Jump to content

dimtsar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimtsar

  1. Δεν έχετε καμία ελπίδα τώρα που συμμετέχω κι εγώ!!! LOL!!
  2. αυτό μπορεί να ισχύει για σταθερές συσκευές που αγοράστηκαν από εξωτερικό. αλλά για φορητές συσκευές (φορητούς υπολογιστές και ipod) γνωρίζω προσωπικά πως η Apple ΑΠΑΙΤΕΙ από όλους τους IMCs να παρέχουν εγγύηση σε όλους τους πελάτες της Apple παγκοσμίως και παντού. Οι τουρίστες δηλαδή, των οποίων τα iPod χάλασαν δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν στην Ελλάδα? Κάτι τέτοιο θα χαλούσε την εικόνα της Apple και γι αυτό υποχρεώνει τους IMCs να παρέχουν υποστήριξει, αλλιώς τους κλείνει. Αρκεί να δεχτεί κάποια καταγγελία. Είναι στα πλαίσια των υποχρεώσεων της σύμβασης με την Apple για να γίνει κάποιος IMC.
  3. +12 ευρω το κόστος για το εμβασμα στη dresdner bank στο λογαριασμό της cyberport με SWIFT, και οι τιμές γίνονται 333+12 = 345 και 433+12= 445 βασικά συμφέρει αν αντί για ένα μόνο ipod παραγγείλεις από δύο και άνω. για δύο ipod 60 γιγα πληρώνεις 409+409+24+12 το βασικότερο είναι η διαθεσιμότητα. εννοείται πως απο cyberport έρχονται γρηγορότερα. Το σημαντικότερο όμως είναι πως αναγράφεται στο site της cyberport ακριβώς η ημερομηνία που έχουν διαθεσιμότητα και ΠΟΤΕ δεν πέφτουν έξω. Εμένα την ημέρα που έγραφε ότι θα έχυν διαθεσιμότητα, εκείνη την ημέρα μου έστειλαν τα νάνο και έφτασαν πέντε μέρες αργότερα σπίτι μου.
  4. την βίντεο δυνατότητα την βρίσκω καλή, αλλά όχι και καθοριστική. Απλά είναι καλό που υπάρχει. Σαν τη δυνατότητα για φωτογραφίες ένα πράγμα. Το θετικό είναι ότι με τα ίδια λεφτά που έπαιρνε κανείς μέχρι τώρα το 20GB ipod, τώρα παίρνει ένα ipod πολύ λεπτότερο, με μεγαλύτερη οθόνη, με μεγάλη ανάλυση στην οθόνη, με 30GB και με τη δυνατότητα να παίζει βιντεάκια. Επίσης πολύ καλή θεωρώ την εξέλιξη από το 60GB iPod, το οποίο έβρισκα ότι ήταν πολύ χοντρό σε πάχος. Το νέο 60GB (με μεγαλύτερη καλύτερη οθόνη και δυνατότητα βίντεο) είναι 12% λεπτότερο από το παλιό 20GB!!!!!! το οποίο ήταν ήδη λεπτό!!! Δηλαδή απλά να το πούμε, κάποιος που δεν του φτάνουν τα 4γίγα του ipod nano στα 250 ευρώ, αγοράζει με 300 ευρώ ένα iPod κανονικό με ...30γίγα και βίντεο κλπ κλπ κλπ κλπ... είναι ένα καλό deal δεν μπορώ να πώ... Υ.Γ. κάποιος ρώτησε από πού αγόρασα το το ipod nano. Το αγόρασα από http://www.cyberport.de (βλέπε σελίδα 27 του topic)
  5. καταπληκτικό καταπληκτικό καταπληκτικό το ipod nano 4GB που πήρα!!!! το έχω πιά πάνω από εβδομάδα και ένα έχω να πώ! καταπληκτικό! έχω πωρωθεί τόσο πολύ που κάθομαι και αλλάζω τα id3 tags από greeklish σε ελληνικά λόγω της πολύ καλής ελληνικής γραμματοσειράς που έχει και τοποθετώ και τις εικόνες των cd από sites στο internet σε κάθε album που έχω για να φαίνεται στο ipod nano! αυτό ρε παιδιά σε πωρώνει να οργανώσεις επιτέλους τα τραγούδια που έχεις σκόρπια στον υπολογιστή σου και πάνε χαμένα! όσον αφορά την οθόνη και τις γρατσουνιές και σπασίματα που λένε, δεν είδα κανένα πρόβλημα στο δικό μου. ίσως κάποιος που πήρε κάποιο ελαττωματικό να έβγαλε βρώμα... και των άλλων παιδιών τα μαύρα που πήραμε στη μαζική παραγγελία, δεν έχουν γρατσουνιές. κάτι δαχτυλιές και ελάχιστα ξυσιματάκια που πρέπει να τα δείς στο πολύ φως. Βέβαια μετά από μακροχρόνια σκληρή χρήση, τί να σας πώ δεν ξέρω. όχι ότι έχει και σοβαρό πρόβλημα όμως, δεν θα το έλεγα. και από ποιότητα ήχου και ένταση είναι καταπληκτικό! χαχα πήγα κι εγώ στην infosystem και το ειδα. ευτυχώς το είχα πρίν πάω εκεί, γιατί αν το έβλεπα εκεί, θα πάθαινα κολούμπρα!
