Jump to content

CrazyDr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CrazyDr

  1. Δεν μπορώ με τίποτα να flashαρω το νέο radio 1.12.25.16 !! Κάνω ό,τι περιγράφεται στα post #13 και #16 του thread http://www.navimania.gr/showthread.p...t=radio&page=3 αλλά το μόνο που μου βγάζει είναι ένα "No Image File" σε άσπρο background και μετά τίποτα! - Έχω δοκιμάσει με όλα Uspl, από Vista δεν περνάω καν σε Uspl, από XP μπαίνω κανονικά στο Uspl. - Είμαι σε USB (με το "Allow Usb Connections" disabled), - Έχω το BLACIMG.nbh στο Storage Card - Δοκίμασα και το CystomRUU αλλά όταν φτάνει στην 3η σελίδα όπου πρέπει να εμφανίζει τα versions και είναι όλα κενά. Τι κάνω λάθος; Xίλια ευχαριστώ για την βοήθεια!
  2. Δεν θέλω να το απενεργοποιήσω. Θέλω να το κάνω να χρησιμοποιεί τα Contacts-Calendar-Tasks του Pocket Informant!
  3. Τελικά, δεν άντεξα και πήρα και εγώ το Htc Touch Hd. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ και είναι πολύ καλό και σαν τηλέφωνο (σήμα, ποιότητα ήχου). Πήρα και ένα Plantronics Voyager 520 BT handset, το οποίο δουλεέυι άψογα με το κινητό! Έχω όμως μια ερώτηση να κάνω σχετικά με το TouchFlo 3D: γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να το κάνω να εμφανίζει Contacts και ημερολόγιο από το PocketInformant και όχι το standard των WM6; Χίλια ευχαριστώ, συνεχίστε την καλή δουλειά!
  4. @X-GogoZ Ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου! Θα ρίξω μια ματιά στο Jabra JBT3030! Επί την ευκαιρία, από που το πήρες ; @ilka71 Για το GPS έχω ακούσει ότι κλειδώνει πολύ γρήγορα και ότι σε γενικές γραμμές είναι καλό αν και τα βρίσκει λίγο δύσκολα μέσα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές με ψηλά κτίρια και στενά δρομάκια. Για να πω την αλήθεια όμως δεν με απασχολεί και τόσο πολύ, έχω ήδη GPS στο αυτοκίνητο! πιο πολύ με ενδιαφέρει να το χρησιμοποιήσω σαν κινητό και PDA μαζί, για βιβλία, υπενθυμίσεις και μικρά προγραμματάκια που φτιάχνω για την δουλειά!
  5. Καταρχήν να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του forum για την πολύ καλή δουλειά, είσαστε η καλύτερη πηγή πληροφοριών για όποιον θέλει να πάρει νέο κινητό. Εγώ ενδιαφερόμαι πολύ για το Htc Touch Hd. Έχω ήδη διαβάσει σχεδόν τα πάντα γι'αυτό και γνωρίζω τα συν και πλην που λένε για το GPS, την φωτογραφική, την ταχύτητα του επεξεργαστή, την ποιότητα της κατασκευής κλπ. Αυτό όμως που ακόμα δεν έχω καταφέρει να καταλάβω, είναι πως συμπεριφέρεται το συγκεκριμένο κινητό όσο αφορά την ποιότητα του τηλεφωνικού σήματος και την ποιότητα του ήχου κατά την διάρκεια της κλήσης. Θα ήθελα λοιπόν, όσοι έχουν ήδη το συγκεκριμένο κινητό, να μου πουν ποια είναι η γνώμη τους. Επίσης, αν είναι δυνατό θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλό bluetooth handsfree για το συγκεκριμένο κινητό. Τι γνώμη έχετε για το HBH-PV720 της Sony Ericsson; Eυχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...