Jump to content

nerd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nerd

  1. Παιδες μηπως ξερει κανενας site με εφαρμογες για S700i? Βασικα θελω να βaλω mp3 για ringtone και αρνειται κατηγορηματικα! Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη!
  2. Φιλε stelar ακου η καλυτερα δες σκηνικο!το παραλαμβανω απο το service(3ο), βαζω τη sim, το ενεργοποιω και μετα απο δεκα λεπτα... να τα παλι! Δεν ξερω πλεον τι να υποθεσω! Η υγρασια ειναι σιγουρο κατι που καταστρεφει τετοιου ειδους συσκευες αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση που να την βρηκε την υγρασια! Το τρελο ειναι πως το χαρτι απο το service αναφερει οτι δεν εντοπιζεται κανενα προβλημα! Εχω αρχιζει να πιστευω πως ειναι προβλημα πλακετας και μου φαινεται απιθανο να φτιαχτει!Σκ..τα!Οποιοσδηποτε δει αυτο το μην και ξερει κατι παραπανω please help!!!!!
  3. Η υποθεση ξεκίνησε αρχες ιουνιου και οπως λες τωρα ειναι η τριτη φορα που το στελνω.Το κακο ειναι πως δεν μπορουν να εντοπισουν το προβλημα. Οσο για τη ζεστη δε νομιζω. Παντως εκτος απο εμενα ασχολειται και ενας φιλος μου με symbian και τα σχετικα και δεν του εχει τυχει ποτε κατι τετοιο ουτε και εχει ακουσει.Τι να πει κανεις? Το σιγουρο ειναι πως εχω ξενερωσει παρα πολυ.
  4. ρε παιδες εχω προβλημα με το τελικα σπασαρχ..ικο 7610!χανει το σημα περιοδικα και επανερχεται οποτε του ερθει!εχει κανενας παρομοια εμπειρια?εχω δοκιμασει με διαφορετικες sim το εχω στειλει 3 φορες για service kai αποτελεσμα 0!θα το πεταξω στον τοιχο!!!!!!!!!!
  5. Ρε παιδια εχω ενα 7610,ειχα μαλλον απο οτι φαινεται που παρουσιαζει το εξης:περιοδικα χανει το σημα!Μου εσπαγε τα νευρα αρκετες μερες και αποφασισα να το στειλω στα κεντρικα της νοκια για σερβισ!τρεις φορες μεχρι τωρα και η απαντηση ειναι πως το τηλ δεν εχει τιποτα!εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια?εχω ξενερωσει απεριοριστα με αυτη την κοροιδια!ουσιαστικα πληρωσα προβληματικο τηλ(εχει 1 χρονο εγγυηση και μαλλον δεν βλεπω αντικατασταση!)(σορρυ για τονους)
×
×
  • Create New...