Jump to content

tasosfit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

tasosfit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παρακαλώ όποιος μπορεί να δώσει μερικές πληροφορίες για βοήθεια. Αγόρασα ένα καινούργιο Lenovo tab 4 8''. Ανοιξε και δούλευε κανονικά... Μου ζητησε να κάνει update σε Android 8. Κατέβασε ένα αρχειο 1677mb και ξεκίνησε εγκατάσταση .. Εφυγα και το άφησα να το κάνει.. όταν επέστρεψα ηταν στην οθόνη εκκίνησης με το πορτοκαλι λογοτυπο της lenovo ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ. Δείτε εικόνα. Τί εχω κάνει: 1) Επειδη δεν μπορώ να μπω σε μενου, hard reset με κουμπιά. 2) Το έφερα σε κατάσταση fastboot. Τιποτα ...κλεινω ...ανοίγω και σταματά στην ιδια οθόνη.. Καμιά ιδεα?? ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορώ να φτάσω σε αυτήν την οθόνη...να άνω κάτι άλλο απο factory reset που εκανα και δεν διορθωθηκε το πρόβλημα? Η πρώτη επιλογη που δεν φαινεται από φωτεινότητα είναι Reboot system now.
  2. Iphone 4 απο Αμερικη και ξεκλιδωμενο με Gevey και εκδοση 4.3.5.(8L1) φορεας carrier 10.0 Firmware μοντελο 04.10.01 Θελω να αναβαθμισω σε ios 5 τουλαχιστον. Μου το ξεκλιδωσαν σε καταστημα την προηγουμενη φορα με την gevey. Τωρα δεν βρισκω καποιον τι κανω? Ειμαι ασχετος απο αναβαθμισεις.. Βρηκα αυτο για ριξτε μια ματια...... παιζει? http://www.youtube.com/watch?v=Ud4bhRld41g&feature=youtube_gdata_player
  3. tasosfit

    iPhone 4

    Παιδια συγνωμη αν δεν ειμαι στο σωστο thread αλλα θα ηθελα καποιον να με βοηθήσει να ανοιξω το iphone 4 που μου στειλανε απο την Αμερική που μαλλον ειναι κλειδωμένο....Διαβαζω οδηγιες στο forum λλα δεν καταλαβαινω γιατι μιλανε για διαφορα 4.3.2 κλπ HELP...
  4. Παιδια το galaxy s δεν εχει το gorilla glass που δεν χαραζεται?
  5. Παιδιά ενδιαφερομαι να αγορασω την samsung ue46d5000 ή 5500. απλα δεν μπορω να καταλάβω τις διαφορές τους help...
  6. παρακαλώ οποίος γνωρίζει πως θα κάνω το τηλέφωνο να τρέχει android ας μου πει! ευχαριστώ!
  7. Παιδιά μου προέκυψε να πάρω μια νεα τηλεόραση... Ερωτήματα: Με 1200€ βρισκω την LG 47LX6500 LED TV 3D 47'' η οποια ειναι 3D / 200HZ/47''/LED ΚΑΙ ΜΕ 850€ βρισκω Philips 46PFL5605H οπου ειναι 46'' / 100HZ / led Αξιζει το 3D για350€? Επίσης τι έχετε να προτεινετε στα 700-1200€ σε 46'' και πάνω?
  8. buy ugg boots:)on line,there are we offer different kinds of classic ugg boots,like genuine ugg boots,tall ugg boots,ugg ultra boots,short ugg boots,kid ugg boots,cardy ugg bootsand so on,:)wish you have a nice day:)
  9. Παιδια sorry για την ασχετιλαα.. σε ενα hp 214 θελω να βάλω αυτην την ταινία: Quantum.Of.Solace.2008.DVDRip.XviD.AC3-FLAWL3SS.avi Εχω και αυτους τους υπότιτλους: 007.Quantum.Of.Solace.2008.DvDRip.Ac3-FxM{GR}.srt Ποια προγράμματα χρειάζομαι? Πως θα το κάνω? Πως θα βαλω υποτιτλους?
  10. Παιδια είμαι κα εγω ενας κατοχος 214 νεος! Φοραει wm6.0 Υπάρχουν και νεότερα? Επίσης βλέπω πολυ κουβέντα για τις rom τι ακριβως είναι? soorry για την αγνεια αλλά απο καπουπ΄ρεπει να ξεκινήσω...
  11. Πολύ πιο ευαισθητη οθόνη.....Κατα τα άλλα είναι απαιχτο μηχάνημα.....
  12. Δεν βρίσκω το κατάλογο windows....:wacko:
  13. Ρε παιδια στείλτε κανένα link να βάλω κατι όμορφο στο hp 214 μου! Και καμια οδηγία!
  14. Μόλις παρέλαβα το hp 214 για δεύτερη φορά γιατι το πρώτο μου το φάγενεεε.... Παρατήρησα μια διαφορά στην οθόνη..έχει λιγοτερη απόσταση μεταξύ της μεμβρανης και του σκληρου μερους! Ρώτησα ένα φίλο που ασχολείτε με αυτά (λόγω εξοπλισμού εστιατορίων) κα μου είπε οτι οι παρτίδες με την μεγαλύτερη απόσταση ήταν προβληματικές....σε 2-3 μήνες οι οθόνες -ειδικά με επαγγελματική χρήση εστιατορίου ή καφέ - τα "παιζανε"!!! Γνωρίζεται κάτι επ' αυτού? Υ.Γ. Προτείνω ανεπιφύλακτα pda4u. Εκανα την παραγγελεία χθές 12 το πρωί και σήμερα στις 11 βρισκόταν σπίτι μου στα Χανια... 9 ευρώ βέβαια μεταφορικά δεν είναι και λίγα....κατα τα άλλα αψογοι!
  15. Ειναι μεγάλα ρε παιδια τα notebooks και αντε να περιμένεις να φορτώσουν windows κλπ...
×
×
  • Create New...