Jump to content

justaname

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

justaname's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δικό μου δικό μου δικό μου δικό μου δικό μου δικό μου
  2. ναι,αλλα ακομα και αν ανοιξεις πορτακι πρεπει να πατησεις το "πρασινο" κουμπακι για να απαντησεις.εκτος εαν το επιλεξεις απο τις ρυθμισεις να απαντας μονο με το να ανοιγεις το πορτακι. τελικα μπορεσες να βρεις πως αλλαζει ο ηχος ειδοποιησης για τα sms?? <<μιας κ το εχεις απο τον αυγουστο..>> :) -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  3. 1)οταν δεχεσαι εισερχομενη δεν εμφανιζει το ονομα του καλουντος στη led εξωτερικη οθονη.μονο ενα εικονιδιο... 2)στις κλησεις εμφανιζει ενα τηλεφωνο και στα μηνυματα ενα φακελο + το παλλομενο led καθε φορα. 3)ικανοποιητικοτατος ηχος,κανενα παραπονο 4)τα δικα μου παραπονα ειναι: i}η συσκευασια δεν ειχε usb καλωδιο για synch με pc..ο μοναδικος τροπος να περασεις αρχεια στο κινητο ειναι μεσω της microsd καρτας(η οποια δεν περιεχεται στην συσκευασια) κ ενος card reader.. ii}ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Τ9!!!μονο αγγλικο...... ιιι}δεν μπορεις να αλλαξεις τον ηχο ειδοποιησης στα εισερχομενα sms....<<η τουλαχιστον δεν εχω βρει ακομα τον τροπο,οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη :p >> κατα τα αλλα ειναι ενα ωραιο κινητακι<<την δουλεια μας να κανουμε δλδ sms κ κλησεις>> με καλη αποδοση μπαταριας..κ ψαρωτικη :p LED εξωτερικη οθονη..αυτα
  4. γνωριζει κανεις πως αλλαζει ο ηχος για τα sms??? :cry:
  5. δηλαδη ακομα και αν δεν εχει φορτισει τελειως μπορεις να το βγαλεις? καθε φορα που κανω συγχρονισμο πρεπει να το αφηνω να φορτιζει τελειως?
  6. re seis exo kolisei me ta applications... emfanizei osa exo katevasei sto itunes pano aristera sto library ekei pou leei applications alla den iparxoun mesa sto ipod pou8ena ti ginetai?
  7. παιδια γεια σας! σημερα αγορασα ενα touch 16gb απο πλαισιο το οποιο ειχε την 1.1.2:blink: το αναβαθμισα στην 1.1.5 αλλα δεν ειδα καμια διαφορα,ας πουμε,ηθελα το maps κτλ... αλλα δεν τα εχει ουτε η 1.1.5 τελικα... μιας και δεν χρησιμοποιω πιστωτικες για να αναβαθμισω σε 2.0.0,μονοδρομος ειναι το jailbreak? επισης δεν μπορω να βαλω φωτογραφιες μεσα:ninja: στο itunes εχει music, movies, tv shows, podcasts, radio αλλα πουθενα pictures... πως γινεται????? και αλλη μια newbie ερωτηση,μπορω να διαγραψω αρχεια απευθειας απο το touch? thank u all:cool:
  8. Γεια σε ολους το προηγουμενο καλοκαιρι εκανα μια τρυπα στο αριστερο αυτι στο πανω μερος...και ολα πηγαν μια χαρα πριν απο 4 μηνες ειπα να ολοκληρωσω το project και πηγα και εκανα δυο τρυπες στο λοβο του αριστερου αυτιου,στο ιδιο μαγαζι μετα απο κανα 5ρι μερες αρχισε να πρηζεται και να κοκκινιζει ο λοβος χωρις να με ποναει παρολο που το προσεχα(αλοιφη κτλ) τεσπα επειδη τρομαξα τα εβγαλα και τα δυο καινουρια σκουλαρικια...μετα απο λιγο καιρο και αφου ειχαν κλεισει οι τρυπες:cry: ξεπρηστικε καπως αλλα εχει παραμεινει σχετικα μεγαλυτερο... τωρα θελω να ξανακανω τρυπες αλλα φοβαμαι μην παραμορφοθει κι'αλλο και κυκλοφορω με το αυτι στην τσεπη μηπως φταει που εκανα δυο τρυπες την ιδια μερα?το μεταλο δεν παιζει να μου δημιουργησε προβλημα μιας και ειχα βαλει ιδιο στο πανω μερος πιο παλια... εχει συμβει αυτο σε καποιον εδω μεσα??? αν ναι πως το αντιμετωπισε??
  9. γεια σας παιδια μολις αγορασα και εγω το κ810 και εχω σπαστει με το μεγεθος των sms που στελνει... υπαρχει καποια ρυθμιση για να στελνει μεγαλυτερα sms? sorry αν εχει ξαναειπωθει αυτη η ερωτηση αλλα δεν μπορω να διαβασω τοσες σελιδες:O thanx
×
×
  • Create New...