Jump to content

defranco

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by defranco

  1. defranco

    Lg G4c

    παιδια το κινητο κολλαει συχνα και ειναι πολυ αργο...φταιει το 1 giga ram που;τι μπορουμε να κανουμε για να βελτιωθει λιγο?
  2. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ WIFI ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΜΟΥ.ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΤΕ Κ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΑ ΤΟ WIFI,ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΩ FORTHNET(ΑΛΛΟ MODEM) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ WIFI ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΔΛΔ...ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  3. καλησπερα κ απο εμενα παιδια.το c7 ειναι το πρωτο μου κινητο νοκια.(ολα τα αλλα ηταν s.e.) παρα πολυ ομορφο το c7 και αρκετα καλο.εχει ενα μειον για εμενα ομως η δονηση του, η οποια ειναι πολυ ηπια.(στο w995 που ειχα την αισθανοσουν καλυτερα).Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση για να ειναι πιο εντονη?ευχαριστω
  4. ΑΔΕΡΦΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ PLAYERS ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ?(LonelyCatGames Smartmovie, DivX Mobile Player, MobiFactor PowerMovie) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ G900 ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΝΟΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗΣ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ(ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΚΛΗΣΗΣ.ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΟΥ ΚΤΛ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  6. ENTAKSEI FILE MOU TO KATAFERA.SE EYXARISTO PANTOS
  7. file prepei na exeis sygkekrimeno kalodio usb?prospathhsa na to kano alla tipota!
×
×
  • Create New...