Jump to content

oneirobatis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by oneirobatis

  1. Δηλαδη με το wind plus δν μπορω να μπαινω μεσω toy safari για μικρη περιηγηση?
  2. Καλησπερα. Νεος στην καροκινητη της wind. θα ηθελα δυο απαντησεις γιατι το σιτε της εταιριας μου πεταει συνεχεια time out πφφ.. πως ενεργοποιειται το ADSM NS7 με κόστος 1.75€ και όγκο 1.5GB την ημέρα και πως το wind plus non stop 40μβ οπως κ αν γινεται να τα εχω συνχρονως...
  3. Καλημερα. Να ρωτησω κατι.. Πηρα την προσφορα 100mb και sms κτπ κ εχθες τελιωσαν οι μοναδες στο κινητο κ δν μπορουσα να μπω στο ιντερνετ αλλα ουτε να στειλω μην. ουτε να παρω τηλεφωνο στο wind plus προς 1 νουμερο που εχω. Εκανα ανανεωση 5 ευρω σημερα αλλα κ παλι δν μπορω να μπω στο ιντερνετ. Τι εγινε :/ ??
  4. Καλημερα παιδια μολις πηρα κ εγω το satio . Και εχω το εξης προβλημα. Θελω να μεταφερω απο το προηγουμενο κιν. se c905 παλι . Δοκιμασα να κανω backup με το pcsuite αλλα δν ειναι συμβατο το restore . Δοκιμασα μαζικη αποστολη μεσω bluetooth αλλα φαινονται ανακατεμενα. Ο μονος τροπος που φαινονται κανονικα ειναι να στελνω ενα ενα με bluetooth κ να τα αποθηκευω ως επαγγελματικη καρτα.... αλλα δν γινεται να το συνεχισω καμια ιδεα?
×
×
  • Create New...