Jump to content

boymanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    995
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by boymanos

  1. 8 ώρες πριν, longus said:

    Ναι νομίζω είναι και ο ήχος ένα κλικ ποιο δυνατός τώρα που το λες.

    Σε ευχαριστώ, οπότε περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις όταν το δουλέψεις αρκετά

  2. 1 ώρα πριν, longus said:

    Κάτοχος δεύτερη μέρα σε σύγκριση με το προηγούμενο S23 Plus μπορώ να πω έχει αρκετές διαφορές ( προς το καλύτερο βέβαια), πρώτα από όλα η οθόνη, φανταστική!! Μπαταρία εφάμιλλη έως λίγο καλύτερη, κάμερες το ίδιο ( δεν ασχολούμαι και πολύ με φωτογραφίες), νομίζω έχει καλύτερη κατανομή βάρους, είναι ποιο ισορροπημένο στο χέρι, και από ταχύτητα ένα κλικ ποιο γρήγορο. Δεν το έχω νιώσει ζεστό,ούτε σε φόρτιση ούτε στο σεταρισμα που έκανα, θα το δουλέψω λίγο ακόμα και θα επανέλθω!!

    Αααα, κάτι πολύ σημαντικό, δαχτυλικο αποτύπωμα, ακαριαίο...δεν προλαβαίνω να το ακουμπήσω!!

    Καθ'οσον προέρχεσε σπο το s23plus είναι εύκολο να μου πείς αν ο ήχος στο ακουστικό και γενικά στη συσκευή είναι πιο δυνατός στο s24 plus?

  3. 2 ώρες πριν, evris2013 said:

    Η συσκευή μου είναι στην εγγύηση. Τον Σεπτέμβριο λήγει. Δεν τον ρώτησα αν αυτή η τιμή που με είπε είναι εντός ή εκτός εγγύησης. Το ξέχασα τελείως. Αλλά ούτε κι αυτός με ρώτησε. 

    Η smartec εχει διαφορετική πολιτική απο τα αλλα service της samsung.

  4. 1 minute ago, Candiaman said:

    Kαι γιατι τα ακουω εγω ρε φιλε?Εκπροσωπω τη Smartec,η σου ειπε κανεις οτι ειμαι Κορεάτης??

    Δεν τα ακούς εσύ, απάντησα στην κλεψιά, αν σε ενόχλησε να το σβήσουμε.

  5. 20 minutes ago, evris2013 said:

    Σε εξουσιοδοτημένο Samsung service που βρέθηκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ρώτησα έτσι από περιέργεια, μόνο για αλλαγή μπαταρίας για τη συσκευή μας, με είπαν στα 70€. 

    Εγώ τον οκτώβριο πλήρωσα 26 ευρώ στη smartec εντός εγγύησης που δεν χρεώνουν έξοδα επισκευής, στη θεσ/κη θέλουν και 44 ευρώ τοποθέτηση? ελεος. 

  6. 1 minute ago, crt said:

    Εκεί το πήγα και μου είπαν ότι είναι γνήσιο και δεν έχει επισκευαστεί επίσημα. Αλλά δεν μπορούν να γνωρίζουν αν έχει επισκευαστεί ανεπίσημα.

    Όταν αλλάζεις τη θερμοκρασία χρώματος, παρατηρείς αισθητή αλλαγή στην οθόνη;

    Δέν το έχω το κινητό εγώ.

  7. 12 minutes ago, crt said:

    Πήγα σε κατάστημα επισκευών samsung, όπου έλεγξαν τους αριθμούς και μου είπαν ότι είναι αυθεντικοί. Κατέβασα το cpu x, ο επεξεργαστής είναι SM8550AC QUALCOMM SNAPDRAGON 8 GEN 2 GALAXY. 

    Κοίταξα τις ρυθμίσεις και είναι στην ''εντονή'', αλλά όταν αλλάζω την θερμοκρασία χρώματος, η οθόνη παραμένει ακριβώς η ίδια, είναι αυτό φυσιολογικό;...

    Κατέβασα όλες τις ενημερώσεις ώστε να μην υπάρχει κάτι που να έχει να κάνει με το λογισμικό, η οθόνη παραμένει η ίδια ''περίεργη''.

    Σκέφτομαι μήπως είναι επισκευάσμένο ή μήπως υπάρχει πρόβλημα με την οθόνη.

    Υποθέτω ότι όταν αλλάζω τη θερμοκρασία χρώματος θα έπρεπε να υπάρχει κάποια αισθητή αλλαγή στην οθόνη.

    .

    Αν είσαι από αθήνα, πήγαινε μία βόλτα από την samsung στο χαιδάρι να το δούνε.

