. magicman

    OnePlus 3T

    και γω το ιδιο! το θεμα ειναι να δουμε πως θα παει με την μπαταρια!
  7. magicman

    OnePlus 3T

    με vpn και καναδα μου ηρθε και μενα το T
  8. 1/12 την εκανα και γω. 19 εφυγε μεσιμερι, 21 το ειχα πρωι το ειχα κιλκις
  9. εγω με 10 ευρο παραπανω το ειχα σε 1.5 μερα! αυτες τις μερες γινεται χαμος, καλυτερα με express.
  10. magicman

    OnePlus 3T

    εφυγε και το δικο μ με express shippinh απο πολωνια! παιζει αυριο ή μεθαυριο να ειναι εδω? λεει 1 -3 μερες ειναι με ups express
  11. magicman

    OnePlus 3T

    παραγγελια 1 δεκεμ, σημερα αλλαξε σε Processing!
  12. magicman

    OnePlus 3T

    θα μας το φερει ο αι βασιλης!
  13. magicman

    OnePlus 3

    για να συγκρινουμε μηλα με μηλα, και πορτοκαλια με πορτοκαλια. δλδ οχι με διαφορετικες rom. τα review μετρανε παντα με official rom οπως ερχεται το κινητο. ολα λενε για βελτιωμενη battery life. 1 ωρα πανω. και σε φορουμ του εξωτερικου το ιδιο λενε. ισως και ο επεξεργαστης καταναλωνει λιγοτερο.
  14. magicman

    OnePlus 3T

    το εχει στο site διαθεσιμο! 4 βδομαδες. μολις το παραγγειλα! estimated dispatch date 30.12.2016
  15. magicman

    OnePlus 3

    σε ενα review, διαβασα οτι οι κυψελες της μπαταριας ειναι διαφορετικες για αυτο βγανει η διαφορα, εξου και η 1 ωρα παραπανω sot
  16. magicman

    OnePlus 3

    στην σελιδα στο fb, πεφτει πολυ κραξιμο, για την νεα συσκευή και κατα ποσο θα συνεχιζουν να δινουν updates. αν διαβασετε τα σχολια, τα αρνητικα ειναι περισσοτερα
  17. magicman

    OnePlus 3

    εφυγε τελικα! το πρωι που σηκωθηκα ηταν λιγο. τωρα δεν φαινεται καθολου! οι τελιτσες δεν με ενοχλουν μονο οταν ειναι μαυρη η οθονη φαινονται.
  18. magicman

    OnePlus 3

    μολις εβαλα το ozrly οχι το version 2 , την πρωτη. μπηκε τελεια. αλλα στην μεση κανει σαν κυμα. eainbow effect? ελπιζω να φυγει τελειως. περιμενω και την v2 απο amazon για καβατζα! το καλο ειναι οτι πιανει ολη την οθονη.
  19. απο αθηνα ποασες μερες κανει γιια βορεια ελλαδα. ξημερώματα μου εβγαλε οτι ειναι αθηνα. παιζει να το εχω αυριο?
  20. magicman

    OnePlus 3

    εμενα γιατι μου κανει για το ιδιο κινητο σε διαφορετικο region. πχ αυστραλια ή καποια αλλη περιοχη? το A3010 δεν λεει κατι. γιατι Oneplus 3, υπαρχει και a3000, και α3003 αν δεν κανω λαθος.
  21. Στο ιδιο δηλλειμα ημουν και γω. επελεξα Oneplus 3, λογω custom rom, και υποστηριξης μελλοντικα. τι να το κανω την καλυτερη καμερα το βραδυ αν σε 1.5 χρονο δεν θα παιρνει ουτε update. επιλογες ειναι. ζυγισε τα και αποφασισε.
  22. magicman

    OnePlus 3

    το λεω γιατι , ειχαν αναφερθει παραπονα για την αποδοση των χρωματων. τωρα η καμερα σε σχεση με ενα lg g3, πως ειναι? κανω συγκρισεις για να καταλαβω πως ειναι σε σχεση με κινητα που εχω δουλεψει... αν καποιος εχει κανει συγκριση με g3, σε οθονη και καμερα ας μας πει.
  23. magicman

    OnePlus 3

    η οθονη, με τα update, σε αποδοση χρωματων εχει διορθωθει? ,sε σχεση πχ με s7 edge , lg g5?
  24. οχι δεν μιλησα. λεει οτι αν κανει cancel order, ακυρωνεται. αφου δεν εχει φυγει ακομα. εννοειται πως θα κανουν refund.
×
×
  • Create New...