Jump to content

dpcranes

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dpcranes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με ενδιαφέρει κι εμένα να εκτυπώσω παλαιότερες συναλλαγές. Μπορείς να δώσεις λεπτομέριες? ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν ενεργοποιήσεις το πακέτο 1500'+1500ΜΒ για κάμποσο καιρό χάνεις το προνομιακό? (Του βάζω 5€ κάθε τρίμηνο να μην μπει φραγή και χαθεί ο αριθμός)
  2. Αν δεν ενεργοποιήσεις το πακέτο 1500'+1500ΜΒ για κάμποσο καιρό χάνεις το προνομιακό? (Του βάζω 5€ κάθε τρίμηνο να μην μπει φραγή και χαθεί ο αριθμός)
  3. Και δέχεται η εφορία το αντίγραφο συναλλαγων του Paypal ως νόμιμη απόδειξη (εσόδου ή εξόδου)? Το παραστατικό της COSMOTE που είναι? Μήπως να κάνουμε χρήση του δικαιώματος και να μην πληρώνουμε για υπηρεσία ή προϊόν που αγοράζουμε αν δεν εκδίδεται νόμιμο παραστατικό όπως ισχύει σε όλες πλέον τις ελληνικές επιχειρήσεις? Η εξυπηρέτηση πελατών (13888) που απευθύνθηκα πάντως έχει "σαφή" απάντηση για το θέμα. Μου είπαν ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε παλαιότερες συναλλαγές και τέλος. Δεν μου είπαν βέβαια τί απέγιναν τα συγκεκριμένα παραστατικά παρά μόνο για την αποστολή email που αναφέρθηκε πιο πάνω η οποία να το επαναλάβω είναι διαθέσιμη μόνο κατά την ώρα της συναλλαγής. Και πάλι δεν εκδίδει πλήρες παραστατικό. Έχει μεν όλα τα στοιχεία του εκδότη (ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΑΦΜ κλπ.) αλλά δεν αναφέρει πουθενά το είδος του παραστατικού αν είναι π.χ. νόμιμη απόδειξη παροχής υπηρεσιών ή τιμολόγιο ούτε αριθμό απόδειξης παρά μόνο "Kωδικός Χρέωσης" και "Αριθμός Έγκρισης". Αν κάποιος με λογιστικές γνώσεις γνωρίζει επί του θέματος παρακαλώ να μας απαντήσει. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την εφορία το θέλω κι εγώ :help: (Ο άυλος χρόνος νομίζω δεν έχει ΦΠΑ)
  4. Πρεπει να το κανεις χειροκινητα. Δεν ειναι αυτοματοποιημενο. Επιπλεον τι γίνεται αν δεν το στειλεις εσυ ο ιδιος επιτοπου ή αν το email το σβησεις καταλάθος? Παει η απόδειξη? Πέταξε? Δεν έγινε ποτε η συναλλαγή? Η wind (f2g) έχει πολυ καλό app βλέπεις όλο το ιστορικό πληρωμών και κατεβαζεις σε PDF όλες τις συναλλαγές σου
  5. Ξέρει κανείς πως μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στα παραστατικά (απόδειξη άυλου χρόνου) που αγοράζουμε μέσω πιστωτικής on-line από την COSMOTE?
  6. Παιδια εχω την εξης απορια : Θελω εναν συγκεκριμενο αριθμο COSMOTE (επιλογη απο 2) Ο αριθμος μου ειπαν απο καταστημα οτι ειναι prepaid δηλαδη καρτοκινητο, δεν ειναι ταυτοποιημενος και δεν χρησιμοποιειται. Παρολα αυτα δεν υπαρχει τροπος να βρουμε σε ποιο καταστημα βρισκεται για να το παρω. Καμια ιδεα ???
×
×
  • Create New...