Jump to content

Kimosabe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Kimosabe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς για το άν μπορώ να συνδεθώ με MSN messenger και Gmail (απο φορητές συσκευές πχ iPhone) μέσω Wap over Wprs που δίνει η WIND. Δέν βρήκα κάτι σχετικό στο forum και σκέφτομαι μήπως υπάρχουν οι δυνατότητες αυτές :wink: (Προς το κάτω μέρος του PDF) http://www.wind.com.gr/ConDows/00001375_WIND_F2G_01-11-2007.pdf Ευχαριστώ
  2. AAAAA έγκλημα!!!!!!!!!:shock:
  3. Είμαι περήφανος κάτοχος μίας Amiga 500+, με 2ΜΒ additional RAM:D, και έχω περίπου 500-800 δισκέτες, κυρίως games αλλά και software. Έχω ψάξει το ζήτημα που αναφέρεις (convert amiga formatted disk to adf), και βρήκα οτι για να κάνεις την μετατοπή σε Amiga disk file, υπάρχει μία πατέντα σύμφωνα με την οποία χρησιμοποιώντας τον controller του Amiga drive, και τα σχετικών drivers, μπορείς να το κάνεις. Ένα χρήσιμο link που ελπίζω να σε βοηθήσει: http://www.amigaforever.com/kb/3-118.html Εγώ στην Amiga μου έχω drive απο PC, σχεδόν με τον ίδιο τρόπο.
  4. Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω, ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για το ειδικό μάθημα - Αγγλικά στην περίπτωσή μου? (Άκουσα κάτι για 6 Ιουλίου) Καλά αποτελέσματα σε όλους και μην ανησυχείτε για τίποτα, υπάρχουν και δεύτερες, τρίτες, τέταρτες...... πολλές ευκαιρίες, αν δεν είσαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματά σας, συμπληρώστε ένα μηχανογραφικό ακόμα και με 'χαμηλές' σχολές και το πολύ-πολύ ξαναδίνετε του χρόνου (εννοείται οτι ξεκινάτε απο το καλοκαίρι τις επαναλήψεις και οτι κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα μελετήσετε your @ςς off :) ). Απολαύστε το καλοκαίρι, βρείτε τί πραγματικά θέλετε στη ζωή σας και κυνηγήστε το, αφήνοντας τις σαχλαμάρες 'ζήσε τη στιγμή' τύπου Vodafone, με υπευθυνότητα σύνεση και σκληρή-έξυπνη δουλειά.
×
×
  • Create New...