Jump to content

A00007_

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

A00007_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στην Εθνικη Τραπεζα δεν υπαρχει καθολου προμηθεια...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  2. Θα πουληθη η οχι ΄; Ελευθερια λογου σε αυτη την σελιδα...:happy: :happy: :happy:
  3. Η εξοφληση γινεται στο ταχυδρομειο και στηs τραπεζεs.:D :D :D :D :D
  4. ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΕ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΑ..............
  5. Τα πακετα δεν ειναι μαζι.Δηλαδη μπορουν να δωσουμε και ξεχωριστα.Ναι μεσα στην τιμη ειναι και το Φ.Π.Α.Οσο για την ΤΕLE δεν εχει κανειs σκοπο να την αντιγραψει ουτε να την ξαναφερει.Εχουμε καμμενεs γουνεs απο την Ακατανομαστη εταιρια.:dizzy: :dizzy: :dizzy: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΔΥΚΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...............:devil: :devil: :devil: :devil:
  6. Ειπαμε οτι χρησιμοποιη το δικτυο τηs ΑLGONET για αυτο εχει το ιδιο νουμερο.Απευθυνεται σε ολουs ανεξαρτητου λογαριασμου.Ναι εχει και ΜLM.Εχει αρκετα πλεονεκτηματα.Αυτα προs ωραs..:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: Eχει και φθηνη κινητη τηλεφωνια.Συνεργασια με την ΤΙΜ.Τα πακετα και τα παγια τηs ΤΙΜ δεν υπαρχουν πουθενα.Οπωs 150 λεπτα χρονο ομιλιαs μονο 19,80 ευρω και καλεs επιδοτησηs συσκευων
  7. Η εταιρια λεγετε ALPHA RHONE και περνειs λογαριασμο μονο απο αυτη.Οσο για τα κινητα εχει φθηνη κινητη τηλεφωνια.( ΤΙΜ ).Εχει λυσειs για ολα.:luck: :luck: :luck:
  8. Η ΑLPHA PHONE XΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑLGONET ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΕΣ Η ΑLPHA RHONE EINAI H ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΚ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΟ.
  9. ΓΙΑ 10 ΩΡΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΧΡΕΩΣΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
  10. H ALPHA PHONE ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜLM.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ.ΟΠΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΤ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.:D :D :D :D :D
  11. ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ ΠΙΑ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΕΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ......:blink: :blink: :blink: :blink:
  12. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΠΑΣΠΟΡΤ.
  13. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ .ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΠΑΣΠΟΡΤ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.:lol: :lol: :lol: :lol:
×
×
  • Create New...