Jump to content

maik49

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maik49

  1. Καλησπερα , Αν καταλαβα καλα, εδω που εκανα την παραθεση ειναι απλα να γινει root το κινητο; Αν σταματησω τα βηματα μεχρι εδω τι γινεται; Το βασικο μου προβλημα ειναι ενα χαζοπρογραμμα που ειναι προεγγατεστημενο το οποιο λεγεται Documents to Go . Το οποιο θελει απο την μια να αγορασεις την πληρη εκδοση αλλα απο την αλλη δεν αφηνει να τρεξει καποιο αλλο παρεμφερες προγραμμα .
  2. Ξερει κανεις τι γινεται με τα vista? . Δεν μπορω με τιποτε να κανω συνδεση στο pc. Θελει αλλους drivers και που θα τους βρω?
  3. μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει αναβαθμιση λογισμικου. Το προβλημα μου ειναι να μπορωνα βαζω νεες λεξεις στο Ελληνικο Τ9.
  4. Στο Τ9 πως μπορουμε να προσθεσουμε νεες λεξεις;;;
  5. Θελω να προσθεσω ενα τηλεφωνο που υπαρχει ηδη στην λιστα προσφατων κλησεων οχι ενα οποιοδηποτε. Δοκιμασα αυτο που λες αλλα δεν γινεται.
  6. Εχω το τηλεφωνο ενα μηνα περιπου και οι εντυπωσεις μου ειναι γενικα καλες. ΟΜΩΣ εχω ενα προβλημα που αν ξερει καποιος παρακαλω ας με βοθησει. Γινεται να προσθεσω ενα νουμερο σε μια ηδη υπαρχουσα επαφη κατευθειαν απο την λιστα προσφατων κλησεων;;; Μονο σαν καινουρια επαφη μπορω να το κανω. να το προσθεσω σε υπαρχουσα οχι. Κριμα αν δεν γινεται γιατι ειναι βασικο εργαλειο .
  7. Μπορουμε να αλαξουμε την αναλυση στην ληψη φωτογραφιας και πως;;;
  8. Ευχαριστω πολυ φιλε ταξιδιωτη. Και μιας και ξερεις καλα το 600, η γραμματοσειρα στα νουμερα οταν καλεις γινεται να αλαξει;; οχι το μεγεθος αλλα το στυλ. Αυτα τα Times New δεν μου αρεσουν καθολου:)
  9. Καπου μεσα στο νημα αυτο διαβασα για ενα προγραμματακι που κοβει τα mp3 σε κοματια για να τα κανεις ringtone Εχω φαει τα ματια μου να το ψαχνω αλλα δεν τα καταφερα.Αν ξερει καποιος ας απαντησει. Και που θα το βρω φυσικα:)
  10. Μα το ειχε στην πρωτη φορπου το ανοιξα. Ειχε επιλογες κανονικο ,αθορυβο , κλπ.Το διαμορφωσα οπως ηθελα αλλα τωρα το εχω χασει.
  11. Χθες πηρα το 6270 καλο αλλα δεν μου καθησε ωραι στο χερι.Σημερα πηγα και το αλαξα με το 600. Καταπληκτικο με λιγα λογια. Χαιρεσαι να το εχεις στο χερι και να το δουλευεις. Δωστε μου ομως μια απαντηση .Παιζοντας εχω χασει το μενου των προφιλ. Πως μπορω να το δω;; Εχω φαει ολο το βιβλιαρακι αλλα τιποτε. Ειναι επειγον .
  12. Χαιρετω την παρεα. Σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω το v220. Η βασικη μου ερωτηση ειναι αν συνεργαζεται με τα win98SE που εχω στον υπολογιστη μου.
×
×
  • Create New...