Jump to content

orestis_me

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

orestis_me's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. κατατοπιστικοτατος! σε ευχαριστω πολυ! το οτι εχει white list ειναι ακριβως το ιδιο με το black list και θα με κανει να το αγορασω λοιπον μεσα στον σεπτεμβριο αυτη την εφαμογη εχει ςτην δυνατοτητα να την μονιμοποιησεις σε καποιο απο τα προφιλ? ετσι ωστε να γυριζει αυτοματα μολις επιλεξει ςτο συκγεκριμενο προφιλ? για να μην καθομαι καθε φορα να περναω απο την λιστα επισης μιας και δεν ειμαι γνωστης , εαν υπαρχει κατι αλλο αλλης εταιριας στα χρηματα αυτα που να ειναι καλυτερο και να μπορει να δεχτει εξωτερικες εφαρμογες, θα ηθελα να με κατατοπισεις.
  2. Καλησπέρα. Μετά από χρόνια συμβίωσης με πάρα πολλά μοντέλα της ΝΟΚΙΑ, αποφάσισα να λοξοδρομήσω. Σκέπτομαι λοιπόν να πάρω το εν κινητό αυτό, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του κάποια πράγματα που μπορεί να είναι αυτονόητα αλλά για έμενα είναι πολύ σημαντικά. Με τις μέχρι τώρα συσκευές που είχα δημιούργησα μια ομάδα μέσα στην οποία έβαζα τα τηλεφωνά από σπίτι, δουλεία κτλ τα οποία είναι συνδεδεμένα με συναγερμό. Έτσι το βράδυ δεν αναγκαζόμουν να κλείσω το κινητό αλλά επιλέγοντας ΜΟΝΟ αυτήν την ομάδα από το προφίλ , είχα έναν ξέγνοιαστο ύπνο από οποιονδήποτε άλλον με καλούσε εκτός από τους προεπιλεγμένους αριθμούς. Η δυνατότητα αυτή υπάρχει στην συσκευή αυτή? Επίσης μπορεί να δεχτεί blak list όπως το CALL GUARD ή το HANDY BLAK LIST? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!
  3. το θεμα ειναι οτι εχω ξενερωσει τελεως! εχω μεινει 1 μηνα χωρις τηλεφωνο και να φανταστεις οτι εχτες που ειχαμε ραντεβου για να ερθουν να το παρουν (για μια ακομη φορα), δεν εμφανιστηκε κανεις!
  4. μετα απο ενα μην συμβιωσης και ταλαιποριας με το κινητο αυτο αναγκαστηκα να στειλω την παρακατω επιστολη Με την παρούσα θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου σχετικά με την επιλογή αγοράς κινητού τηλέφωνου της εταιρίας σας. Πιο συγκεκριμένα στις 10/9/2009 αγόρασα τη συσκευή με κωδικό GT505 από το κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ της Αργυρούπολης. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας ημέρα αφού οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν γνώριζαν πως λειτούργει η συσκευή και για όποια απορία είχε με παρέπεμπαν είτε στο service τους (το οποίο μου απαντούσε ότι δεν ασχολείται με επισκευές κινητών τηλεφώνων) είτε στο 80011200300. Τα προβλήματα τα όποια αντιμετώπιζα ήταν η αδυναμία σύνδεσης στο ιντερνέτ μέσω wifi ( για την ακρίβεια, συνδεόταν κανονικά με το ασύρματο ρουτερ αλλά δεν άνοιγε ο browser) και το δεύτερο ότι συνεχώς έκλεινε παρά το γεγονός ότι η μπαταρία του ήταν φορτισμένη! Πέρασα έναν ολόκληρο μήνα ταλαιπωρίας και επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας οι οποίοι με παρέπεμψαν στο να κάνω αναβάθμιση μονός μου μέσω της ιστοσελίδας σας ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ! Η επόμενη κίνηση ήταν να επικοινωνήσω και πάλι μαζί σας και να στείλετε κουριερ να παραλάβει την συσκευή με σκοπό την επίλυση των δυο προβλημάτων. Το αποτέλεσμα; Να παραλάβω σήμερα το μεσημέρι την συσκευή με καινούρια μπαταρία αλλά χωρίς να έχει λυθεί το πρόβλημα του ιντερνέτ και χωρίς να έχει ασχοληθεί κάνεις με αυτό! Η διαδικασία και πάλι γνωστή. Κάλεσα το 80011200300 και την ερχόμενη Δευτέρα θα έρθουν και πάλι να παραλάβουν την συσκευή, και να μείνω για άλλη μια φορά χωρίς κινητό τηλέφωνο. Κλείνοντας θα ήθελα να σας εκφράσω τα ερωτήματα τα όποια θέτω στον εαυτό μου ένα μήνα μετά την αγορά του κινητού αυτού. α) υπάρχει κάποιος ο όποιος να μπορεί να με βοηθήσει όταν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το κινητό μου; Και γιατί θα πρέπει να περάσω όσα πέρασα τον τελευταίο μήνα; β) πείτε έναν λόγο για τον οποίο την επόμενη φορά θα επιλέξω μια συσκευή (όχι απαραίτητα κινητού τηλέφωνου) της εταιρίας LG και δεν θα έχω τον φόβο για το τι θα αντιμετωπίσω. Σας ενημερώνω ότι η παρούσα επιστολή θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα http://www.myphone.gr στην ενότητα που αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού τηλέφωνου. Ορέστης ********** (69********)
  5. ναι ειχα συνηθησει τοσα χρονια με νοκια και τωρα μου κακοφανηκε που δεν εχει αυτη την λειτουργεια
  6. geia sou oresti, eimai kainourios sto forum kai poli asxetos me tin texnonogia exo to gl gt 505 kai tha ithela kapoies symboules gia to gps toy pos kai apo pou mpro na katebaso katallilous xartes gia to sigkekrimeno montelo? se parakaloanapantiseissteile to minimasoukai sto mail : alexdimart@yahoo.co.uk eyxaristo
  7. Καλησπερα κι απο εμενα. Αγορασα κι εγω αυτο το κινητο απο το πλαισιο πριν απο 2 ημερες. Γρηγορο, ομορφο αλλα τελικα μαλλον δεν μου κανει. Δεν εχει λειτουργια ωστε να μπορω να δεχομαι τηλεφωνηματα απο αριθμους που θελω, δινοντας μου τα υπολοιπα αναπαντητα. Λογο της δουλειας μου ειναι κατι το οποιο ειναι πολυ συμαντικο. Θελω επισης να αναφερω οτι στο πλαισιο απ'οπου και αγορασα την συσκευη ΔΕΝ ηξεραν να μου δειξουν τις λειτουργιες που τους ρωτουσα. Ετσι ξενερωσα και αποφασισα να το δωσω. Εαν καποιος ενδιαφερεται, πμ. Ευχαριστω
×
×
  • Create New...