Jump to content

fmayakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fmayakos

  • Ημ. Γέννησης 01/12/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

fmayakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To οποίο "κυκλοφορεί" γενικότερα; :O Αν ξέρεις κάτι, πμ με! ;)
  2. Όχι μόνον απάντησες στην απορία του φίλου μας, αλλά έδωσες και μία απίστευτα πετυχημένη περιγραφή του φαινομένου 24 και γιατί το αγαπάμε τόοοοοοοσο πολύ! :D Ωραίος, πολύ ωραίος! ;)
  3. Παρεμπιπτόντως, αυτό δεν ήταν απολύτως προβλέψιμο; :shifty:
  4. Ακριβώς έτσι είναι. Σε ένα μήνα περίπου, οι ζωές μας θα ξαναγίνουν βαρετές χωρίς να εκτελούμε αποστολές πεδίου σε εβδομαδιαία βάση! :confused: :ninja: :(
  5. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ουάααααααααααααααααααααααα! δεν έχω PS2!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  6. Αυτό ειδικά, μπορεί και να μην ισχύει... Ο ίδιος ο Νέιθανσον είχε πεί ότι
  7. Σ' ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου, αλλά αν θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιον, καλό θα ήταν να ευχαριστήσεις όλη την ομάδα του 24 γιατί είτε το πιστεύεις είτε όχι το επεισόδιο μεταφράστηκε απο 4 διαφορετικά άτομα! Συνεπώς όταν επιλέγεις το αρχείο, κάτω δεξιά μπορείς να δεις μια επιλογή "Εμφάνιση αξιολόγησης/σχολίων" απ' όπου θα μπορείς να ευχαριστείς όποιον έχει δουλέψει για το εκάστοτε αρχείο καθώς και να αξιολογήσεις την μετάφραση! ;)
  8. και για όσους περιμένουν τους ελληνικούς υπότιτλους... είναι έτοιμοι! (και σε χρόνο ρεκόρ, παρακαλώ!) http://www.greektvsubs.gr ;-)
  9. Γ***σέ τα! Τι θα κάνουμε μέχρι την επόμενη Τρίτη;; :( :cry: :worry:
  10. Δεν νομίζω να χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο απο τώρα... Εξάλλου, συνεχώς, Ίσως στο τέλος της σεζόν που θα καταλάβουμε όχι μόνο το "ποιος" αλλά και το "γιατί" θα έχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο! Ελπίζω να έγινα κατανοηθείς... :-)
  11. Ενδεχομένως και αύριο το βράδυ... Δεν εξαρτάται, όμως, μόνο απο μένα!
×
×
  • Create New...