Jump to content

nicktgreek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nicktgreek

  1. Συγνωμη που αργησα να απαντησω παιδες. Εννοω να μην εχει της κινεζικες εφαρμογες. Θα μου πεις μπορεις να της βγαλεις απο την επιφανεια εργασιας και να τις βλεπεις μονο μεσα απο τις ρυθμισεις. Μια χαρα δουλευει η rom απλα εγω εχω ενα κολλημα με τα κινεζικα. Απλα διαβαζοντας τα σχολια στο site needrom αρκετοι εγραφαν οτι ειναι πιο γρηγορη η rom και πιο διαφορες αλλες τεχνικες λεπτομεριες τις οποιες δεν μπορουμε να δοκιμασουμε για να πουμε με σιγουρια αν εχει διαφορα με μια αλλη custom rom απο την ηδη υπαρχουσα εργοστασιακη.
  2. Φιλε εγω το εχω τωρα κοντα 1 μηνα. Απολυτα ικανοποιημενος για κινητο 130 ευρω. Αναλογες δυνατοτητες στην ελληνικη αγορα θα κοστιζαν 600 ευρω. Απλα περιμενω να βγει καμια Rom της προκοπης που να δουλευει ωστε να μπορω να δω τις δυνατοτητες του στο Full.
  3. Αδερφε σε αυτο το post καποιος αναφερει για μια ROM που κατεβασε απο ενα site ρουμανικο αν δε κανω λαθος. Επειδη και γω επαθα τα ιδια κατεβασε την συγκεκριμενη γνησια ROM και θα επανελθεις στις αρχικες ρυθμισεις οπως οταν στο ειχαν στειλει το κινητο. Θα επανελθει κανονικα. Εγω παντως εχω δοκιμασει απο το Need Rom σχεδον ολες τις ROM. Δυστηχως αυτη με τα πολλα αστερια δεν μου δουλευει. :wacko:
  4. agentkostas το εκανα και εγω ακριβως το ιδιο και εχει γυρισει σε κινεζικα τωρα και δεν μπορω καν να το γυρισω αγγλικα. Δοκιμασα και γω την custom ROM http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820-12/ αλλα εμφανιζει μαυρες γραμμες. ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ! Ποια ver της ROM χρησιμοποιησες? Την V1?
  5. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τι θα κερδίσω κάνοντας την παραπάνω διαδικάσια στο συγκεκριμένο κινήτο εφόσον και εάν το παραλάβω. Αν υπάρχει κάποιο σχετικό thread με αντίστοιχο θέμα στο forum let me know. Ευχαριστώ.
  6. emxa2k με την όλη διαδικασία φυσικά και θέλω να ασχολήθω απλά ίσως να το ξεκινάω το όλο θέμα λίγο ανάποδα. Δλδ ίσως να έπρεπε πρώτα να διαβάσω πρώτα και μετά να ασχοληθώ με το τι αγορά να κάνω. Αν υπάρχει κάποιο σχετικό thread εδώ μέσα σχετικά με αυτά δείξε μου τα φώτα σου. Ευχαριστώ πολύ.
  7. 2. Τους αναφέρεις είτε και από πριν σε chat, είτε κατά την παραγγελία με μήνυμα στο Paypal ή/και email ότι επιθυμείς Ελληνικά, ROOT, ... Τι να ζητήσω να έχει το κινητό ; Τα ελληνικά δεν με απασχολούν τόσο όσο το να μπόρω να κατεβάσω οποιαδήποτε εφαρμογή για android (για δωρέαν μιλάμε πάντα π.χ shazam). Όσον αφορά την παράδοση απ'ότι κατάλαβα θα μου ρθει ειδοποίηση στο σπίτι.
  8. Καλησπέρα παιδιά και από μένα. Σκεφτόμαστε μάζι με ένα φίλο μου να τα παραγγείλουμε από http://www.minideal.net και θα ήθελα να ρωτήσω : 1. Στο State/Province θα γράψω π.χ : Θεσσαλονίκη ; Τι Shipping να επιλέξω ; Κάτι για τελωνεία διαβάζω και έχω τρομάξει λίγο. Μην μας πάει και ο κούκος αηδόνι.... 2. Αυτό που αναφέρετε για την ROM μπορώ να συννενοηθώ με το site και να μου στείλουν κάποια συγκεκριμένη ROM που να ανταποκρίνετε στα ελληνικά δεδομένα ; 3. Όταν ολοκληρώσω την παραγγελία διαβάσα οτι θέλει μήνα παρά κάτι για να έρθει στα χέρια μου. Θα ενημερωθώ από το ταχυδρομείο σχετικά με την εξέλιξη της αποστολής ; Θα έρθει σαν συστημένο ή κατι παρόμοιο ;
×
×
  • Create New...