Jump to content

v_rasta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About v_rasta

  • Ημ. Γέννησης 07/04/1983

v_rasta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή μας επιτυχία
  2. Καλή χρονια και καλή επιτυχία σε όλους
  3. καλησπέρα...... καμια πρόταση για καμιά καλή και δοκιμασμένη rom.....??? ότι να'ναι αρκεί να είναι δοκιμασμένο και καλό...(ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει!!!)
  4. δεν το έχω δοκιμάσει...πάντως σε όσα της HTC έχω χρησιμοποιήσει (touch, pro και pro 2) δεν μου το είχε κάνει αυτό.....τεσπα....κρίμα :(:(:(
  5. γι το 1 : εχω βάλει δικό μου ήχο... για το 2 είμαι καλυμένη και ευχαριστώ πολύ τον νίκο!!!
  6. την ελληνική 1.66.482.1....official.... απο προγράμματα τίποτα.....το κινητό είναι "καθαρό και παρθένο" χιχιχιχι!!!
  7. Καλησπέρα σε όλους και ζητώ συγγνώμη απο τώρα αν κάνω ερωτήσεις που έχουν ήδη απαντηθεί....δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να κοιτάξω το topic...:(:(:(:(:(:( Λοιπόν ερώτηση νούμερο 1: Δεν ξέρω αν έχει εμφανιστεί και σε άλλους πάντως όταν το κινητό είνια στην αναμονή (σβησμένη οθόνη) και μου έρθει μήνυμα και δεν το κοιτάξω εκείνη τη στιγμή και πριν τελειώσει ο ήχος του μηνύματος η δόνηση συνεχίζει και αφού έχει τελειωσει ο ήχος μηνύματος αυτή συνεχίζει...θα σταματήσει μόνο αν κάνω κάποια κλήση ή βγάλω την μπαταρία!!!!:blink::cry:......υπάρχει κάποιο πρόβλημα??? μήπως δεν έχω κοιτάξει κάποια ρύθμιση?? και ερώτηση νούμερο 2: Τέλη Οκτώβρη με την αλλαγή ώρας το κινητό δεν άλλαξε ώρα μόνο του και ας ήταν σωστά ρυθμισμένο.....και απο τότε αρκετά συχνά ενώ έχω επιλέξει σωστό time zone πηγαίνει μόνο του 1 ή 2 ώρες μπροστά..... Υπάρχει μήπως κάτι που δεν έχω δει/ρυθμίσει καλά... Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και συγγνώμη και πάλι αν έχουν απαντηθεί αυτά τα έρωτήματα αλλά ειλικρινά δεν έχω το χρόνο να το ψάξω περισσότερο!!
  8. Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!!!!:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:
  9. Καλημέρα και καλό μήνα Μπορεί κάποιος να μου πει που είναι η επιλογή που λέει ότι πατώντας το x να κλείνει τελείως ένα πρόγραμμα και να μην το αφήνει να "τρέχει"????? έχω βάλει τα 6,5..... Ευχαριστώ πολύ πρωκαταβολικώς!!!!!
  10. Αναγκάστικα να κάνω hard reset και τώρα δεν θυμάμαι πως να βάλω το εορτολόγια στην αρχική οθόνη να μου δείχνει τις γιορτές και να το βάλω να ψάξει τις επαφές μου για τις γιορτές τον ονομάτων!!!καμια βοήθεια;;;;ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων άκυρο παιδιά το βρήκα!!!!
  11. Βρήκα μια sd card και ότι destinator έχω βρει μέχρι στιγμής το έχω βάλει στην κάρτα και όταν πάω να τρέξω το exe μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να το εγκαταστήσει.....επιπλέον εγκατέστησα ένα φάκελο στην flash memory και δεν μπορώ να τον σβήσω με τίποτα.. Χρειάζομαι επειγόντως έναν browser εκτός από τον mio transfer hack c250 (γιατί ούτε με αυτό μου σβήνει τον φάκελο που είναι στην flash...και στον φάκελο miomap αν θυμάμαι καλά) και ένα destinator που να δουλεύει στάνταρ με το c220... Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!!
  12. Το άνοιξα πριν λίγο να δω μια οδό.....Τώρα πατάω για να ανοίξει και τίποτα.....ούτε με τον φορτιστή ανοίγει,,,,,...κανένας άλλος τρόπος για reset/format μπας και στρώσει;;;;;
×
×
  • Create New...