Jump to content

p_bourinos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  578
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by p_bourinos

 1. To eyecomfort δεν λειτουργεί ούτε μετά το τελευταίο update. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τόσους μήνες γιατί δεν το διορθώνουν ενώ είναι ενήμεροι τόσο καιρό.... https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Eye-comfort-shield-bug-in-M52-android-12/td-p/11192167
 2. Δοκίμασε με ένα άλλο τηλέφωνο και ενεργοποίησε επιτυχώς το 5G. Πιστεύω μετά θα δουλέψει και σε αυτό και σε οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο που είναι 5G εννοείται….
 3. Μου λέει ότι δεν υποστηρίζει η συσκευή αλλά δεν έχει σημασία. Οι ταχύτητες είναι 5G στα σίγουρα. Έχεις μπει ποτέ με τη sim που έχεις σε 5G δίκτυο ή τώρα προσπαθείς για πρώτη φορά;;; Δεν βλέπω το λόγο να μην συνδέετε κάποιο τηλέφωνο σε 5G δίκτυο λόγω συσκευής.
 4. Τι να σου πω φίλε μου, δες και τα screen shots παρακάτω. Δοκίμασα και speed test 2 φορές και μου έβγαλε ειδοποίηση ότι κατανάλωσα 2gbs....δες....μιλάμε για το Μ52 5G πάντα.
 5. Δηλαδή δεν βλέπεις πουθενά 5G? Στις οθόνες παρακάτω??
 6. Είμαι cosmote και λειτούργησε απευθείας χωρίς να κάνω τίποτα. Δείχνει 5G επάνω στο σήμα. Η οθόνη είναι μάλλον υποδέεστερη από τα ακριβά αλλά όχι ενοχλητικά. Δες και μια φωτογραφία. Αριστερά είναι ένα realme gt neo 2 & δεξια το M52. Και τα 2 τέρμα φωτεινότητα.
 7. Μου το έδωσαν κι εμένα στη δουλειά. Το 5G λειτουργεί κανονικά. Αξιόλογο τηλέφωνο.
 8. Μου έπεφτε λίγο μακρυά. Το πήγα τελικά isystem. Σε 3 ώρες ήταν έτοιμο. Όλα καλά....
 9. 160 euro μου είπανε τελικά….μάλλον εκεί θα το πάω…..
 10. Δε ρώτησα. Θα κάνω ένα τηλέφωνο αύριο αλλά εκτιμώ ότι θα έιναι υψηλή η τιμή.
 11. Εχει αλλάξει κανείς κάμερα σε 11 pro max εκτός επίσημου service? Πετυχαίνει ή θα είναι προβληματική???
 12. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

  • Πώληση
  • Μεταχειρισμένο
  Συσκευή σε άριστη κατάσταση με αλλαγμένη original μπαταρία 17-2-2022 στην isystem οπότε στο 100%. Έχει γίνει έλεγχος από την isystem στη συσκευή και είναι πλήρως λειτουργική. Οθόνη πάντα με tempered glass & πάντα σε θήκη. Δίνεται η συσκευή στο κουτί της με τα σχετικά παραστατικά και 2-3 θήκες που υπάρχουν ΧΩΡΙΣ άλλα παρελκόμενα. Δεν με ενδιαφέρει καμία ανταλλαγή, η τιμή είναι τελική & δεν απαντώ σε παζάρια. Προτιμώ συνάντηση για να γίνει και ο έλεγχος από τον αγοραστή αλλά αν κάποιος θέλει γίνεται και αποστολή αν προηγηθεί κατάθεση. Βρίσκομαι Αττική, Αγία Παρασκευή.

  650 €

  - US

 13. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

  • Πώληση
  • Μεταχειρισμένο
  Συσκευή κομπλέ στο κουτί της σαν καινούρια χωρίς το παραμικρό σημάδι. Πάντα σε θήκη και με tempered glass. Είναι αγορασμένο από isystem με το σχετικό παραστατικό και ενεργοποιημένο 17-3-2021. Μαζί με 1 καινούριο spigen tempered glass, 4 spigen θήκες και μία ESR θήκη με stand. Μπαταρία στο 99%. Δίνεται στα 850 ευρώ. Από Αθήνα, περιοχή Αγία Παρασκευή. Προτιμώ συνάντηση για τον αντίστοιχο έλεγχο αλλά στέλνω και με δικά μου έξοδα και ACS, μόνο αν προηγηθεί κατάθεση.

  850 €

 14. Έκλεισε αυτό το deal. Δεν είναι έτσι? Κάπου διάβασα ότι ολοκληρώθηκε.
 15. https://www.gsmarena.com/qtek_9000-1264.php 1050 το είχα αγοράσει από το πλαίσιο. Η συγκεκριμένη συσκευή όμως τότε ήταν πραγματικά το κάτι άλλο..... Πάντα υπήχαν πανάκριβες συσκευές για διάφορους λόγους. Όποιος θέλει και μπορεί αγοράζει, το αν θα πάει άκλαυτη η συσκευή ποιον ενδιαφέρει πλην την εταιρία?? Προσωπικά κι εγώ πιστεύω ότι δεν θα τραβήξει....θα δούμε....
 16. το flashing apple το κάνει σε εσάς στο power on?? https://discussions.apple.com/thread/252315567
 17. Εμένα ξεκλειδώνει και με το κράνος και με τη ζελατίνα κατεβασμένη.
 18. Μιλάω για χρήση tablet και μόνο. Για δουλειά έχω το εταιρικό laptop και δεν θέλω δεύτερο. Καλό το surface αλλά αν δεν έχεις καθόλου laptop ή desktop. Αν και laptop σου δίνουν όλες οι εταιρίες πια..... Γνώμη μου πάντα.....
 19. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για tablet πλην ipad, όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτά.
 20. Κι εγώ το δουλεύω με 2 κάρτες cosmote (esim & physical) δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο....το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι κάποιες φορές οι 2 συνδέσεις έχουν διαφορετικό σήμα...πχ μπορεί η μία να έχει φουλ και η άλλη μία γραμμή.....
 21. Spigen μόνο... Προστασία και αντοχή....
×
×
 • Create New...