Jump to content

santinistas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

santinistas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. γεια χαρα σε ολους,εχω εδω και 3 μηνες περιπου το Ν70 και ως πριν απο 2-3 μερες κουδουνιζε κανονικα μεχρι που καποια στιγμη χτυπαει με εναν ηχο της νοκια αντι του MP3 που εχω βαλει εγω,υποψιν οτι εχω και το πατς για τους ηχους περασμενο μεσα.γιατι μπορει να το κανει αυτο?????
  2. καλησπερα,ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει εφε στο κειμενο για sms δηλαδη να αναβοσβηνει η κατι τετοιο,δοκιμασα το mms effects αλλα ηθελε καποιες ρυθμισεισ που δεν καταλαβενα
  3. γεια χαρα σε ολους,αν και το εχω ξαναρωτησει 3-4 φορες δεν μου εχει απαντησει κανεις........ξαναρωταω.......στο Ν70 οταν τραβαω βιντεο μου κανει ψιλοκολημα στην εικονα σαν καρε-καρε(μονο στην ληψη) γιατι?????????Το κανει και σε αλλους????? Παρακαλω απαντηστε μου
  4. γεια χαρα,ρε παιδες περναω το fscaller 3,03(το μονο που δουλευει στο ν70) και παω να βαλω το key οπωσ το βγαζει to key generator αλλα δεν το δεχετε με καμια δυναμη,γιατι?????????????
  5. καλησπερα σε ολουσ,περναω το Warelex.Mobiola.WebCam.USB.v1.00.S60 και στο τηλ. και στο pc αλλα εκτοσ το ιμει ζηταει και ενα serial number,εκει τι βαζω ρε μαμοτο???????????
  6. παντωσ εμενα ρε παιδια το N70 οταν τραβαω βιντεο μου κανει διακοπεσ σαν να ειναι καρε-καρε.Το εχει και κανεισ αλλοσ το προβλημα???????
  7. που ειναι αυτο το μαγαζι φιλε?????????????
  8. καλημερα,στο n70 ποιο mgs αρχειο πρεπει να βαλω ρε παιδια για να μου παιζει ολα τα παιχνιδια???βαζω το 1,97 παιζει μερικα και αλλα δεν τα εμφανιζει καθολου ενω τα εχει κανει εγκατασταση,βαζω το 2,10 δεν ανοιγει καθολου. τι γινεται??????βοηθεια please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  9. καλημερα,οταν τραβαω βιντεο με το N70 η ληψη κανει σαν καρε καρε ενα πραγμα,γιατι??????? και το ιδιο κανει και στην προβολη!!!!!!!!!!!!
  10. καλημερα,οταν τραβαω βιντεο με το N70 η ληψη κανει σαν καρε καρε ενα πραγμα,γιατι??????? και το ιδιο κανει και στην προβολη!!!!!!!!!!!!
  11. καλησπερα σε ολουσ,ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποιο screen captoure που να δουλευει σωστα στο N70 γιατι οσα εχω δοκιμασει μου κανουν SAVE την εικονα πολυ παραμορφωμενη !!!!!!!!!!!!:mad: επισησ το Mobiola Webcam αν και το εχω κατεβασει για USB δεν μπορεσα να το κανω να λειτουργησει γιατι εκτοσ το imei μου ζηταει και καποιο SN,αυτο που υπαρχει???????????? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  12. καλησπερα σε ολουσ τουσ συμφορουμιτες,εχω 2 ερωτησεις,1...τι καρτα μνημης μεγαλυτερη να παρω για το ν70(να δουλευει σωστα!!!!!) 2......πωσ μπορω απο το ν70 μεσω bluetooth να στειλω παιχνιδια σε αλλο κινητο???????
  13. καλησπερα σε ολους,λοιπον μετα απο πολυ ψαξιμο(και πολλα ευαγγελια)σημερα ανακαλυψα οτι το pc suite ενω στο home pc δεν δουλευε σωστα με τιποτα οταν το εβαλα στο λαπτοπ δουλεψε κανονικοτατα.Στο home pc εχω το nero 7 ενω στο λαπτοπ οχι.Τωρα αν φταιει αυτο δεν ξερω παντωσ ηθελα να σασ το γραψω γιατι διαβασα οτι παιδευονται πολοι με αυτο
  14. καλημερα,εκτος του pc suite υπαρχει καποιο αλλο bluetooth συστηματακι για συνδεση του n70 με το pc????????????????????? to pc suite μου εχει βγαλει την παναγια,συντονιζει κανονικα με το pc αλλα δεν μπορω να περασω τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  15. τελικα καταφερα να συνχρονισω το pc suite με το pc αλλα δεν μου μεταφερει τιποτα στο τηλ.Μολισ παει να ξεκινησει μου λεει οτι η μεταφορα δεν ειναι δυνατη!!!!!!!Γιατι ρε μαμοτο μηπωσ δεν εχω ρυθμισει κατι σωστα??????HELP PLEASE γιατι θα το πεταξω απο τον τριτο
×
×
  • Create New...