Jump to content

fhristidis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fhristidis

  1. Καλησπέρα και από μένα... Έχω κάνει την 9η επίσκεψη σήμερα και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν είναι σίγουρα παθητική γυμναστική, επίσης αν και λόγω δουλειάς (γραφείο) με τα γνωστά αυχενικά προβλήματα και ψιλοκύφωση (καμπουρίτσα), αισθάνομαι κάθε μέρα και καλύτερα... Επίσης το συνδύασα και με μία καλή διατροφή και βλέπω πόντους να φεύγουν και μυς να δυναμώνουν σε πολύ καλά επίπεδα... Δεν θα συνιστούσα την απ' ευθείας αγορά του μηχανήματος γιατί είναι απαραίτητη η παρακολούθηση από personal trainer, τουλάχιστον για την αρχή της χρήσης του... Θα ενημερώσω και πάλι με νέα στοιχεία!!! :):):)
  2. αν θέλεις μπορώ να σου στείλω εγώ το δικό μου 290 !!! είμαι από Θεσσαλονίκη!!!!!
  3. Καλησπέρα σας Κύριοι... αγόρασα και γω το Vector 290 από carrefur με 119,00 € Από ότι διάβασα ο φίλος bbbb είναι ο master του είδους... και αν και μπήκα σήμερα στο topic τον καλωσορίζω και εγώ πίσω, συμμεριζόμενος τις απόψεις των άλλων μελών του forum... Θα περιμένω εναγωνίως την συνεισφορά σας για την αλλαγή του απαράδεκτου προγράμματος που έχει πάνω το 290... Ευχαριστώ εκ των προτέρω!!!
  4. sorry για την καθυστερηση eon αλλα δουλιτσα βλεπεις... αυτο που θελω ακριβως ειναι να επεξεργαστω excel sheet στο 6670. εχω δηλαδη ενα sheet και θελω να το περασω στο κινητο και να το δουλευω απο κει thx...
  5. καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους καινουριος στην παρέα και εχω μια ερωτησουλα... πως λειτουργει το quickoffice στο 6670???
  6. noone αν το θυμηθείς μ ενδιαφέρει και μένα το excel ... thanks
  7. noone αν το θυμηθείς μ ενδιαφέρει και μένα κυρίως το excelάκι...
×
×
  • Create New...