Jump to content

antonis_p

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

antonis_p's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ξέρει κάποιος πώς απενεργοποιώ τον αυτόματο τηλεφωνητή σε καρτοκινητο wind f2g?
  2. Ξ±ΟΞΏΟ ΞΈΞ± Ξ*Ξ»Ξ΅Ξ³Ξ΅Ο ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞΏΞ½ Ξλληνα, ΟΞ΅ ΟΞ― Ξ΅ΟΟΞΏΟ Ξ³Ξ―Ξ½Ξ΅ΟΞ±ΞΉ Ξ· ΡκΟΞΏΞΌΟΞ (ΟΟΞ½ 4watts) ΟΞ΅ AM mode, ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞ΅ ΟΞ― Ξ΅ΟΟΞΏΟ ΟΞ΅ FM narrow mode?
  3. afto pou grafeis ginetai se kapoio apo ta 2 tilefona poy grafw pws exw? thanks,
  4. Ξ±ΟΞΏΟ ΞΈΞ± Ξ*Ξ»Ξ΅Ξ³Ξ΅Ο ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞΏΞ½ Ξλληνα, ΟΞ΅ ΟΞ― Ξ΅ΟΟΞΏΟ Ξ³Ξ―Ξ½Ξ΅ΟΞ±ΞΉ Ξ· ΡκΟΞΏΞΌΟΞ (ΟΟΞ½ 4watts) ΟΞ΅ AM mode, ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞ΅ ΟΞ― Ξ΅ΟΟΞΏΟ ΟΞ΅ FM narrow mode?
  5. σε ευχαριστώ για την απάντηση, αν έχεις την καλοσύνη γράψε μου 2 κουβέντες για αυτό: πάντως το yahoo email μου αν και yahoo.com το ανοιγα ξεκινωντας απο mail.yahoo.gr με IE και ανοιγε κανονικα (με wind plus εννοώ).
  6. hello, για να κανω browsing στο ιντερνετ από το pc μου, να βάλω τον Opera 9.27 for Windows; Πιθανόν να απαντάται το ερώτημα πιο πριν αλλά είμαστε ήδη στην 120η σελίδα!!! Δοκίμασα με IE και τα πήγε μέτρια (πχ δεν μπορούσα να πάρω email από την hotmail). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις που πιθανολογώ πως θα πάρω, (και sorry αν δεν έχω την υπομονή να διαβάσω 2382 posts!!), Αντώνης
  7. το παιδί, το σκυλί και τον cber, όπως τους μάθεις!!!!!!!!!
  8. δεν είναι όλα απλά με τις κλωνο-κάρτες... ενώ στο απλό nokia προστέθηκε το STK στο menu (όλα καλά), στο k320i (sony ericsson) και το gx17 (sharp) το αντίστοιχο μενού STK χώθηκε κάπου σε κάποιο άλλο άσχετο menu, το ένα από τα δύο δεν καταφέρνει να κάνει την αλλάγη νούμερου!
  9. σε ευχαριστω για την απάντηση, αυτό κάνω μεχρι τώρα αλλά είναι μπελάς να καλείς κάθε πρωί για να δεις αν ισχυει ακόμα... Ποιός βλάκας το σκέφτηκε να το κάνει έτσι στην wind άραγε; PS, πρέπει να περνάς "ζάχαρη" εκεί στην Σκύρο, πέρασα κάποτε για λίγο και θυμάμαι πως δεν κινείται τίποτα... enjoy & relax!
  10. χρησιμοποιώ το f2g 5 για το προγραμμα που χρεώνει €0,01 τα 60'', με ποιο τρόπο μπορώ να μάθω πότε λήγει ο μήνας, προκειμένου να το ενεργοποιήσω ξανά, γιατί δεν θυμάμαι την ημερομηνία που το ενεργοποίησα; Αντώνης
  11. προσπάθησα να ανοίξω το πιο κάτω παράθυρο telnet: telnet:sz1sv.redirectme.net ή το telnet:gb7ujs.shacknet.nu:7373 όπου κανονικά με οποιαδήποτε άλλη σύνδεση ανοίγει ένα telnet popup παραθυρο και γινεται η σύνδεση. Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος να το ανοίξω με σύνδεση wap;
  12. προφανως εννοεις την μεγάλη, οχι την μικρουλα... κατι μου λεει πως δεν την έχω...
  13. καταφερα και κλειδωσα την sim max, την κινεζικη τελος παντων με τα 12 νουμερα. ποιον puk να χρησιμοποιησω; ποιας καρτας; Μηπως να την πεταξω και να παραγγειλω άλλη;
  14. λοιπον, 1. με μια κεραια ground plane ή 5/8 χωρις πηνια και traps ομως, αλλα πληρους μηκους, 2. με καποιο καλωδιο της προκοπης εφοσον προκειται για πανω απο εναν οροφο οπως το rg213 3. με την κεραια στο μεγαλυτερο δυνατον υψος εχετε ολους τους παραγοντες προκειμενου το cb να αποδωσει τα μεγιστα. Η συχνοτητα ομως αυτη αν και μπορει να επιτυχει αρκετα μακρινες επαφες οπως πχ Ιταλια, δεν μπορει να επιτυχει ενδιαμεσες! Λιγο-πολυ η συμπεριφορα σε αυτη την συχνοτητα ειναι αναλογη του vhf, σιγουρα θα ακουστειτε στην πολη σας και οπου "βλεπετε". Η μεγαλυτερη ισχυς σιγουρα κατι θα επιτυχει αλλα οχι σημαντικα πραγματα, μην παραμυθιαστειτε οτι με 100 ή 1000 watts θα μιλησετε με Αλεξανδρουπολη! Απλα δεν το επιτρεπει η διαδοση σε αυτη την συχνοτητα. Eπησεις ολα τα ΑΜ μηχανηματα ειναι ιδια μεταξυ τους, ολα βγαζουν 4 watts και απλα τα καλυτερα εχουν καποιο φιλτρο παραπανω στον δεκτη οπως noice blanker. Οι ενισχυτες που λενε 100 watts, εννοουν οτι θα βγαλουν μεγιστα 100watts σε ssb διαμορφωση και δεν θα τα δειτε ποτε αν εχετε ΑΜ μηχανημα. Good luck!
×
×
  • Create New...