Jump to content

kzar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kzar

  • Ημ. Γέννησης 01/05/1975

kzar's Achievements

  1. Καλημέρα και Καλή Χρονιά! Εγώ μετά από πολύ καιρό είχα μία πρόοδο, αλλά σε ... φάσεις. 1η φάση: Ενεργοποιήθηκε η πρόσβαση στο internet ακριβώς πριν την παραμονή Χριστουγέννων 2η φάση: Ενεργοποποιήθηκε το τηλέφωνο ακριβώς πριν την Πρωτοχρονιά Μία μικρή αλλά βασική λεπτομέρεια... μπορώ να κάνω εξερχόμενες κλήσεις, αλλά όχι να με καλέσουν, καθώς η διαδικασία της φορητότητας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα! Στο foritotita.gr το νούμερο φαίνεται ακόμα στον παλιό πάροχο!!! Έχω όμως ακόμα δρόμο, καθώς πρέπει να διευθετήσω οικονομικά θέματα με τον παλιό και νέο πάροχο. Παλιό γιατί συνεχίζει να μου εκδίδει λογαριασμους. Νέο γιατί πρέπει να με αποζημιώσει για όλη την ταλαιπωρία (οικονομική, επαγγελματική και προσωπική)
  2. Αυτό μου το ανέφερε αρχικά ο τεχνικός που ήρθε να εγκαταστήσει τον router στο σπίτι (βέβαια μου είπε ότι θα πάρει μόνο λίγες ώρες, αλλά....), ενώ επιβεβαιώθηκε και από άλλη πηγή πριν λίγες ημέρες. Επισήμως βέβαια το ονομάζουν 'βλάβη', έτσι απλώς!
  3. Καλησπέρα σας. Δυστυχώς και εγώ μία από τα ίδια. Από 05/10 έχω κομμένο τηλέφωνο, λόγω φορητότητας FFTH γραμμής από Wind σε Nova και το μέλλον αβέβαιο. Έχουν γίνει όλες οι καταγγελίες, αλλά δεν βγάζεις άκρη. Ο συνήγορος καταναλωτή δεν ασχολείται γιατί είναι τεχνικό θέμα και όχι οικονομικό, ενώ η ΕΕΤΤ δεν επεμβαίνει καθόλου. Απλώς παίρνει και στέλνει επικοινωνίες (στους δικούς της ρυθμούς)!!!! Καμία τοποθέτηση στις απίστευτες απαντήσεις των παρόχων και κανένας 'ουσιαστικός' να μιλήσεις. Ισχυρίζονται βλάβη και υπήρξε κάπου η αναφορά ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι η γραμμή είναι 'παντρεμένη' με το S/N του ONT (της Wind) και πρέπει να μπεί αυτό του νέου router (της NOVA), αλλά το πεδίο είναι read-only και ο πάροχος πρόσβασης (ΟΤΕ) πρέπει να το ξεμπλοκάρει/σβήσει από το WCRM!!!!! Τώρα, το ερώτημα είναι εάν θέλουμε δύο μήνες για αυτό (??????) Η εναλλακτική είναι η παραγγελία νέας γραμμής, αλλά χάνεις το νούμερο, κτλ Εάν δεν υπάρχει η ευελιξία, τότε μάλλον υπομονή, γιατί εάν μόνο εμείς 'σκάμε' και όλοι οι υπόλοιποι κάνουν ... 'ζωάρα'.
×
×
  • Create New...