Jump to content

skype

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About skype

  • Ημ. Γέννησης 25/08/1989

skype's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ πάλι έβαλα κάτι πρωτότυπα στους τρόπους επαναπροσδιορισης της παράδοσης, όπως πχ ο τουρισμός και τα οφέλη του στην παράδοση κλπ. Πιο γενικά: Αγαπητοί παρευρισκόμενοι, Πρόλογος μπλα μπλα Κυρίως θέμα Στην πρώτη παράγραφο του κυρίως θέματος έγραψα για την παράδοση και την παγκοσμιοποίηση διεθνώς, μετά άλλες 2 για τα αίτια και τρόποι επίλυσης. Επίλογος γενική και μελλοντική προσέγγιση θέματος. Μυστήριο μάθημα όμως η έκθεση, δυσκολεύομαι να προσδιορίσω το πόσο περίοπου έγραψα, είδομεν!
  2. http://bruxelles.cafebabel.com/public/bruxelles/blog_img/EFA_Map_of_Europe.jpg
  3. Παρακολούθησα τα συλλαλητήρια ωστόσο θέλω να θέσω ένα ερώτημα: Η φράση ''ουράνιο τόξο'' σας λέει κάτι?
  4. Επίσης σαν παιδί ήμουν αρκετά ξανθός, αλλά σταδιακά τα μαλλιά σκούρυναν (και ακόμα σκουραίνουν) τόσο πολύ που τώρα είμαι κανονικά καστανός! Είναι ανησυχητικό αυτό ή μπά?
  5. Αυτή την εποχή (φθινόπωρο) δεν υποτίθεται οτι πέφτουν τρίχες? Εγώ βλέπω κάποιες μετά το λούσιμο, αλλά παρατηρώ οτι πέφτουν και απο πίσω. Αε αυτό που λέτε για το οτι δεν μπορούμε να το σταματήσουμε, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την πρόληψη!
  6. 4,7 Ρίχτερ ήταν ο σεισμός παιδιά...
  7. Ένας φίλος μου με τρόμαξε γιατί βρήκε την πρώτη παράγωγο στο 30 θέμα 3x - x, ενώ δίκιο είχα εγώ που την βρήκα 3x - 3, όπως έπρεπε δηλαδή :) Απο το 3ο θέμα περιμένω τα περισσότερα, το 4ο το χαλάσαμε και δεν περιμένω να έχω αρκετά πάνω απο το 10. Αοδέ άν καταφέρεις να το αποστηθίσεις μπορείς να πάς και για 20...
  8. Βέβαια κάποιες απο τις αποδείξεις έχουν πέσει πέρσι και είναι κάπως απίθανο να τις ξαναβάλουν. Αλλά για καλό και για κακό τις έριξα μια ματιά...:rolleyes:
  9. Αντιθέτως τα μαθηματικά τα θεωρώ πιο εύκολα :blink:
  10. Χμ, εγώ τον Προγραμματισμό στην αρχή δεν τον πολυκατάλαβαινα, αλλά μετά τα Χριστούγεννα που τον έκανα επανάληψη και ιδίως τώρα τον κατέχω. Λίγο η συγχώνευση και οι πίνακες είναι κάπως δυσκολούτσικα. Αλλά αυτό που φοβάμαι είναι η Φυσική, για να πώ την αλήθεια :worry:
  11. Ναί μέχρι το 2013 θα είναι έτοιμες οι επεκτάσεις σε Καλαμαριά και Σταυρούπολη. Θα οριστεί ανάδοχος το 2008 (για τις επεκτάσεις) Εδώ ανακοινώθηκε πρίν απο καιρό η επέκταση της Καλαμαριάς: http://metrothessalonikis.blogspot.com/2007/03/blog-post_16.html Η επέκταση της Σταυρούπολης ανακοινώθηκε αργότερα, χθές συγκεκριμένα, απο μία τοπική εφημερίδα των δυτικών συνοικιών: http://img240.imageshack.us/img240/1848/1000973eq8.jpg
  12. Την Τρίτη αρχίζουν και οι εργασίες για την κατασκευή του φρέατος στον σιδηροδρομικό σταθμό, απ'όπου και θα μπούν οι μετροπόντικες στο τέλος του έτους για να σκάψουν. Πάντως σύμφωνα με άρθρο μέχρι το 2013 θα είναι έτοιμη η κύρια γραμμή μαζί με τις επεκτάσεις σε Καλαμαριά και Σταυρούπολη. Όλα μαζί 19,6 χλμ :) Η τρύπα απο την οποία θα βγαίνουν τα μπάζα στο πανεπιστήμιο, θα έχει βάθος 30 μέτρων, δηλαδή περίπου όσο μια δεκαόροφη πολυκατοικία!
  13. Βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου δίπλα στο υπόγειο πάρκινγκ έσπερος (στον παλιό κινηματογράφο) και ακριβώς δίπλα έχει ένα μαγαζί με ξηρούς καρπούς, επίσης έσπερος. Μπροστά στην είσοδο έχει ένα περίπτερο.
  14. Για όποιον ενδιαφέρεται το συγκεκριμένο Poster έχει βγεί και σε μπλούζες (μαγαζί στην Αλεξάνδρου Σβώλου)
  15. Εγώ το κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο σφύζει απο ζωή, δεν το αλλάζω παρόλο που οι περισσότεροι το εγκαταλείπουν για να πάνε στα προάστια, βέβαια ίσως πάω κι'εγώ εκεί κάποτε... Απ εξωτερικό Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Βαρκελώνη, Φρανκφούρτη. Επίσης θα μου άρεσε να μείνω στην Καλιφόρνια, L.A. η Σαν Φρανσίσκο
×
×
  • Create New...