Jump to content

lusifer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lusifer

  1. Καλή τύχη σε όλους Κυρίες και Κύριοι!!!
  2. Καλή τύχη σε όλους!! Ελπίζω να κερδίζω τον IRON MAN!!
  3. Να έχουμε στο μυαλό μας ότι τα δίκτυα σε γενικές γραμμές δομούνται με την προοπτική ταυτόχρονης εξυπηρέτησης του 50% των συνδρομητών τους. Το 1999 τα δίκτυα είχαν αύξηση ζήτησης πάνω απο 1000%. τα νούμερα δεν είναι φανταστικά οπότε σκεφτήτε τι θα γίνει (αν υπάρχει γενικά κάποια υποδομή διαθέσιμη γιατί τέτοια μεγέθη σεισμών είναι μόνο για πολιτισμένες και δομημένες χώρες!!!
  4. Mπράβο και πάλι Πάρα πολύ καλή προσέγγιση η οποία περιέχει και πολλές αλήθειες-πικρίες για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας.
  5. Τι να το κάνουν το GPS όταν μπορούν να σε βρούν με άλλους τρόπους και χωρίς να έχεις GPS στο κινητό σου. Τριγωνισμός και ξερό ψωμί!!
  6. Παρόλο που διάβασα στα γρήγορα όλα τα σχόλια τελικά δεν βρηκα την απάντηση που ήθελα, οπότε θα ρωτήσω και εγω με την σειρά μου. Υπάρχει κάποιος δωρεάν τρόπος ξεκλειδώματος του Ε172 καθώς τελειώνει το συμβόλιαό μου και μάλλον θα αλλάξω παροχέα, και θέλω να κρατήσω το στικάκι αυτό. Ευχαριστώ
  7. Αγαπητέ Σπύρο Σου μετα΄φερω την προσωπική μου εμπειρία,καθώς τώρα τελειώνω κάτι παρόμοιο. Βάλε εναν μηχανικό να σου κτίσει τα μπετά (έχωντας πρώτα εσύ παζαρέψει την τιμή του μπετόν με τον προμηθευτή, και χωρίς να ξεχνάμε ότι η οικοδομική δραστηριότητα έχει πτώση περίπου 40%, οπότέ έχουν σφίξει οι κ......). Υστερα και με την υσηχία σου αν και απαιτεί τρελλό τρέξιμο, κόπο και γερά νεύρα βρίσκεις μόνος σου όλα τα απαιτούμενα υλικά, μαστόρους κ.λ.π. και χτίζεις αυτό που θέλεις. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν ενημερώνουμε τον μηχανικό ότι μετά τα μπετά δεν θα τον χρειαστούμε ................ Για να έχεις μια τάξη μεγέθους σε σχέση με τα ποσά που αναφέρεις (και για να καταλάβουμε τι χρήματα βγάζουν οι εργολάβοι) εμένα μου έχει κοστίσει 320€ το τετραγωνικό μεχρι τώρα (μου λείπουν μόνο κουζίνα και ντουλάπες) και μιλάμε για επαρχία που έχει αυξημένα μεταφορικά και άλλες τέτοιες μαλ..... Αν χρειαστείς κάτι άλλο πές μου. Καλημέρα.
×
×
  • Create New...