Jump to content

sergio1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sergio1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η αλλαγή σε unbranded συσκευή του HUAWEI P8 LITE ισχύει και για το HUAWEI P9 LITE 2017 ?
  2. Τι λετε για αυτο http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_ESTAR-GEMINI-IPS-8-Quad-Core-1-4-GHz-16GB-MID8098-,99452,480514,2028235.html?langId=-18 στα 99 ευρω η mls 8'' ?
  3. Μονο οι επαφεσ χαθηκαν.Αυτο μου κανει και εμενα εντυπωση.Βεβαια βρηκα τισ επαφες τισ SIM αλλα εχασα ολες τισ τοπικες επαφες.
  4. Εβγαλα τη μπαταρια του κινητου,και οταν την ξαναεβαλα ειχα χασει ολεσ τισ επαφεσ.Ξερετε καποιο τροπο να τιν βρω?Δεν εχω cloud.
  5. Εχει δικια τησ καρτα μνημησ 4 gb την οποια προσπαθω να βγαλω αλλα δεν βγαινει ,για να βαλω την καινουργια 8 gb.Ξερει καποιοσ γιατι γινεται αυτο?
  6. Αξιζει να παρουμε καρτα μνηνησ για το κινητο 8 gb ?Νομιζω εχει ενσωματωμενη 4.Πρεπει να την αφαιρεσουμε για να βαλουμε αλλη καρτα?
  7. Εχει δουλεψει κανεισ το navigation με gps.Γιατι μου βγαζει συνεχεια οτι ειναι εκτοσ ληψησ σηματοσ.Χρειαζεται συνεχεια συνδεση στο internet?
  8. sergio1

    Sony Xperia L

    Να ρωτησω ποιο θεωρειτε το καλυτερο χρωμα για το xperia l?Ειμαι μεταξυ ασπρου και μαυρου?
  9. Θα ηθελα να ρωτησω πιο θεωρειτε το καλυτερο χρωμα για το xperia M .Εγω στην αρχη ημουν με το ΛΕΥΚΟ αλλα τωρα που ειδα το ΜΩΒ -PURPLE ΚΟΛΛΗΣΑ...Τι λετε?
  10. Υπαρχει καποιοσ τροποσ να παρω tablet απο Κινα χωρισ να μπλεξω με τελωνεια?Αυτα που μερικοι λενε για as a gift η χαμηλοτερη αξια απο την κανονικη δε νομιζω να πιανουν στουσ τελωνειακουσ.Καπου διαβασα για αποστολη μεσω χωρασ ΕΕ και κυριωσ Ολλανδια για αποφυγη δασμων...Τα φωτα σασ παρακαλω οι πιο εμπειροι!!!
×
×
  • Create New...