  8. 11 ώρες πριν, Christos_Tz said:

    ...το εφαγε το 120χιλλιαρο..(και λιγα του ριξανε..)...https://www.iefimerida.gr/oikonomia/skrekas-e-shop-prostimo-diakopi-leitoyrgias

    Χάρη του κάνανε δυστηχώς, αυτά θα βλέπουν μερικοί επιτήδειοι  και θα χαίρονται, ας μάς πούν όμως και πόσα έκλεψε και δέν πήγε φυλακή.

    • Thanks 1
  9. 1 hour ago, vasilis69 said:

    Ημουν (κι ισως ειμαι) πολυ κοντα στην αγορα του s24ultra,μετα απο 6 χρονια με το s9+,το επιασα στα χερια μου,το δουλεψα λιγο,ειδα οτι review και συγκριτικο υπηρχε,κοιταξα θηκες και προστασια κι ομως ακομα κατι με κραταει στο να περιμενω το s25u,που κατι μου λεει πως η samsung θα κανει πολυ καλυτερο απ οτι το s23 σε s24.Θα μου πειτε σιγα τι μας λες τωρα και μαλιστα εσυ που δεν εχεις αλλαξει κινητο 6 χρονια.Η αληθεια ειναι πως δεν αλλαζω συχνα συσκευη αλλα εδω και δυο χρονια θα επρεπε να εχω ηδη αλλαξει,αν και τις περισσοτερες καθημερινες δουλειες τις εξυπηρετει αριστα με την μπαταρια να μην κραταει φυσικα πολυ,γι αυτο κι αν δεν αλλαξω φετος συσκευη,ν αλλαξω μια μπαταρια.Θα μου πειτε χαμενα 65€,ισως ειναι,αλλα αφου περιμενα τοσο,ισως να περιμενω κι αλλο,θεωρωντας πως στο s25 θα διορθωσει και τα κακως κειμενα.Ακομα 100% δεν ξερω τι αποφαση θα παρω,την μια μερα ξυπναω κι ειμαι 2 κλικ μακρια απτην παραγγελια και την αλλη λεω ας περιμενω.Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας καποιοι λιγοι ισως συμφωνουν αλλα οι περισσοτεροι μαλλον διαφωνειτε.

    Οι πρώτες ενδείξεις πάντως δεν είναι ενθαρυντικές για snap στο s25, αν δεν σε ενδιαφέρει περιμένεις.

    • Like 1
  10. 31 minutes ago, s_nova said:

    Δεν υπαρχουν διαφημισεις απο την στιγμη που βαζεις private dns  με block .

    Μία ερώτηση μιάς και έχεις εξερευνήσει αρκετά το poco x6 pro: εκτός από το δυνάμωμα της έντασης  του ακουστικού με το πλήκτρο + της συσκευής, υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση ώστε να δυναμώσει περισσότερο ο ήχος μέσα στη συσκευή όπως πχ το adapt sound της samsung ανάλογα με τις ηλικίες που ενισχύει όλες τις συχνότητες για δυνατώτερη ένταση του ακουστικού?

  11. 17 minutes ago, s_nova said:

    Οι Exynos ειχαν παντα δυο  θεματακια 1) με το σημα  κινητης - wifi  2) εφοσον σεταρεις την συσκευη στην πορεια αρχιζει και εχει lag και μικρο-κολληματα.Στο Α53 ηταν εντονο το προβλημα στο Α54 βελτιωθηκε αρκετα αλλα δεν εξαλειφθηκε στο Α55 θα υπαρξει περαιτερω βελτιωση αλλα με ερωτηματικα???....Κατα ταλλα ειναι γρηγορος επεξεργαστης καποιες φορες τσιμπαει λιγο μπαταρια . . .

    Φίλε s_nova ότι και να βάλει η πολιτική τιμολόγησης δεν αλλάζει, άρα βάζω τον δικό μου που είναι υποδεέστερος και βάζω περισσότερα στην τσέπη, λές να την ενδιαφέρουν αυτά που σωστά αναφέρεις παραπάνω? αφού πάει κόσμος και αγοράζει exynos γιατί να μην το βάζει παντού, και λιγότερες πωλήσεις να κάνει πάλι θα έχει κέρδος.

    • Like 1
  12. 2 minutes ago, christos_087 said:

    Για να πιάσει κ το κοινό που προτιμά τους άλλους επεξεργαστές...επίσης, δεν παράγει τόσο μεγάλο αριθμό οπότε θέλει κ ενισχύσεις..

     

    Δυστυχώς φίλε κάπως έτσι είναι τα πράγματα ειδικά εδώ στην Ευρώπη κ στην Ελλάδα. Ενδεικτικά το A55 θα κυκλοφορήσει εκτός Ευρωπης ως Μ55 με Snapdragon 7gen1 που ειναι επεξεργασταρα, 6.7 οθόνη , 45 w φόρτιση και 6000 μπαταρία!!!