  6. Πολύ σωστά!!! (Εκτός αν είσαι μια μειονότητα που έχεις ήδη φορτιστή firewire από παλαιότερο iPod που πούλησες μεταχειρισμένο :) )
  7. άλλο να το 'φορτώσεις', άλλο να το φορτίσεις! ειδικά στο nano το firewire δεν 'φορτώνει' τραγούδια από τον υπολογιστή. Αλλά μέσω firewire φορτίζει η μπαταρία του. Αφου σου λέω μου δουλεύει κανονικά με τον παλιό φορτιστή μου (από πρίζα δίνει ρεύμα σε firewire καλώδιο iPod).
  8. Ειδικά στο μαύρο φαίνονται και οι δαχτυλιές! όλη την ώρα θέλει γυάλισμα! Τώρα αν κάποιος το γυαλίζει με ..γυαλόχαρτο :lol: εννοείται ότι αντι να το καθαρίζει το γρατσουνάει :lol: Ο παλιός ο φορτιστής ο firewire που έχω, φορτίζει και το iPod nano και μάλιστα και αρκετά γρήγορα. Είναι χρήσιμος ο φορτιστής γενικά. Αλλά υπάρχουν άλλα αξεσουάρ που κάνουν κάποια άλλη δουλειά αλλά και φορτίζουν κι όλας (π.χ. dension icelink για σύνδεση στο CD changer του αυτοκινήτου).
  9. φυσικά και δείχνει ελληνικά! και μάλιστα με πάρα πολύ όμορφη γραμματοσειρά! και στα id3 tags και στο κεντρικό μενού του. να ένα λινκ με φωτο από κάποιον που το αγόρασε πρόσφατα! http://www.helmug.gr/modules.php?op=modload&name=phpBB_14&file=index&action=viewtopic&topic=7626
  10. Παιδιά ήρθαν τα νανο!!!! Είναι απίστευτα! Συνιστώ ανεπιφύλακτα! Πάω να φτιάξω λίστες! Είναι και τα μενού όλα ελληνικά! Και η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται στα κομμάτια είναι καταπληκτική!!!!
  11. Αυτή τη στιγμή έχω ένα iPod mini. Δεν έχω ακούσει κάποιο άλλο mp3 player από iPod. Είχα και το iPod 15GB παλαιότερα και το mini που έχω τώρα. Και τα δύο θεωρώ ότι είχαν κορυφαία ποιότητα ήχου και πολύ δυνατή ένταση κατά τη γνώμη μου. Τελοσπάντων συγκεκριμένα ποτέ δεν με προβλημάτισαν ότι θα μπορούσε ο ήχος να ήταν καλύτερος ή να μην μου φτάνει η ένταση. Ποτέ δεν τα δούλεψα στο τέρμα τέρμα την ένταση τα iPod που είχα. Άρα τί στο καλό, τα θεωρώ πολύ δυνατά... Το iPod nano ακόμα το περιμένω. Έχει φύγει από γερμανία και το αναμένω σπίτι μου Δευτέρα ή Τρίτη ή Τετάρτη. Παρήγγειλα το άσπρο, αυτό θεωρώ πιο όμορφο προσωπικά. Το μαύρο κάνει δαχτυλιές και είναι χρώμα περισσότερο για 'μαγκιά' και λιγότερο για κανονική χρήση. Όποιος το πάρει σε μαύρο θα με θυμηθεί. Δε λέω, όμορφο είναι, απλά το κλασικό χρώμα του iPod που το έκανε διάσημο, το άσπρο, το θεωρώ ομορφότερο... Είδα ότι το έφεραν πιά και στο technikdirekt.de 198 ευρώ και 248 ευρώ αντίστοιχα (το οποίο δέχεται και πιστωτική κάρτα και έχει κορυφαίες τιμές, το έχω χρησιμοποιήσει και είναι καλό, απλά δεν αναγράφει τη διαθεσιμότητα).
  12. Πολύ καλό το νανο! Το παρήγγειλα από http://www.cyberport.de είναι άμεσα διαθέσιμο. 195 ευρώ τελική το 2 γίγα και 245 ευρώ τελική το 4 γίγα. Κάναμε μίνι μαζική παραγγελία με τρείς φίλους. Το cyberport δέχεται μόνο από τράπεζα και όχι από πιστωτική, αλλά είναι εύκολο! Έδωσα την παραγγελία, μου έστειλαν τον αριθμό λογαριασμού της dresdner bank (swift και IBAN) πήγα στην εμπορική τράπεζα, έστειλα τα 810 ευρώ της μαζικής παραγγελίας + 26 ευρώ για μεταφορικά στην ελλάδα, πλήρωσα και τα 12 ευρώ του εμβάσματος στην τράπεζα και σήμερα μου τα έστειλαν! σε τέσσερις μέρες θα τα έχω στα χέρια μου!!!
×
×
  • Create New...