Jump to content

zaro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

zaro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τι να πω! Κάποιοι άνθρωποι είναι απλα τυχεροί! Το NFS δεν τρέχει καλά στο δικό μου. Χρησιμοποιώ την ίδια έκδοση (1.05). Το Qt είναι μια πλατφόρμα πάνω στην οποία τρέχουν διάφορες εφάρμογές και παιχνίδια. Είναι το μέλλον του Symbian όπως λένε πολλοί (C++. PIPS κλπ). Το γιατί δεν έχεις κάνει update δεν το κατάλαβα. Θα βρω τι φταίει πού θα πάει.:angry: Επίσης, δεν έχω ιδέα ποιο είναι το γνωστό μαγαζάκι, αλλά ακούγεται καλό. Αν μπορεί ας μου στείλει κάποιος ένα link στο mail.
  2. Το έχω εγκαταστήσει και εγώ το NFS SHIFT για το Ν8, αλλά lagάρει κάθε 2 sec. Είμαι βέβαιος ότι δεν είναι θέμα δυνατοτήτων (το VIVAZ έχει καλύτερο hardware από το Ν8). Το έχεις εγκαταστήσει πάνω σε Qt. Aν ναι. ποια version ή ακόμα καλύτερα δώσε ενα link γιατι πραγματικά μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Έχω το Vιvaz Pro.
  3. Αυτό είναι πρόβλημα γιατί οι εφαρμογες για NOKIA είναι πολύ περισσότερες από αυτές για SONY ERICSSON.Εκτός αυτού ο επεξεργαστής των 208 Mhz του P1i είναι πολύ πιο αργός από των νέων NOKIA όπως το 6120 που είναι στα 370Mhz και στην μισή τιμή.
  4. Είμαι νέο μέλος.Να κάνω μια ερώτηση.δεν υπάρχει καμία συμβατότητα μεταξύ SYMBIAN OS S60 3RD EDITION και SYMBIAN OS UIQ.Ρωτάω γιατι υπάρχουν για NOKIA καλά αντίστοιχα προγράμματα.
×
×
  • Create New...