    Αφού βρίσκει κορόιδα στην ευρώπη και δεν αντιδρά κανείς, καλά να κάνει.

    • Like 3
  13. 57 minutes ago, christos_087 said:

    O Exynos είναι κατασκευής της ίδιας της Samsung επομένως γιατί να τα σκάσει στην Qualcomm ή την MediaTek και να γλιτώσει τα έξοδα.. Κυρίως η Qualcomm πουλάει αρκετά ακριβά τα προϊόντα της....

    Εφόσον ισχύει αυτό που λές, δεν επρεπε το s24 plus με exynos να το πουλάει φθηνότερα από το s23 plus με snap εφόσον τις ατοιχίζει πιο φθηνά? Η samsung θέλει να κοστίζει και φθηνά και να το πουλάει πιο ακριβά, κάποτε θα τις γυρίσει ανάποδα όμως αυτό, εκτός αν όλους μας μάς θεωρεί κορόιδα.

    • Like 1
  14. On 6/2/2024 at 10:32 ΜΜ, s_nova said:

    Μετα το ντορο που εχει γινει με τις οθονες γενικως στη σειρα S μαζευτηκαμε τωρα το απογευμα μεχρι τωρα εχοντας σε καταστημα κινητης φιλου  : S23 - S23+ - S23 ULTRA , S24 -S24+  S24 ULTRA.Λοιπον με τις παρτιδες που υπαρχουν τωρα και μονο τωρα το s23+ ηταν μακραν το κορυφαιο ολων .Καταπληκτικο λευκο προς το παγωμενο καμια δυσμορφια πανω-κατω κτλ. Σε ολες τις συνθηκες βγηκε σουπερ .Και η υπολοιπη σειρα S23 ηταν καλη η δε S24 κλαφτα χαραλαμπε Ειχαμε και ενα poco X6 Pro που εχω αυτες τις μερες εχει καλυτερη οθονη απ το S24 ως απεικονιση παντα.Πολυ καλυτερο λευκο παντου και κοκκινο αριστο. Το κοκκινο βυσσινιζει δεν πορτοκαλιζει . 4 ωρες με καφε καναμε πειραματα σε ολα. Αυτα παιδια.:classic_biggrin:

    Μήπως είναι εύκολο να μου πείς τις καλύτερες ρυθμίσεις χρωμάτων στην έντονη λειτουργία για το καλύτερο αποτέλεσμα στο s23 plus?

  15. 23 ώρες πριν, s_nova said:

    Δεν εχεις προβλημα βαζεις οτι θες εχουν διαφορετικα σεναρια αλλα ειναι λαιτ αλλα δεν εχουν διαφημισεις κτλ.οχι δεν χρειαζονται το vanced manager  το οποιο το χρειαζεσαι για να  κανεις "Μονο"  εγκατασταση το MicroG  για να τρεξει το youtube χωρις....Να θυμασαι δεν βαζεις ποτε το MicroG που εχει στο φακελο που κατεβαζεις  θα εχεις μονιμα τo microG που εβαλες μεσο vanced -manager και θα ανανεωνεις μονο το youtube ως εφαρμογη .

    Καποια τυπικα Tips:

    Ενεργοποιουμε το μενου προγραμματιστη:

    Πας Ρυθμισειις / σχετικα με το τηλεφωνο /αναλυτικες πληροφοριες και προδιαγραφες/ πατας 7 φορες πανω  στην εκδοση λειτουργικου συστηματος θα ενεργοποιηθουν οι επιλογες προγραμματιστη. Φευγεις απο κει...

     

    ***Tips1

    Για τις τρεις κλιμακες animation συστηματος:

    Πας ρυθμισεις / προσθετες ρυθμισεις/ επιλογες προγραμματιστων /μπαινεις πας κατω-κατω  βρισκεις τις τρεις κλιμακες (παραθυρου-μεταβασης-animator ) και απο 1x   βαζεις και στις τρεις 0,5x . Ετσι εχεις πλεον πιο γρηγορη αποκριση παντου.

    ***Τips2

    Στο ιδιο μενου προγραμματιστη πας μεγεθος προσωρινης μνημης για την λειτουργια καταγραφης και απο 256 την βαζεις 4Μ

    ***Tips3

    στο ιδιο μενου προγραμματιστων πας εκδοση AVRCP bluetooth και βαζεις 1.6

    Απο κατω εκδοση map βαζεις 1.4

    Φίλε s_nova όποτε μπορέσεις ανέβασε μας ρυθμίσεις για την επιλογή του σχέδιου χρώματος οθόνης για το καλύτερο αποτέλεσμα ( εσύ πιο προτείνεις ).

    • Like 1
×
×
  • Create New...