Jump to content

opus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    501
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by opus

  1. Για αυτο τον λόγο και μόνο έφυγα!!! μην μας περνανε και για κοροιδα. Μόλις έκανα την αιτηση φορητότητας ,μετα απο 2-3 μερες με πηραν τηλ για να με ρωτησουν γιατι φευγω, και μόλις τους είπα οτι φευγω γιατι κοροιδευετε μου απάντησε οτι αν κάτσω θα μου δωσουν τα 3!!! επομενα πάγια ως δώρο!!....αλλα δεν. πήγα HOL και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εως τωρα. Πάντως για να μην αδικω κανέναν στην tellas ήμουν σχεδόν 2 χρόνια ,και μόνο τον 1ο μηνα είχα προβλήμτα,μετά όλα εστρωσαν.
  2. Ναι το ιδιο και σε μενα ,πριν 1 μηνα. Το δευτερο παγιο δωρο το βαζουν στο τελος ,μηπως και σωσουν κανένα...:lol::lol::lol::lol:
  3. Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο στην εταιρεια να ρωτησεις? http://www.unibrain.com/unibrain/contact.htm
  4. Το πιο πιθανο ειναι αυτο που σου λεω με την αναλυση.Πρεπει να μαθεις σε τι αναλυση δουλευει η οθονη σου και να βρεις μια εκδοση που να υποστηριζει αυτη!!
  5. Οταν λες δεν λειτουργει τι εννοεις? Σου βγαζει καποιο μηνυμα? Μηπως εχεις προβλημα με την αναλυση που τρεχουν οι συκγεκριμενες εκδοσεις?
  6. Τι προγραμμα εχει τωρα? Οταν βαλεις το dest ή οποιο αλλο θελεις πρεπει να αλλαξεις και το exe στο path που τρεχει οταν φορτωνει την πλοηγηση.
  7. Γιατι το λες αυτο ρε Ηλία? Dsg το πηρες το scirocco? Καλοριζικο κιόλας....;)
  8. Aν εχει αυτο τοτε δεν γινετε τιποτα.Αυτο ειναι το MFD2 ενω αυτο που προσπαθεις να του περασεις χαρτες το MFD3. Διαφορετικο hardware και το κυριοτερο αλλο format χαρτών!!
  9. και ομως αληθινό!!
  10. Μπάμπη ....εχω απο καιρο σταματησει να ασχολουμε με τετοιους....αλλα εχω μια αδυναμια στο "Μαλακό Αγόρι" ....πως να το κανουμε.....:lol::lol::lol:
  11. Φοβερο.....:wacko::lol: Καποιοι δεν προκειτε να αλλάξουν ποτέ......:lol:
  12. Ρε παιδια εχει δει κανεις ποτε ξεκινησε το θέμα(δημοσκοπηση)?.....:wacko::lol:
  13. Εγκατεστησα τα xp...και ειμαι ΟΚ. Ευχαριστώ
  14. Οκ sorry για το off ....αλλα "πρεπει" να γινει γιατι με vista εχω προβληματα στο δικτυο της εταιρειας....:mad: thanks
  15. Να ρωτησω κατι και εγω? Μου εδωσαν απο την δουλεια εναν acer extensa 5236 με vista αλλα θέλω να του βαλω xp Ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθήσω? Drivers απο οτι ειδα στο site της acer υπαρχουν. Παντως οταν βαζω το cd απο τα xp (γνησιο) και bootαρω απο εκει ,ξεκινα η διαδικασια και μολις φορτωσει καποια αρχεια μετα μου πεταει μια μπλε οθονη με "κινεζικα":( Καμια συμβουλή? Γινετε να κρατησω και τα vista και να βαλω και τα xp και να φορτωνο οποιο λειτουργικο θελω?
  16. Οντως... τι λαλακια ειναι αυτη ρε ****το?!!:mad:
  17. http://www.speedtest.net/result/415793035.png Κρήτη....:(:mad: http://www.speedtest.net/result/415793712.png Αθήνα...:)
  18. Βασικά σκεφτομαι μηπως βγαλει κατι αργοτερα....μετα το πέρας της εγγυησης.
  19. Thanks.... Αυτο θα κανω....πρεπει σιγα σιγα να αποφασισω γιατι πλησιαζει ο καιρος να τους γραψω....:lol:
  20. Οσο και να απαιτησεις .....και μετα απο μια ωρα που θα φυγεις απο την αντιπροσωπεια να σου βγαλει σοβαρη ζημιά ,δεν προκειτε ποτε να σου αντικαταστησουν το αυτοκινητο. Το λεει αλλωστε και στην συμβαση που υπογραφεις κατα την αγορα. Η εγγυηση καλυπτει μονο επισκευη και αντικατασταση ελατωματικων εξαρτηματων του αυτοκινητου,ποτε ολοκληρη αντικατασταση. Θα ειχαν κλεισει ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες ετσι....;) Στο θεμα τωρα..... εχει παρατηρησει κανεις "διαφορετικη αισθηση" του home button σε διαφορετικα iphone? Στο δικο μου δηλαδη ειναι καπως σκληρο...σε σχεση με φιλου που νιωθεις το "τακ" οταν το πατας. Φοβαμε πως αν το στειλω στο service και αποφασισουν αντικατασταση θα παρω ενα ωραιο refubrished ολο δικο μου.....!!
×
×
  • Create New...