Jump to content

bene

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bene

  1. bene

    Καλησπέρα,

    Μόλις διάβασα πως ενδιαφέρεσε για aino.Έχω το δικό μου εδώ και 6 μήνες αλλά επειδή μου το έδωσαν σαν εταιρικό δεν το χρησιμοποιώ. το πουλάω 200 ευρώ με φορτιστή.Φυσικά μπορείς να το τσεκάρεις και απο κοντά αν μένεις Αθήνα.

  2. Παιδιά μήπως πουλάει κανένας μόνο το κουτί..?
  3. Απο προχθές που έκανα αναβάθμιση τα sms έρχονται με καθυστέρηση 4-5 ωρών..το έχει πάθει κανένας άλλος? wind έχω
  4. Απο προχθές που έκανα αναβάθμιση τα sms έρχονται με καθυστέρηση 4-5 ωρών..το έχει πάθει κανένας άλλος? wind έχω
  5. μπορώ να κάνω αναβάθμιση χωρίς να το συνδέσω με το pc? με wifi για παράδειγμα..απο που πάω?
  6. είμαι κάτοχος του αινο εδώ και 3 ημέρες και πάρα πολύ απογοητευμένος..είναι εταιρική συσκευή και την χρησιμοποιώ σαν δεύτερη αλλά νιώθω πως δεν μπορώ να κάνω τίποτα.. πρώτες παρατηρήσεις 1.αργεί να φορτώσει..βλέπω καθυστέρηση ακόμα και στο κεντρικό μενού 2.όταν στέλνεις sms είναι ζήτημα τύχης αν η επαφή που θα επιλέξεις θα λάβει και το sms...το κινητό αποκτά δική του πρωτοβουλία και ενώ διαλέγεις το μύνημα να πάει στη μαρία το κινητό διαλέγει την δήμητρα :!: 3.τα κουμπιά, το χειριστήριο κλπ.. δεν είναι κ η καλύτερη μου.. στα θετικά η κάμερα και η οθόνη αλλά αν ήταν στο χέρι μου θα το πουλούσα..
  7. RAYQVASA και να μου το χαριζαν δεν θα το επαιρνα.νομιζω πως σε καλυψα. Για τους υπολοιπους εχω να πω οτι αποζημιωθηκα απο το γερμανο οταν το τηλεφωνο γυρισε μετα απο 1 μηνα απο το service της se χωρις να μπορουν να το φτιαξουν. θα το ξαναπω επειδη ταλαιπωρηθηκα.οσοι το εχετε tough luck οσοι δεν το εχετε απλως ΜΑΚΡΙΑ εκτος αν γουσταρετε να πεταξετε λεφτα για να τεσταρετε τους χρονους service της se. thats all folks:D
  8. bene

    Είδα στο forum ότι ''πείραξες'' το buuf2 απο cydia..Έχεις καταλήξει σε κάποιο θέμα με βάση αυτά τα εικονίδια? link για donwload??

     

    Ευχαριστώ πολυ

  9. Το theme της αεκ που έφτιαξες είναι πάρα πολύ καλό όμως θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε το ίδιο θέμα χωρίς backround-χωρίς κάποιο σήμα ομάδας δλδ-τα εικονίδια είναι καταπληκτικά μήπως το έχεις σκέτο?

     

    Ευχαιρτώ πολύ

  10. Καλησπέρα σε όλους, Ευτυχώς αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με το G900. Αφού ταλαιπωρήθηκα όλο το καλοκαίρι η αντιπορσωπία είπε πως το κινητό δεν φτιάχνεται-δεν αναβαθμίζεται και με αποζημίωσε με το ποσό της αγοράς του-335 ευρώ. Πρόκειται να αποκτήσω το iphone 3gs αλλά και να μην με αποζημίωνε προτιμούσα να πάρω mandarina duck ή jaga να χαζεύω τα κανάλια με τον χοντρό στη βενετία. Over all το g900 για τα λεφτά του απλώς δεν αξίζει.Ελπίζω με αυτό το review να σώσω κάποιον απο την απόκτηση αυτού του λάθους της ericsson.
  11. Καλησπέρα σε όλους, Έχω επιδότηση 350 euro διότι το G900 μας άφησε χρόνους κ ο γερμανός με πληρώνει να πάρω ότι θέλω. Επιθυμώ καλή κάμερα,wifi σίγουρα, gps σαν το destinator pn και καλύτερο ίσως,ένα γρήγορο τηλέφωνο να μην κολάει στα μενού κ με τσαντίζει. Είδα πως το magic είναι πολύπλοκο αλλά να κάτσω να το μάθω το θέμα είναι για σχετικά απλή χρήση αξιζεί να ασχοληθώ? υ.γ. ξέρω πως οι ειδήμονες θα ξενερώσουν με την ερώτηση μου αλλά αν είναι να μάθω 100 applications και μετά να κολάει να κάνει reset και να μην κάνω δουλειά....:) τότε ας πάρω το Iphone
  12. Το πρόβλημα λύθηκε με μια αναβάθμιση στο λογισμικό απο τον γερμανό.Εκεί έχουν την πλήρη αναβάθμιση και όχι την περιορισμένη που μπορούμε να έχουμε όλοι εμείς μέσω internet. Αιτία του προβλήματος κατά τον τεχνικό ήταν η λήψη με bluetooth/mms δεδομένου το οποίο προήλθε απο τηλέφωνο με διαφορετικό πρωτόκολο.Το g900 έκανε λοιπόν reset για να μπορέσει να το διαβάσει. Δεν ξέρω πως το ακούτε αλλά τουλάχιστον το τηλέφωνο έφτιαξε πλέον. Ελπίζω να βοηθηθούν και άλλοι συμπάσχοντες. :)
  13. bene

    Καλησπέρα,

    Επειδή αντιμετωπίζω εδώ και 2 μέρες το ίδιο πρόβλημα με το g900 (reset κλπ) μήπως μπορείς να μου πεις αν και πως το έφτιαξες ?

    Ευχαριστώ πολύ

  14. bene

    Καλησπέρα,

    Επειδή αντιμετωπίζω εδώ και 2 μέρες το ίδιο πρόβλημα με το g900 (reset κλπ) μήπως μπορείς να μου πεις αν και πως το έφτιαξες ?

    Ευχαριστώ πολύ

  15. ωραια και καλα το reset αλλα το κινητο ξανακολαει..τελικα μοναδικη λυση ειναι ο γερμανος?
  16. δεν ξερω πως να κανω reset μπορει καποιος να βοηθησει?
  17. τίποτε σπουδαίο..είναι αδικαιολόγητο αυτό που συμβαίνει και δεν εχω το χρόνο να το στείλω στην omnitech. να κάνω back up και master reset όπως διάβασα λίγο πιο πάνω? ξέρετε πως γίνεται?
  18. Καλησπέρα σε όλους, Έχω το g900 6 μήνες και όλα πήγαιναν καλά μέχρι προχθές. το κινητό κάνει μόνο του reset η οθόνη ρίχνει την ανάλυση και μου γράφει πως αυτό έγινε για μεγιστοποίηση της απόδοσης. Δεν έχω ούτε εφαρμογές ούτε έχω κάνει update και γενικά δεν έχω πειράξει το τηλέφωνο καθώς δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου. Σας παρακαλώ αν έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα προτείνετε μου λύση. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...