Jump to content

Carpe_Diem

Members
  • Δημοσιεύσεις

    683
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Carpe_Diem

  1. Θεωρείτε ότι θα πέσουν και άλλο οι τιμές γενικά την Παρασκευή η όχι? Το 11Τ θα πέσει η τα 400ε είναι ήδη χαμηλά?
  2. Κάπου διάβασα ότι κάποιος το αγόρασε 300ε. Ξέρετε ποιο κατάστημα είχε αυτή την προσφορά για b. f?
  3. Οταν το συνδεσω απλα με usb θα το δει χωρις να κανω τπτ?
  4. Καλησπέρα. Μου έπεσε η συσκευή από το χέρι με την οθο η να σκάει στο πάτωμα οριζόντια. Η οθόνη έγινε πράσινη κτλπ. Προφανώς χάλασε. Αλλά δεν έχει σπάσει. Τι τιμές παίζουν για αλλαγή? Κάπου φθηνά για αντικατάσταση? Είναι εύκολο να κάνω τη ν αλλαγή μονος μου? Επίσης μπορώ με κάποιο τρόπο χωρίς οθόνη να πάρω τα αρχεία μου?
  5. Υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει ώστε να βάλω νέα τον την πιο σταθερή στο 605 που έχω?
  6. OK. Όσον αφορά το άλλο ερώτημα? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  7. Καλημέρα. Έχω αγοράσει huawei online drive. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω μαζικά όλες τις φωτογραφίες σε υπολογιστή? Επίσης γνωρίζει κανείς κόστος αλλαγής του τζαμιού μόνο μπροστα? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  8. Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του tablet και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βγει κάποια custom rom που να παίζει καλά στο μηχάνημα και με το όσο δυνατόν νεότερη έκδοση Android.
  9. Καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια. Ήμουν στη gallery φωτογραφιών και πάτησα κατά λάθος κάτι και έπιασε να σβήνει φωτογραφίες μου. Το σταμάτησα αλλά έχασα κοντά στις 1500. Μπορώ με κάποιο τρόπο να τις επαναφέρω? Υπάρχει trash folder?
  10. Καλησπέρα. Περίμενα πως και πως το νέο Android 9 και όταν έκανα το update η εφαρμογή του τηλεφώνου έχει γίνει πολύ αργή... Και στις επαφές και στην πληκτρολογηση. Το έχει και κάποιος άλλος? Κάποια λύση?
  11. Καλημερα. Εχω το huawei 20 pro και εχω ενα προβλημα με τους browser δεν μπορω να κατεβασω τπτ δεν μου επιτρεπεται... ξεκιναει με μετα απο λιγο λεει απετυχε...δεν ξερω αν ειναι ρυθμιση του browser η ρυθμιση των huawei .Μπορει να βοηθησει καποιος?
  12. Έχουμε καμία άποψη για το παραπάνω?
  13. Σ ευχαριστώ αλλά σ αυτή μου λέει ότι δεν επιτρέπεται να κατεβάσω βίντεο από youtube
  14. Εγώ έχω huawei και με όλους τους browser μου βγάζει ότι απέτυχε... Κάποια ρύθμιση θα είναι αλλά δε ξέρω ποισ
  15. Σ ευχαριστώ πολύ. Πάω να το κατεβάσω αλλά μου βγάζει λήψη ανεπιτυχής... Μήπως χρειάζεται καμία ρύθμιση στο browser η στην ασφάλεια του κινητού?
  16. Καμία καλή εφαρμογή για youtube Downloader?
  17. Καλησπέρα. Πήρα το tempered glass της NiLLKiN 3D CP+ MAX το θέμα είναι ότι όταν την τοποθέτησα βλέπω ότι στο πλάι από κάθε πλευρά το μαύρο πλαίσιο που έχει μου τρώει μέρος της οθόνης, ελάχιστο βέβαια αλλά τρώει. Είναι φυσιολογικό?
  18. Καλησπέρα. Πήρα το tempered glass της NiLLKiN 3D CP+ MAX το θέμα είναι ότι όταν την τοποθέτησα βλέπω ότι στο πλάι από κάθε πλευρά το μαύρο πλαίσιο που έχει μου τρώει μέρος της οθόνης, ελάχιστο βέβαια αλλά τρώει. Είναι φυσιολογικό?
  19. Αντε να δούμε... Κι εγώ περιμένω... Ήμαρτον πια
  20. Η επιλογή για προγραμματιστες που είναι?
  21. Και κάτι άλλο.. Γνωρίζει κανείς αλλά Bluetooth wireless με μνήμη για να έχεις μουσική και χωρίς το κινητό?
  22. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για τα συγκεκριμένα ακουστικά τα θέλω για τρέξιμο ώστε να έχω μουσική ούτε δεν έχω το κινητό μαζί μου. Τα έχει κάποιος? Γνώμες? Διάρκεια μπαταρίας, ήχος κλπ? Αξίζουν?
  23. Αυτά δε κάνουν για τρέξιμο... Θα πέφτουν από τα αυτιά κατά την διάρκεια.
  24. Καλημέρα. Αναζητώ Bluetooth για το κινητό μου αλλά να μπορεί να παίζει και μουσική από μόνο του να έχει χώρο αποθήκευσης. Το θέλω για προπόνηση τρεξίματος κλπ... Προτάσεις?
  25. Φίλε πες μου και σ εμένα τι να κάνω με το stopad
×
×
  • Create New...