Jump to content

stknightmare

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

stknightmare's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, σκεφτόμαστε να αγοράσουμε ένα air condition inverter για το σαλόνι - κουζίνα, 45 τετραγωνικά, διπλά τζάμια, καινούργιο σπίτι. το budget είναι περίπου 700 - 850 toyotomi gan 18αρι http://fiorentinos.skroutzstore.gr/p.Toyotomi-akira-GAN-GAG-A180GVR-T3-18-000-btu-A-A-A-SE-24-ATOKES-DOSEIS.795767.html toyotomi tzn 18αρι http://fiorentinos.skroutzstore.gr/p.Toyotomi-Zen-TZN-TZG-18V3-18000-btu-inverter-A-A-A-SE-24-ATOKES-DOSEIS.834595.html toshiba ras 18αρι http://www.skroutz.gr/s/2506618/Toshiba-RAS-18N3KV2-E-RAS-18N3AV-E.html Ποια είναι η γνώμη σας, το έχει κάποιος να μας πει απόψεις? Σκέφτομαι περισσότερο το gan! Δεκτές και άλλες προτάσεις!
  2. Παιδιά να ρωτήσω ενεργοποίησα μια κάρτα χρόνου τον 9 ευρώ (whatsup νέες χρεώσεις) και κανονικά έπρεπε να έχω κάποια δωρεάν μηνύματα .Έστειλα SMSALL στο 1314 και μου ήρθε μνμ η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε κανονικά,αλλά αυτά τα δωρεάν μηνύματα δεν τα είδα ποτέ. Υγ:Ευχαριστώ προκαταβολικά. Υγ 2:Χμμμ μάλλον έπρεπε να έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία πριν ανανεώσω την κάρτα.Είναι καλοί αυτοί.:π
  3. Πολύ καλό,παλιά είχα το v360v , το μόνο κακό που έχω βρεί είναι ότι δεν αλλάζει skins.
  4. Με την αναφορα εκανες τπτ?Ειναι λιγο σπαστικο να την βαζεις και να την ξαναβαζεις καθε φορα. Υγ:Με τα mp3s δεν βρηκα κατι,για να το βαλεις σαν ηχο κλησης πρεπει να ειναι στην μνημη του τηλεφωνου και τα παιχνιδια δεν ξερω γιατι αλλα τα στελνει κατευθιαν στην καρτα μνημης.Για το καλωδιο χρησιμοποιεις καποιο software?Σαν να αργει πολυ στο browsing μου φαινεται.
  5. Μεταφερω δεδομενα απο το pc με bluetooth flashaki στο και δουλευει μια χαρα.Απλως θελω να βρω εναν τροπο να τα σωζει κατευθειαν στην καρτα μνημης.Σκεφτηκα και κατι αλλο τωρα το οποιο θα δοκιμαστει.Απο το laptop κατευθιαν στην καρτα μνημης με το adaptoraki.Τα games παντως περνιουνται πολυ ευκολα και δεν ξερω γιατι αλλα τα βαζει κατευθιαν στην καρτα μνημης.
  6. Λοιπον παω Ρυθμισεις>κατασταση>συσκευες αποθηκευσης μετα για να διαλεξεις την καρτα τι κανεις?Μονο format και μετονομασια μου δινει σαν επιλογες.Και οταν μπω στο μενου στο συσκευς αποθηκευσης δινει το λεπτομεριες.
  7. Βασικα ειναι μπερδεψιαρικο κινητο και γενικα ολα βρισκονται σε περιεργα σημεια και εγω δεν ειχα πολυ χρονο να το ψαξω.Αμα βρεις που βρισκετε και η αναφορα για να ειναι γενικα ενεργοποιημενη και να μην την ενεργοποιουμε σε καθε μηνυμα εημερωσε. Υγ:Και κατι αλλο απο default το κινητο εχει να αποθηκευονται τα παντα στην μνημη του τηλεφωνου υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξεις αυτο στην καρτα μνημης που εχει το κινητο γιατι ας πουμε για να μεταφερεις κατι πρεπει να εχεις αδεια την μνημη του κινητου αλλα ας πουμε ηχους κλεισεις παιρνει μονο απο την μνημη του τηλεφωνου και με τα mp3 αυτο ειναι λιγο κολλημα.
  8. Ρε παιδια η αναφορα για τα μηνυματα που ειναι?Αν εχει δλδ.Εχω το v360v αλα δεν νομιζω οτι εχουνε τοσο μεγαλη διαφορα.
×
×
  • Create New...