Jump to content

vag297

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vag297

  1.  Name: Πληκτρολογείτε COSMOTE Internet  APN: Πληκτρολογείτε internet  Proxy: το αφήνετε κενό  Port: το αφήνετε κενό  Username: το αφήνετε κενό  Password: το αφήνετε κενό  Server: το αφήνετε κενό  MMSC: το αφήνετε κενό  MMSC το αφήνετε κενό  MMS Port: το αφήνετε κενό  MCC:202(προκαθορισμένη τιμή)  NMC:01(προκαθορισμένη τιμή)  APN type: το αφήνετε στην προκαθορισμένη τιμή Καλη επιτυχια.
  2. Απόκτησα και εγώ το Jet μετά από τη συμβίωση με το απίθανο Ε71, από ότι βλέπω μέχρι τώρα έχουμε κάνει απίθανη επιλογή Jetttttttt. Οθόνη….κορυφή Μπατάριζα ….κορυφή Γενικά ένα τηλέφωνο που μπορεί να τα κάνει σχεδόν όλα σε σχέση με ακριβότερα μοντέλα. ΕΧΩ ένα χαζό πρόβλημα, μονό, και θέλω την βοήθεια σας !!!!! Δεν μπορώ να βρω πώς να απενεργοποιήσω τον ήχο των πλήκτρων, πραγματικά έχω φάει μια μπαταρία να το βρω χωρίς όμως αποτέλεσμα δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά. Ευχαριστώ
  3. Εχω την .127 οπως το αγορασα δεν με αφηνει να κανω αλλη, λεει οτι ειναι Update δεν στις επομενες σελιδες το εχω αναφερει. Σχετικα με την αφυπνιση εχω την εντυπωση πως χτυπα οταν ειναι κλειστο, οπως ολα τα Νοκια, sorry αλλα δεν το χρησιμοποιω.
  4. Για να σας βοηθησω λιγο. Εγω εχω το Nokia BH209 και δεν εχω κανενα προβλημα, παραλληλα εχω και ενα για backup το Blue One (που ειναι και φτηνο) και δουλευει απροβληματιστα.
  5. Και σε εμενα το ιδο λεει, αλλα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, ΒΤ ολη την ημερα χωρις καμια διακοπη Excange Push email συνεχεια, χωρις ουτε ενα προβλημα. Απλα το τηλεφωνο ειναι τελειο. Το μονο παραπονο το Excange δεν βλεπει τα sub folder στα email
  6. Υπάρχει παρόμοιο πρόγραμμα με το activesync για S60
  7. Παιδιά μια βοήθεια, θέλω να συνδεθώ, με GPRS έχω σύνδεση εταιρική Cosmote μίλησα με το 1200 μου έστειλαν με μήνυμα WAP με τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Έχω δυο λογαριασμούς email έναν εταιρικό και gmail, όταν συνδέομε με WiFi όλα είναι ΟΚ αλλά με GPRS τίποτα, καμία ιδέα ? Με το G900 δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί συνδεόμουνα με active sync.
  8. Πέρυσι τέτοιες μέρες έκανα αιτήσει στον Οτε για 24mbs αφού πρώτα είχαν ελέγξει που συντονίζει η γραμμή μου, συνδέθηκα 23 Δεκ. Kατά την περίοδο των γιορτών πήγαν όλα καλά κατέβαζα περίπου με 17mbs, μετά από έναν Μηνά έπεσα στα 8 τηλέφωνο Βλάβες γνωστή διαδικασία, αλλαγή συμβολαίου για 8, κάπου στον Μάιο συντόνιζα στα 4 αλλαγή συμβολίζου για 4 για να μην. τα πολυλογώ έχουν γίνει άλλες δυο αλλαγές με αποκορύφωμα σήμερα, μετά από επισκέψεις Τεχνικών Οτε και πολλές ώρες σε αναμονή στο 121 μου λένε ότι συντονίζω στο 1 mbs. Σημ. Από καλώδια, φίλτρα Modem έχω δοκιμάσει τα πάντα Τις αλλαγές συμβολαίου τις έκανα μετά από παρότρυνση του Οτε ότι θα με ενημερώσουν ποτέ θα είναι έτοιμο το δίκτυο για να δέχομαι 24 για να επαναφέρω το αρχικό συμβόλαιο, πράγμα βεβαία που ποτέ δεν έγινε. Για να λέω βεβαία τα θετικά δεν έχω μείνει ούτε μια μέρα χωρίς συνδεση αυτό είναι το μόνο καλό του Οτε. Για τους φίλους που έχουν παρόμοια προβλήματα και για να μην πληρώνουν τσάμπα λεφτά, όταν δίνεται τηλεφωνική βλάβη η κλήσεις καταγράφονται, σε περίπτωση αρνήσεις αλλαγής συμβολαίου κάντε χρήση, αυτού του δικαιώματος. Και για τον φόβο των Ιουδαίων δώστε βλάβη και δεύτερη φορά μετά από 2 ημέρες, γιατί συνήθως από ότι λένε όλος τυχαίος τη συγκεκριμένη μέρα είχε πρόβλημα το καταγραφικό μηχάνημα.
