Jump to content

euroster83

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

euroster83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά άκουσα χτες ότι ο χρόνος που είναι έγκυρη η ταυτότητα είναι 10 χρόνια και τώρα το πάνε για 15 χρόνια! Δεν το ήξερα αυτό! Να φανταστείτε ότι οι περισσότεροι έχουν ταυτότητα που λέει μαθητής λυκείου!
  2. Δεν πιστεύω στα γούρια. Ότι είναι να συμβεί θα συμβεί είτε έχεις το γούρι σου είτε όχι. Απλώς πιστεύω ότι είναι μια προκατάληψη όπως και τα γκαντέμικα (μαύρη γάτα ή πέρασμα κάτω από μία σκάλα)
  3. Κάτι καινούργιο. Μπορείτε να πάρετε τηλέφωνα προς κινητά και στάθερα είτε να στείλετε μήνυμα σε οποιοδήποτε κινητό με αριθμό αποστολέα τον αριθμό σας με το πρόγραμμα για κινητό mig33 (http://www.mig33.com η download απευθείας από το κινητό στο wap.mig33.com). Πως γίνεται ? Με την ενεργοποίηση το mig33 (το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ώς msn messenger ο οποίος είναι μακράν ο καλύτερος wap messenger) σας δίνουν δώρο 0.61€ για να το χρησιμοποιήσετε για μηνύματα και τηλεφωνήματα. Το ΚΟΛΠΟ βρίσκεται εδώ... σε κάθε invite friend που κάνετε, ο φίλος σας ΚΑΙ ΣΕΙΣ, πιστώνεστε με επιπλέον 0.61€. Καλό είναι να έχετε κάποιο tim plus non stop για εντελώς δωρεαν sms sending. Κάνετε invite friend απλώς βάζοντας τον αριθμό του φίλου σας. Έτσι το σύστημα κατωχυρώνει ότι αν ενεργοποιηθεί το mig33 στο τηλέφωνο του φίλου σας, πιστώνεστε με 0.61€. Το κόλπο είναι επίσης εδώ :ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ! Οπότε τα βήματα είναι 3: 1.Invite friend 2.Μπαίνετε στο wap.mig33.com και πατάτε ΕΣΕΙΣ για τον φίλο σας Join now(Κανονικά μπορεί να το κάνει και αυτός) 3.Στέλνουν τον κωδικό ενεργοποίησης στο κινητό του φίλου σας. Το μόνο που απομένει είναι να μπείτε ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ mig33 με τα στοιχεία του φίλου σας, να βάλετε τον κωδικό ενεργοποίησης και ... έρχεται το μηνυματάκι ότι πιστωθήκατε 0.61€. Ουσιαστικά μπορείτε να το κάνετε στο κινητό του πατέρα/μητέρας/αδελφού κτλ χωρίς να χρειάζεται ποτέ να το χρησιμοποιήσουν. Δεν υπάρχει spam sms απο πλευρά του mig33. Μέχρι στιγμής έχω την υποψία ότι μπορείς να κάνεις invite μεχρι 5 φίλους αλλα μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλα και αυτό να ισχύει 5+1=6*0.61 = 3.66€ Δηλαδή 61 δωρεάν μηνύματα από το κινητό σας. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τους λογαριασμούς των φίλων σας για να στείλετε μηνύματα! Καλό sms sending ;)
  4. Έκανα το λάθος και έκανα αναβάθμιση... Λόγικα όσοι έχουν την παλιά έκδοση θα κερδίζουν ακόμα. Πρέπει να κάνω μια αναζήτηση να δω μήπως υπάρχει η 7 έκδοση
  5. Λοιπόν στο http://www.globe7.com μπορείς να στείλεις εντελώς δωρεάν μηνύματα ΚΑΘΩΣ και να πάρεις δωρεάν τηλέφωνα προς κινητά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βλέπεις κάποια βίντεο που έχουν. Για 10 λεπτά βίντεο σου δίνουν 0.03$. Ένα μήνυμα προς ελληνικό κινητό χρεώνεται με 0.114$ ενώ οι χρεώσεις προς κινητά (αν γίνεις golden member που γίνεσαι δωρεάν και πολύ εύκολα) είναι 0.1574 προς cosmote και vodafone , 0.1683 προς ΤΙΜ και 0,24 προς Q. Τα παραπάνω ποσά είναι ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ. οπότε με περίπου 50 λεπτά βίντεο μιλάς 1 λεπτό προς κινητά. Μπορείς να κάνεις το εξής ... Βάζεις τα μεγάλα βίντεο που έχουν όπως π.χ. τουριστικούς οδηγούς σε χαμηλή ανάλυση, κάνεις mute , minimize και συνεχίζεις την δουλεία σου. Α αν ανεβάσεις δικά σου βίντεο και πεις σε φίλους σου να τα δουν , τότε πληρώνεσαι όταν τα βλέπουν. Αυτά! edit:Παιδια είδα οτι με την νέα έκδοση δεν υποστηρίζεται να βλέπεις βίντεο και να πληρώνεσαι.Πρέπει να βρούμε την προηγούμενη έκδοση γιατι και εγώ έκανα αναβάθμιση και χάθηκε το σεντουκάκι "my treasure" .
×
×
  • Create New...