Jump to content

Ang391

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Ang391's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας! Σαν νέος χρήστης του moto X έχω κάποιες σκέψεις/απορίες να μοιραστώ μαζί σας. 1. Γενικά παρατηρώ πως η κατανάλωση ενέργειας του κινητού είναι αρκετά μεγάλη. Με χρήση αρκετή Wi-Fi και μόνο βγάζει μόνο μια μέρα. Το οποίο μάλλον είναι φυσιολογικό για τα κινητά της σημερινής γενιάς έτσι? 2. Η πτώση της μπαταρίας στη βραδινή αναμονή (π.χ. από τις 00:00 έως τις 08:00) είναι περίπου στο 6% το οποίο μάλλον είναι λογικό σωστά?? 3. Υπάρχει κάποια συμβουλή-εφαρμογή που να βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας?? Προσωπικά χρησιμοποιώ την build-in εξοικονόμηση του Lollipop αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάνει ουσιαστική δουλειά. 4. Περίπου πόσο χρόνο σας κάνει για μια πλήρη φόρτιση (π.χ. από το 10% στο 100%)?? Επειδή δεν έχω τον φορτιστή με τον οποίο έρχεται η συσκευή (αυτός με τις 2 εξόδους USB) μπορεί κάποιος που τον έχει να μου δώσει τα specs του?? Κυρίως με ενδιαφέρουν τα Αμπέρ. 5. Υπάρχει πρόβλημα για την μπαταρία εάν του κάνουμε φορτίσεις χωρίς να συμπληρώνονται κύκλοι φόρτισης?? Δηλαδή εάν το βάζουμε για φόρτιση π.χ. όταν είναι στο 60% και όχι όταν είναι στο 10%. Και το αντίστροφο, εάν δηλαδή το βγάλουμε από την φόρτιση πριν αυτή ολοκληρωθεί στο 100%.
  2. Ευχαριστώ πολύ τους δύο φίλους για τις απαντήσεις τους. Να πω ότι ουσιαστικά ήθελα να εμφανίσω τον Google Now Launcher και πρέπει να κατέβει έξτρα. Δεν μου εγκαταστάθηκε μαζί με την 5.1. Έτσι και το μενού «Αρχική Οθόνη» δεν υπήρχε. Μόλις τον κατέβασα εμφανίστηκε!
  3. Καλησπέρα! Μου ήρθε και εμένα η 5.1, ωστόσο δεν μπορώ να βρω την επιλογή για αλλαγή του launcher. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ!
  4. Γεια σε όλους. Αγόρασα από μαγαζί του skroutz (αξιόπιστο θεωρητικά) το ΧΤ1052. Η συσκευασία σφραγισμένη με ζελατίνα κανονικά, με το αυτοκολλητάκι motorola στο κουτί. Ωστόσο το αυτοκολλητάκι φαινόταν να είχε αφαιρεθεί και ξανατοποθετηθεί. Τελοσπαντων μέσα φαίνονταν όλα ΟΚ, το μόνο που έλλειπε ήταν ο μετασχηματιστής τοίχου που σε unboxing στο youtube τον είχα δει να υπάρχει στο motoX. Γνωρίζεται κάτι παραπάνω όσοι το έχουν αγοράσει από Ελλάδα??
  5. Δεν μπορώ να βρω κάπου το SAR του κινητού! Γνωρίζει κάποιος??? Ευχαριστώ!
  6. Επειδή το σκέφτομαι για αγορά θεωρείτε ότι τα 8Gb είναι μεγάλο μειονέκτημα??? Να διευκρινίσω ότι δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και οι πολλές φωτογραφίες κ βίντεο.
  7. Νομίζω ότι αυτό δεν ισχύει..
  8. Παιδιά βλέπω ότι τα βασικά χρώματα που βγαίνει είναι άσπρο με bamboo και μαύρο με leather. Κανονικά δεν πρέπει να υπάρχει και μαύρο με plastic cover? Νομίζω αυτά τα 3 είναι που δίνει η Motorola εκτός Moto-Maker.
  9. Γνωρίζεται τι γίνεται με διαθεσιμότητα?? Για μαύρο 16αρι ενδιαφέρομαι αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχει... Στο σκρουτζ οι τιμές έχουν ξεφύγει εκεί που πριν τις γιορτές το έβρισκες γύρω στα 300€
  10. Ψάχνω να το βρω στην Ελλάδα να το δω από κοντά για να αποφασίσω αν τελικά το πάρω. Ξέρεις κανείς αν μπορώ να το βρω σε τύπου έκθεση??
  11. Έκανα χτες την αναβάθμιση στην εφαρμογή του facebook και έχω ένα θεματακι. Στην αρχική σελίδα που ζητάει να βάλεις e-mail και password αφού έβαλα τα στοιχεία χωρίς να με ρωτήσει αποθήκευσε το email και τώρα το εμφανίζει απ’ ευθείας μόλις μπαίνεις. Γνωρίζετε πως γίνεται να το απενεργοποιήσω και να μην εμφανίζεται?? Ευχαριστώ!
  12. Με την αναβάθμιση είναι σαν να γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Δηλαδή τα χάνεις όλα από μέσα?? Τι πλεονεκτήματα έχεις αν κανείς αναβάθμιση λογισμικού??
  13. Έκανα ένα επιπλέον test, ηχογράφησα για δοκιμή 10 λεπτά, και μόλις πάτησα το “STOP” έγραψε μόνο 51sec. Τι παίζεται?? Υπάρχει περίπτωση να το σπάει σε κομμάτια το αρχείο ή τα έχασα όλα?
  14. Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με την ηχογράφηση. Έκανα σήμερα μια ηχογράφηση 1 ώρας και 15 λεπτών περίπου και μέσα στον φάκελο που αποθηκεύεται “τα έγγραφα μου” -> “VoiceRecorder” το αρχείο είναι μόνο 16 λεπτά?? Τι έχει συμβεί?? Όταν πάω στην φωνητική εγγραφή μου δείχνει ότι έχει χώρο για ηχογράφηση γύρω στις 320 ώρες?? Μπορεί να βοηθήσει κανείς γιατί τα έχω ψηλοπαιξει που έχασα το αρχείο.
  15. Καλησπέρα. Υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του κινητού στην USB του υπολογιστή χωρίς αυτό να ξεκινήσει να φορτίζει?? Δεν νομίζω να είναι ότι καλύτερο για την μπαταρία να μπει σε φόρτιση και μετά από π.χ. 5 λεπτά, να βγει γιατί το μόνο που θες να κανείς είναι να περάσεις κάποια αρχεία.
×
×
  • Create New...