  9. Να πω και εγώ τα σχόλια μου για το τηλέφωνο, που αγόρασα προχθές και πέρασα μαζί του μια σκληρή μέρα. Εμφάνιση ΑΠΙΘΑΝΟ !!! Αυτονομία? έπειτα από περίπου 50 εισερχόμενες και 30 εξερχόμενες με Bluetooth συνέχεια ανοιχτό, 20 λεπτά σύνδεση WiFi και 5 λεπτά περίπου Gprs η μπαταρία του ήταν στις 11:00 το βράδυ στη μέση. ( Πρώτη φόρτιση !!!). Κόλλημα κανένα Πληκτρολόγιο θέλει εξάσκηση Επαφές όχι τόσο τραγικό θέλει όμως δουλειά Μηνύματα συνάντησα πρόβλημα με την μετατροπή Ελληνικά Αγγλικά πχ γραφείς το κείμενο και όταν πας να γράψεις το αριθμό τηλεφώνου γράφει γράμματα και όχι αριθμούς, είναι η πρώτη φορά που συναντώ τηλέφωνο να κάνει κάτι τέτοιο, πιθανών να μην έχω διαβάσει κάτι καλά ή είναι κάποιο Bug διότι όταν ο κέρσορας πηγαίνει στο banner εισαγωγής αριθμού η αριθμών και όχι γραμμάτων πρέπει να γίνεται αυτόματα και όχι χειροκίνητα. Σύνδεση Wifi πολύ γρήγορο και στην εύρεση όσο και σερφαρισμα. Οθόνη αρκετά καλή τόσο σε θέμα ανάλυσης αλλά και λόγω σχεδιασμού. Χρώμα αγόρασα το λευκό μου άρεσε περισσότερο αν και η λευκή Θήκη ταιριάζει περισσότερο σε κοπέλες. Θα αγοράσω μια after market. Κάμερα ( δεν με ενδιαφέρει ) ικανοποιητική στο θέμα του Focus που γίνεται με το πλήκτρο Τ το βρήκα βολικό διότι νοιώθω ότι έχω τον έλεγχο και τα αποτελέσματα ορατά στην οθόνη. Απορία η λειτουργία Scan Barcode που χρησιμεύει ? Αναφέρομε στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες αγοραστέ το άφοβα είναι εργαλείο δουλειάς.
  10. Θα ήθελα και εγώ να σας κάνω μια παράθεση ( πρώτη φορά) στο Forum που είμαι μέλος πολύ καιρό, με καθημερινές επίσκεψης και στη κυριολεξία με έχετε βοηθήσει παρά πολύ, στην σωστή επιλογή κινητού. Λόγω εργασίας μιλάω παρά πολλές ώρες την ημέρα, κατά συνέπεια να έχω και δυο κινητά Backup στο ίδιο νούμερο, αγοράζω Cash περίπου 2 με 3 τηλέφωνα το χρόνο και δεν έχω πουλήσει κανένα έχω αυτή τη στιγμή ένα συρτάρι γεμάτο κινητά, ακριβά και μη. Σας τα λέω όλα αυτά για να έχετε μια εικόνα ότι δεν είμαι άσχετος από τεχνολογία (δεν θα μπορούσε βέβαια λόγω επαγγέλματος) την Πέμπτη πήγα στο Πλαίσιο του Mall και αγόρασα το G900 ψάξιμο όλο το απόγευμα μερικά τηλεφωνά έτσι ώστε να αδειάσω την μπαταρία για το βάλω για φόρτιση, φόρτισε από της 10:30 έως 8:30 την επόμενη και ξεκινά το crash test,-- 1ον : 09:00 πμ Blue tooth συνδεδεμένο οι εξερχόμενες κανονικά, οι εισερχόμενες ενώ έχω συνδεδεμένο το ακουστικό ακούω ήχο εισερχόμενης στο ακουστικό δεν μπορώ και αναγκάζομε να μιλάω από την συσκευή ( sar 147), σύνδεση αλλού ακουστικού το ίδιο αποτέλεσμα. 2ον: 10:00 πμ Παρατήρησα δε ότι το σήμα ενώ το τηλέφωνο είναι στο γραφείο αυξομειώνετε από μια γραμμή έως Full ( στο συγκεκριμένο σημείο έχω 5/5). 3ον : 10:00 εως 11:30 πμ Κατά τη διάρκεια αρκετών συνομιλιών κόβετε η επικοινωνία χωρίς λόγω 4 φορές. 4ον: Στης 12:00 μμ ήχος προειδοποίησης χαμηλής μπαταρίας (αλλαγή τηλεφώνου με Ν6500) Επίσκεψη Plaisio Service Αργυρούπολης πρέπει να το πάτε στη Sony Ericsson Επίσκεψη Sony Ericsson Γλυφάδας Plaza αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο, αφήστε το να το δούμε και θα σας ενημερώσουμε. 5ον : 02:00 μμ Πλήρης φόρτιση και αμέσως προσπάθεια σύνδεσης Wifi για 2 λεπτά, πάτημα με πενακι στη μπαταρία 95%. 6ον : 03:30 μμ Προσπάθεια εύρεσης τηλεφωνικού κατάλογου και κόλλημα του τηλεφώνου ( αλλαγή με Ν Ε65) Τέλος Συγγνώμη παιδία για την τόσο μακροσκελή παράθεση αλλά είμαι πρώτη φορά τόσο νευριασμένος με ένα τηλέφωνο, είναι πολύ όμορφο και βολικό στη χρήση, αλλά όταν πουλάς ένα τηλέφωνο σαν επαγγελματικό πρέπει και να είναι, δεν υπάρχει δηλαδή Quality control σε τόσο μεγάλες εταιρίες, εάν δεν είχα τηλέφωνο να το αντικαταστήσω θα μπορούσα να έχω πάθει μεγάλη ζημία στη δουλεία μου ποιος τελικά θα με αποζημίωνε.
×
×
  • Create New...