Jump to content

lbch

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lbch

  • Ημ. Γέννησης 31/03/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

lbch's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. (αν και να πω την μαύρη αλήθεια δεν περιμένω απάντηση-λογικό :p) πείτε ότι κάτι γίνεται για να το επαναφέρω στα αρχικά ισχύει κάτι που βρήκα που αφορά το κινητό και λέει για factory reset και καλά για να επανέρθει στα αρχικά? Υ.Γ Τελικώς βρήκα όλο το υλικό σε drive μου,τώρα για (bonus) αν το'χει κανένας θα το ήθελα αν είναι εύκολο :)
  2. Καλησπέρες (lots of years since my last post :p), πείτε μου αγαπητέ @tfa ή όποιος άλλος αγαπητός "καμμένος hacker" υπάρχει στο βάθος, παίζει να έχει (ΑΚΟΜΑ) το υλικό ή (drive) links ή δεν ξέρω...που χρειάζεται για το customization του συγκεκριμένου κινητού (τώρα αν έχει κάποια κομμάτια οκ),αν τα έχει ΟΛΑ-:bow::respect:!με βάσει και τον οδηγό του tfa στο 1o post Y.Γ Βρήκα και στο youtube έναν τύπο που δείχνει κάποια themes και έστειλα μνμ μπας και... Υ.Γ.2 Είπα μετά από λίγο καιρό......να ολοκληρώσω ένα ημιτελειωμένο root (νομίζω ότι είναι root) Ευχαριστώ (πολύ) κ των προτέρων ένα (παλαιοσύγχρονο καμμένο) σκαλιστήρι :lol:!
  3. Καλησπερα σε ολους, (Ο μη τονισμος οφειλεται στην ελλειψη κουμπιου τονισμου) (Λογω προβληματος μεσω εφαρμογης, σκεφτηκα να το ποσταρω εδω το προβλημα μου........- οποια μεταφορα απαραιτητη ας γινει, ευχαριστω). Βλακωδως πηγα να εγκαταστησω καποια .sisx αρχεια τα οποια ειναι: mapsplazerwidgethelper_sr1.0,mapsplazerapp_for_embedding_sr1.0,mapsplazer_sr1.0,mapscap_for_embedding_sr1.0 που ειχα κατεβασει και υποτιθεται αφορουσαν το Check in στα Ovi Maps και το αποτελεσμα που πηρα ηταν να χαθουν ΟΛΑ τα εικονιδια απο τις εφαρμογες π.χ. διαχειριση εφαρμογων-βασικο (και ορισμενα που ειχα μεσω καρτας και οι pre-installed του Nokia)- εκανα και soft reset τιποτα. Υ.Γ. Η αναγνωση της καρτας μεσω του καλωδιου στο laptop γινεται κανονικα- βλεπω ολες τις εφαρμογες...! Ευχαριστω πολυ! Eνημερωση: Μολις διαπιστωσα οτι δε χαθηκανε ακριβως τα εικονιδια εφαρμογων αλλα πλεον ο μονος τροπος για να τα δω (μετα την εγκατασταση των αρχειων που ανεφερα) ειναι μεσω του θεματος οθονης "Εικονιδια συντομευσεων" πατωντας στο "Aναζητηση στο διαδιτυο και αρχεια μου" - Υπαρχει αραγε πλεον τροπος να τις ξαναδω και με το 2ρο τροπο δηλ. πατωντας εφαρμογες απο το μενου? Ευχαριστω προκαταβολικα!
  4. Παιδιά αναζητώ απεγνωσμένα μα μάταια φωτογραφικό υλικό από τους singles του 1ου κύκλου, συγκεκριμένα είδα μέσω ενός site την photo που είναι όλοι και στέκονται όρθιοι σε "διαγώνιες μεριές" αλλά είναι στο βάθος...Θέλω να δω αυτοί που παίζανε στον 1ο κύκλο(δεν το ήξερα τότε το singles, ή αν το'χα δει κατά μικρά διαστήματα όχι κάτι το ιδιαίτερο)
  5. Μιας και είπε ο φίλος Γιάννης ο όμορφος,γνωρίζει κανείς τραγούδι (είχε παίξει στο τέλος του γιάννη του όμορφου)που να λέει djbudge my star...!
  6. tsatse αυτό το τραγούδι επειδή ανέφερες σειρά, παιζόταν στο "Η ζωή μας μια βόλτα"το οποίο ήμουν και φανατικός τηλεθεατής αυτού.Γενικότερα ο Παπακαλιάτης στα σήριαλ που έχει γράψει το σενάριο γίνονται extreme πράγματα, να αναφέρω ακόμα (το έψαχνα για αρκετά λεπτά και το βρήκα)έπαιζε και η Φιλαρέτη Κομνηνού (στο σήριαλ η αγωνία ήρθε τότε που διαπίστωσε οτι είχε καρκίνο..)....! Το τραγούδι αν δεν απατώμαι πήγαινε έτσι...Στα μισά του δρόμου,κάνω τον σταυρό μου Αχ να σε χαρώ...κτλ.
  7. Δεν ξέρω αν την είδε κανείς σας πριν καμιά ώρα πρέπει να'ταν,το τρειλερ από το αυριανό επεισόδιο του "γιάννης ο όμορφος"παίζεται ένα γνωστό τραγουδάκι από πίσω κατά 90% 80's!!
  8. Γνωρίζει κανείς αυτό το κομμάτι?Είχε ωραία μελωδία και το πήρα από ένα παλικάρι που το'χε κάνει post σε ένα γνωστό site....http://www.sendspace.com/file/2ep6jh
  9. Ευρέθη και να'ναι καλά το Youtube, η συναυλία ήταν από τον Λυκαβητό το 2006 και μάλλον αφιέρωμα στον Μάνο Λοίζο...το τραγούδι λέγεται τίποτα δεν πάει χαμένο...Και για την ιστορία μουσική: Μάνος Λοίζος Στίχοι: Μανώλης Ρασούλης
  10. Eίναι τραγούδι το οποίο το είδα από εκπομπή δεν μπορώ να πω ότι ήταν στην εκπομπή γι'αυτό το βάζω εδώ (αν είναι λάθος τότε να γίνει άμεση μεταφορά στο άλλο forum),το είχα ακούσει στο ΑλΤσαντίρι newzzzzzzzz που αν δεν κάνω λάθος ήταν και για αφιέρωμα στον Μάνο Λοίζο και το τραγουδούσαν Ιωαννίδης, ΑΛεξίου, Μάλαμας και λέγανε εκτός των υπολοίπων στίχων γιατί μόνο αυτό συγκράτησα "Μα η ζωή η λεχώνα"κάτι τέτοιο.Ελπίζω να βοήθησα έστω και με αυτές τις λίγες πληροφορίες...
  11. να σου πω την πικρή μου αλήθεια αυτό με στεναχώρησε γιατί δεν ξέρω αν το'χεις νιώσει (εμένα μου έχει τύχει και σε μια εκπομπή της ερτ νομίζω πρέπει να ήταν που ο άλλος ήταν σε μια γέφυρα-δημοσιογράφος και έλεγε κάποια πράγματα εκεί για το χώρο και τις δυτικές περιοχές και τσουπ από πίσω η μουσική του δυτικά το ποτάμι----μια ζωή παλικάρι,πουλημένη η ψυχή και το τομάρι-κάτι τέτοια αναφέρει)βέβαια δεν μπορώ να πω ότι σε αυτή την περίπτωση είναι κλεμμένο αλλά τώρα είναι μ@λ@κία σε κανένα ξένο έργο ή κάτι άλλο που θα φανεί σε όποιον ακούει lowbap πρωτοφανές να ακούσει μουσική από κάποιο καλό ή αγαπημένο LowBap κομμάτι.......και στην ουσία θα'ναι το οriginal από το ξένο.....Δεν ξέρω αν με εννοείς....!
  12. Να'σαι καλά ρε φίλε, keep the power, σκεφτόμουνα για sadahzinia αλλά τελικώς καμία σχέση,με το που είδα το μήνυμά σου πήγα μέσα και πήρα το cd των Non Grata (Σχεδόν όλα τα cds έχω lowbap)tnx a lot και πάλι...
  13. Είναι sample το οποίο το πήρα από ένα παλικάρι και το βάζω και εδώ γιατί μου'χει σπάσει τα νεύρα (γνωρίζω ότι είναι και LowBap ρυθμός...αλλά το'χα ακούσει παλιά σε κάτι κασσέτες που είχα LowBap τραγούδια) http://www.sendspace.com/file/ssdp5d Αν τυχόν παρόλο το σχόλιο μου είναι λάθος αν γίνεται να μεταφερθεί στο forum με τις εκπομπές...Ευχαριστώ!
  14. Μάγκες ψάχνω το συγκεκριμένο τραγουδάκι το οποίο κατ'εμέ έχει γαμάτο ruthym και είναι εδώ το sample http://www.sendspace.com/file/fsagzk.....!Εύχομαι να το ξέρει κάποιος..
  15. Ψάχνω αυτά τα songs....http://www.sendspace.com/file/slsv2t!Δεν θυμάμαι αν το'χω ξανααναφέρει αλλά η τεχνολογία προσωπικά και αντικειμενικά for με μου την *α*άει την φωνή....anyway..
×
×
  • Create New...